reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzień dobry :)

miło mi się dzień zaczął, bo jak wychodziliśmy z Matikiem do przedszkola to usłyszałam "jesteś piękna jak różowe kwiatuszki":-D mój mały pieszczoch :-D
cokolwiek znaczą te różowe kwiatuszki:-D

Gal współczuję nocki. A mały może był taki wkurzony z tego rozbudzenia. Pamiętam jakie miałam akcje z Matim między 2-3 rokiem życia. Jak spał już bez pieluszki, czasem w nocy chciało mu się sikać i wtedy się budził i płakał. Za pierwszym razem nie mogłam zakumac o co mu chodzi, bo nic nie gadał tylko płakał...aż w końcu na mnie się posikał i dopiero wtedy zakumałam:rofl2:
potem jak w nocy się budził z płaczem, to wiedziałam od razu że o siku chodzi, szybka wyprawa do łazienki i już zadowolony zasypiał ;-)
A starszy synek spryciarz jak widzę,a spryt w nauce i życiu bardzo potrzebny.Da sobie radę chłopak w przyszłości :) Dobrze że nauka mu łatwo wchodzi :)
Takie bunty jeszcze przede mną:-p
Mama jeszcze kciuków nie puszczam ;-)
Nullka zdrówka życzę, wakacji zazdroszczę!! :-p
Trzymam kciuki żebyś miała jutro skok-jak Piranha pisze :)
a mój cykl...dziś już 48 dzień, normalnie mam już z tego powodu głupawkę:rofl2: ale nic...jutro ginekolog da coś na wywołanie, ziółka pójdą w ruch i mam nadzieję że będzie lepiej :tak:
Merylin zdrówka!!!
Ewcik widzisz jak ci nasza specjalistka ładnie wszystko wytłumaczyła ;)
Daria gdzie ta wiosna? u nas śnieg pada:-D
Kinga ja wiem, że nie chcesz się nakręcać i ja nie nakręcam...ale wiesz... &&&&&& kochana :)
Patrysiak dobrze że sytuacja opanowana, wcinaj smakołyki od gin:-D i niech plamienia już nie dokuczają
Piranha &&&&&&& za wyniki, mnie niestety przypałętała się cukrzyca ciążowa przy Matim i zapowiedzieli mi że w drugiej ciąży jest duże prawdopodobieństwo że też będę mieć..:confused2:
Agulek zdrówka!!

Ostatnia edycja:
reklama
JESTEM NA MOMENT..

Jagienka ;***

Truskafffka kochana,nie biegnij tak bo nóżki połamiesz a nie ma po co...

tempka sobie spada a ja nawet siknęłam na test owu i nic...druga kreseczka ledwo widoczna...

pozdrawiam Wszystkie i napiszę ,że nawet nie jest mi przykro..miałam nadzieję oczywiście,ale byłam na to gotowa...
byle do następnych działań.

zmykam...do zo po 16.00

Pirania przyjemności słonko u fryzjera :)

Bella smacznej kawki:)

- testem owu to się kompletnie nie sugeruj ... ja dzień przed testem ciążowym zrobiłam test owulacyjny i ta druga kreseczka była bardzo bladziusieńska, a test ciazowy dwie mocne krechy czyli ma się to nijak do siebie a ja bete miałam dużą i testy szybko mi wychodziły bo podwójnie rosła. Uszy do góry bo jeszcze wszystko może się zdażyć, a spadek tempki też jest minimalny.

dziewczyny widzę że wam się zaczyna teraz gorący okres testowania więc ja specjalnie wysyłam wam podwójnie mocne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie
Tak samo któraś pytała o wakacje na Chorwacji.
Już brat znalazł kwaterke i dziś wpłaca zaliczkę. Pozostanie tylko czekać na 20 lipca i jazda :)

W 2 rodziny wynajęliśmy apartament 100m. 3pokoje, kuchnia z jadalnia , 2 łazienki, balkon z widokiem na ogród i 14m zadaszony taras z widokiem na morze. :) Już nie mogę się doczekać :)
Wzięliśmy wspólny apartament bo pojedyncze wychodziły dużo drożej.

