reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

powiedzcie mi od kiedy czuc ruchy dzieci bo z nadia czulam w 15 tygodniu jakos tak a teraz co jakis czas czuje takie wlasnie ruchy w brzuchu zaczelo sie po lewej stronie a teraz roznie ale to za szybko ;/

reklama
truskafffka to wcześniej nie wiedziałaś, że Twojej jajniki mogą być policystyczne? nie mówił Ci nikt, jak miałaś USG?:-( doskonale Cię rozumiem, bo moje to pewno jak sito wyglądają. Czekam na tą chlerną @, żeby móc się do gin umówić. tulę!

Kate - dziękuję perełko za link do metody jonasa, ale i tak ni diabła nie potrafię tego ogarnąć...
dziewczyny...jestem z Wami, ja wiem, że to trudne, kiedy tak cykl za cyklem mija i ... nic... też się starałam i wściekałam kiedy @ przychodziła... a... sorry, że pytam... konsultowałyście te wasze starania ze specjalistą?
a badałyście tarczycę?

Axarai- no tak...nie ma to jak presja otoczenie.......Bo wiesz juz po tylu razach MUSI byc corka...z naciskiem na Musi!!!!:-D nie przejmuj sie....bez wzgledu na wszytsko To bedzie Twoje dziecKo, najkochansze i wyczeKane...ale mam nadzieje ze marzenie sie spelni!!!!!

Kinga- a skad to mozesz wiedziec...mysle ze po takim czasie niepowodzen trudno o wlasciwa ocene sytuacji..mam nadzieje ze pojdziesz do fachowego gina i bedziesz wiedziala na czym stoisz!!!! no i zycze Ci aby Cel zostal osiagniety!!!!!!

mama meldowac sie!!!! piranha pewnie synka usypia...kto tam jeszcze milczy????

Daria- hmm czuc ruchy w 12 tc to musiala bys byc chuda jak trawka na wietrze bo przeciez dzidzius jeszcze bardzo melanki..no ale nie mowie nie...zaden ze mnie spec w tej dziedzinie...ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczylam 17tc a w drugiej ciazy- w 15tc w samolocie:))))))

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny w końcu Was nadrobiłam, jak wchodzę na BB to aż się boję ile znów czytania będzie:-p

Piranha nigdy nie robiłam prolaktyny po obciążeniu bo miałam podwyższoną normalną, teraz mam w normie ale pewnie po obciązeniu mam wysoką dlatego chcę brać wszystko żeby obniżyć prolaktynę i testosteron. Poradź co bym mogła jeszcze brać i robić na poprawę owulki?

Axari ja mam takiego nicka bo właśnie mi się Noemi też podoba:-)

Gal, Mama trzymam za Was i resztę kciuki!!!!Ja zastanawiam się nad tym żeby staranka zacząć od kwietnia a nie do czerwca co o tym myślicie Dziewczyny? Pomimo wszystko myślę, że trochę to potrwa....szczególnie że zawsze miałam nieregularne cykle...co radzicie?

Dziewczyny gratuluję Wam ogromnie córeczek, Monico wyrobiłaś się akurat przed 29 lutym!!!Ja mam koleżankę urodzoną w tym dniu:-)

Axarai- no tak...nie ma to jak presja otoczenie.......Bo wiesz juz po tylu razach MUSI byc corka...z naciskiem na Musi!!!!:-D nie przejmuj sie....bez wzgledu na wszytsko To bedzie Twoje dziecKo, najkochansze i wyczeKane...ale mam nadzieje ze marzenie sie spelni!!!!!

Kinga- a skad to mozesz wiedziec...mysle ze po takim czasie niepowodzen trudno o wlasciwa ocene sytuacji..mam nadzieje ze pojdziesz do fachowego gina i bedziesz wiedziala na czym stoisz!!!! no i zycze Ci aby Cel zostal osiagniety!!!!!!

mama meldowac sie!!!! piranha pewnie synka usypia...kto tam jeszcze milczy????

Daria- hmm czuc ruchy w 12 tc to musiala bys byc chuda jak trawka na wietrze bo przeciez dzidzius jeszcze bardzo melanki..no ale nie mowie nie...zaden ze mnie spec w tej dziedzinie...ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczylam 17tc a w drugiej ciazy- w 15tc w samolocie:))))))

ja jestem szczupla przy 170 45 kg mama zawsze mowi ze jak dobrze zawieje to mnie zdmuchnie :-)nie wiem co to wlasnie jest co jakis czas mam takie uczuciei zazwyczaj rano i jak ide spac :-)moze poprostu cos sie tam dzieje;p

Czarodziejka ja nie biorę żadnych hormonów a to jest najczęstrza przyczyna taki plamień o których piszesz. Tak wyczytałam. A poza tym jestem na daniach @ teraz. pewnie lada chwila mnie zaleje. to już 14dpo.

Daria ja z drugim synkiem poczułam ruchy w 12 tygodniu, i jak powiedziałam doktorkowi, to powiedział, ze nie możliwe, a później jak słuchał serduszka, to mały mu takiego kopniaka w sprzęt zapodał, że aż zaskrzypiało wszystko:-D
Noemi no to życzę slicznej córeczki, co by można to imię nadać:-D
Czarodziejko, no nie mam w zasadzie wielkiej presji, mój M mówi, ze on córek nie uznaje i wymyślił imię dla synka, moja mama jak się dowiedziała, ze moja siostra będzie miała córkę, to już ze mnie zeszła, jedynie, to Kacuś mówi, ze chce siostrę, ale on już 3 raz zmienia zdanie;-) Ja to sobie tak myslę, ze córka będzie, bo zupełnie inaczej tą ciąże znoszę, albo raczej nie znoszę:shocked2: Mdłosci, na śledzie na początku mnie rzuciło, i przede wszystkim śniła mi się moja kochana Babunia po tym jak wymyśliłam imię dla dziewczynki, i tak przy niej poczułam, ze to dziewczynka:sorry:

reklama
Kinga- ale ja tez nie biore zadnych hormonow a jednak w jednym cyklu mi sie przydarzylo plamienie.....od tamtej pory nie mialam takich niespodzianek!

Axarai- sciskam za core!!!!!

Do góry