reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wpadam dopiero teraz. Widze ,ze juz wiecie o wczorajszych rozpakowaniach.
Monico i Pierogatko GRATULACJE!!!!!!!
Kate ale sliczny niunius:-)
Uciekam troche sprzatac bo moja lala akurat spi;-)

Monico, Pierogatko- ogromne gratulacje!!! Tyle czekania i urodziłyście obie w tym samym dniu- umówiłyście się, czy co?:-)
Czekamy na zdjęcia tej mniejszej i tej większej. A tak na marginesie mój Iwuś miał 3940 jak go urodziłam i wydawał się mi się baardzo duży a tu dopiero duże kobietki się rodzą.
Mama, Kinga, Gal- mocno przytulam, nie będę Was pocieszać, ze cos się z tego cyklu jeszcze urodzi bo na pewno po tylu miesiącach starań i obserwacji dobrze znacie swoje organizmy i wiecie, że @ się zbliża. Dla pijących proponuje, jak już przyjdzie, wypić mocnego drinka albo i trzy albo butelkę dobrego wina.
Gal dziękuję za zrozumienie odnośnie moich obaw co do płci, wiem, że każda albo prawie każda mama 2 synków mnie zrozumie. A jak patrzę na to forum ilu mamom 2 synków udało sie mieć 3 córeczkę (a udało się jak na razie wszystkim) to myślę sobie, że w końcu musi się komuś NIE udać, to czysta matematyka i statystyka. I ze to pewnie będę ja. Ciebie przytulam szczególnie mocno, bo masz mniej czasu niż pozostałe dziewczyny. A to napewno powoduje dodatkowy stres.

Śliczny maluszek!!! Gratuluję takiego przystojniaka!!!
tusia - to jest pozytywny test!!!:tak:Super, super, super, super!!!

Dziewczynki, przepraszam, tępa jestem i nie umiem wstawić suwaczka...wybrałam już sobie, ale nie potrafię go wkleić na stronę forum...

reklama
Do góry