Miłego dnia kochane

Nullko a czy moge zapytac o jakies namiary na taki apartament? I czy to naprawde drogo wychodzi? I czy nadaje sie taka Chorwacja na podróz z dziecmi (2 lata, rok, póltora). Myslimy ze znajoma rodzinka pojechac gdzies w tym roku tylko nie wiemy jeszcze gdzie. Moze cos doradzicie? I czy to samolotem czy wlasnym samochodem podróz?
Pozdr

Moje dzieciaki,cała trójca nauczona wcześnie spać,najstarszy się trochę buntuje ale w końcu to 9-latek,nie wyobrażam sobie żebym miała się z nimi użerać po nocach kiedy cały dzień mam po dziurki w nosie,niekiedy pozwalam posiedzieć chłopakom dłużej ale nie za często bo potem się przyzwyczajają ;)

Jagienko jeeszcze raz napisze ze ja nie wiem jak Ty dajesz rade!!! POWAZNIE!!! Ja przy dwojce tyle ze ja ciagle mam ich razem w domu - juz wymiekam!

Prosze doradzcie jak nauczyc chlopca ktory ma ponad dwa lata zasypiania o 20 gora o 20.30 i to najlepiej samemu? On kiedys jeszcze zanim Mala sie pojawila chodzil spac o 20 - kladlo sie go do lozeczka i pomarudzil sam i zasnal. A od jakiegos juz czasu normalnie koszmar - najczesnciej maz musi isc z nim sie klasc ok 20.30 i musi z nim lezec az usnie czuli czesto do 22. I gdzie to czas na odpoczynek, na ogarniecie czegokolwiek?
ehhh

Dodam ze spi czesto w dzien godzinke od 13-14.

Ostatnia edycja:
Daria gdzie ta wiosna? u nas śnieg pada:-D

matko a u nas 12 stopni kwiatki kwitna pgoda jest super jzdze codziennie z nadia rowerkiem:)

lorelain-naprawde bedziesz miala blizniaki???
ogromne gratulacje...
Ja na poczatku jak sie dowiedzialam,to ryczalam jak bobr.
Ale z kazdym dniem coraz bardziej zaczelam akceptowac to.
Az pewnego dnia ogarnelo mnie szczescie i poczulam sie wybrana.
Bo przeciez nie kazdy moze miec blizniaki.
pdwojnne obowiazki,ale i podwojne szczescie..
Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za spokojna ciaze i szczesliwe rozwiazanie.

reklama
Witajcie DziewczynKi...
alescie naskrobaly tych postow...
Lorein- no Szok i jednoczesnie wielkie GRATULACJE z okazji ciazy w dodatku podwojnej...to juz jest mega łasKa:) Zycze Ci zdrowych dzieciaczkow...no i zeby przynajmniej z tej slodkiej dwójki jedna córcia byla:)
image_579.jpg

Mama- Wykres calkiem calkiem...na tym etapie o spadKu nie ma co mowic...jeszcze tempka sie podniesie..
sciskam Cie mycha...ahh i mam nadzieje ze u Ciebie oki

Patrysiak-
no czas leci, tygodnie mijaja..niedlugo poznasz plec..wierze ze moze cie to stresowac ale badz spokojna..zobaczysz ze bedziesz szczesliwa...a ja wierze gleboko ze nosisz coreczke pod serduszkiem!:)

Piranha -
jak po badaniach? dalas rade wypic te slodycz?
JagienKo- nie doczytalam co tam pisalas ale mam nadzieje ze u Ciebie/Was wszystKo ok ze dzieci zdrowe....przeczytalam tylko ze nadal borykasz sie z karmieniem malutKiej stalymi pokarmami...Twarda sztuka z Laurusi...ale przelamie sie..jestem pewne..to tylko kwestia czasu:)

Sciskam Was megasnie:)

Do góry