Witam się wieczornie,
Chciałam do was wcześniej zajrzec, ale najpierw internet mi nie działał, w końcu synal jakoś naprawił, a jak naprawił i się przymierzałam do napisania do Was, to M wczesniej przyjechał i musiałam się z nim nagadać...
Kinga- myslę o Tobie, z tymi plamieniami nie pomogę, bo nie wiem niestety. ALe jeszcze jedno mnie zastanowiło u Ciebie, Ty rodziłaś SN czy miałaś cesarkę. Bo jeżeli to ostatnie, to warto by było zrobić badanie na drożnosć jajowodów. Ja miałam drugą cesarkę i kiedy jestem na usg, to nieraz słyszę, że mogą być zrosty po cesarce.
Dzisiaj w południe czytałam parę minut pobieżnie, że wiele dziewczyn po takim badaniu szybciutko zachodzi w ciąże, a wcześniej długo nic. Takie badanie często też udrażnia jajkowody. Bo u Ciebie takie piekne te cykle, wiec może to jakaś inna przyczyna. A może M też by badanie zrobił, bo mi gin ostatnio mówił, że jakość nasienia zmienia się.
Bardzo bym chciała, aby Ci sie w końcu udało, bo już się swoje naczekałaś, ale wiem, że na pewno w końcu Ci się uda słonko.
Dziekuje Ci tak wogóle za dobre słowa, trudny czas mamy, ale Ty słonko go jeszcze masz, to tylko kwestia niedługiego czasu, aż zaskoczysz
Mama05- jestem, jestem, dobrze, że u Ciebie dobre samopoczucie, nie ma to jak wyrwać się z natłoku mysli i zająć się czymś innym, dobrze, dobrze
Ty to wiem, że rodziłaś SN, wiec u Ciebie jajniki drożne.
Tasha- dziekuję Ci bardzo za odpowiedź, pocieszyłaś mnie z tym , że te globulki nie tłuką plemników;-):-)
Truskafffka- trudno,że tak ginka powiedziała, ale jak sama piszesz, będzie dobrze. NAwet gdyby tak było, to i tak z tego ciąża będzie
Beatko- jakie profesjonalne zdjęcia, baaaaaaaaaaardzo mi się podobają:-)
Aneczka- jaki słodki synek, jak dziewczynka, i jaka śliczna córunia, piękni
:-)
Piranha- gdzie jesteś kochana?
Noemi- zaczynaj od kwietnia! Widzisz, że na dziewczynkę nie jest tak prosto, jak na złość:-)
Merylin- to dobrze, że doszły!
Ewcik- dzieki za kciuki!