reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry.

Monico gratuluję !!!! Nawet nie wiesz jak Ci pozytywnie zazdroszczę, że tulisz swoją Zuzę. Wsystkiego dobrego dziewczyny :-)

Mama tulam, szkoda ale już zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl

Gal, Kinga nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła, wykres beznadziejny, tempka dziwnie skacze, czekam na owu, tetsy ujemne, nie weim co się dzieje....

reklama
ahaaaaaa zrzekam sie wszystkich moich &&&&& na rzecz naszej Gal !!!
kochana jeszcze w Tobie nadzieje ,że choć jedna fasolka do nas zawita;))

Truskafffcia ,Bella smakowitej kawy w pracy:))

Kinga jak tam???

Truskafffka &&&&&&&&& za wizytę u gina,niech coś dyuma nad Twoją @...

dobra lecęęęęęęę..będę po 16.oo słoneczka :)

sesja-niemowleca-warszawa-goldenstudio-103.jpg

Monico GRATULACJE!!!!!
Kochana doczekalas sie:)
No a corcia niezly klocuszek ale wspaniale ze juz jest z Toba..ucaluj ja serdecznie od e-ciotKi:)

No a ja ja Witam KawKowo:)
Boze ale emocje...dziewczyny sie rozdwajaja...Super wiesci...Szkoda ze nie urodzily 27 w moje urodzinki:)

Monico gratulacje !!! co za dobre wiadomości. :)

Mama u mnie nic z tego, tempka w dół idzie wiec jutro pewnie @ :-(

Dziś zrobiłam sobie wolne.Nie mam roboty.
Idę do koleżanki a potem na zakupy.
Piękną pogodę mamy wiec trzeba wyjść z domu.
Naciesze się słoneczkiem,poprawię sobie nastrój zakupami.
jakoś to będzie.

Miłego dnia

GAL &&&&&& Tylko Ty nam zostałaś teraz.

Największe szczęście dla ojca i matki,
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew-życie, to ich własne dziecię,
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

Pierogatko, Monico- najszczersze gratulacje z okazji urodzenia swoich córeczek.
Niech się zdrowo chowają, a każdy dzień z nimi spędzony daje tylko szczęście!

Mama05- aż się popłakałam jak przeczytałam to co napisałaś, kochana jesteś i taka dobra duszyczka

Niestety tempka spada i możecie się, że mnie śmiać, ale ja u siebie ciąże poznaję po cyckach, jak są miekkie, to lipa, a one takie są. Próbuję się nie załamywać, ale czasami jest mi tak ciężko...
Od wrzesnia mam wracać do pracy po 3 letniej przerwie i nie mogę sobie pozwolić, że wtedy przychodzę i zachodzę w ciąże, bo kurcze ten czas miałam przecież na tym wychowawczym...
A i tak najważniejszy jest tu mój wiek, wiec zostawiam sobie dwa miesiące marzec i kwiecień i jak się nie uda to zostane mamą tylko dwóch chłopców. Ciężko mi się z tym pogodzić, ale co mam zrobić:-(

Dziekuję Wam wszystkim za kciuki, kochane jesteście:tak:

Może MissBella- nie zawiedzie w tym miesiącu, liczę kochana , że Ci się uda&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I za inne staraczki tez trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&, a jest tu nas trochę:tak:

MISS BELLA No więc teraz TY zachodzisz w ciaże! i nie ma innej opcji słonko. &&&&&&

Gal życzę Ci aby się udało do tego czasu! jakie to niesprawiedliwe......... ;( zobaczysz bedzie oki!

a oto mój beznajdziejny kolejny cykl:

;((( masakra!!! !!!! !!!!!! !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinguś - dzieki, a ja siedzę i teraz ryczę...., ciezko jest czasami pogodzić się z pewnymi rzeczami...

reklama
Gal kochana Ty moja tulam mocno i wiedz, że jestem z Tobą :-)

Kurczę dziwczyny kiedy nam się w końcu uda???? Czasami śledzę inne wątki na tym forum i tam codziennie babeczki wrzucają fotki testów z II kreseczkami, tylko u nas taki zastój... MUSIMY TO ZMIENIĆ !!! Jeju żeby to było takie proste...

Do góry