reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzień dobry :)

miło mi się dzień zaczął, bo jak wychodziliśmy z Matikiem do przedszkola to usłyszałam "jesteś piękna jak różowe kwiatuszki":-D mój mały pieszczoch :-D
cokolwiek znaczą te różowe kwiatuszki:-D

Gal współczuję nocki. A mały może był taki wkurzony z tego rozbudzenia. Pamiętam jakie miałam akcje z Matim między 2-3 rokiem życia. Jak spał już bez pieluszki, czasem w nocy chciało mu się sikać i wtedy się budził i płakał. Za pierwszym razem nie mogłam zakumac o co mu chodzi, bo nic nie gadał tylko płakał...aż w końcu na mnie się posikał i dopiero wtedy zakumałam:rofl2:
potem jak w nocy się budził z płaczem, to wiedziałam od razu że o siku chodzi, szybka wyprawa do łazienki i już zadowolony zasypiał ;-)
A starszy synek spryciarz jak widzę,a spryt w nauce i życiu bardzo potrzebny.Da sobie radę chłopak w przyszłości :) Dobrze że nauka mu łatwo wchodzi :)
Takie bunty jeszcze przede mną:-p
Mama jeszcze kciuków nie puszczam ;-)
Nullka zdrówka życzę, wakacji zazdroszczę!! :-p
Trzymam kciuki żebyś miała jutro skok-jak Piranha pisze :)
a mój cykl...dziś już 48 dzień, normalnie mam już z tego powodu głupawkę:rofl2: ale nic...jutro ginekolog da coś na wywołanie, ziółka pójdą w ruch i mam nadzieję że będzie lepiej :tak:
Merylin zdrówka!!!
Ewcik widzisz jak ci nasza specjalistka ładnie wszystko wytłumaczyła ;)
Daria gdzie ta wiosna? u nas śnieg pada:-D
Kinga ja wiem, że nie chcesz się nakręcać i ja nie nakręcam...ale wiesz... &&&&&& kochana :)
Patrysiak dobrze że sytuacja opanowana, wcinaj smakołyki od gin:-D i niech plamienia już nie dokuczają
Piranha &&&&&&& za wyniki, mnie niestety przypałętała się cukrzyca ciążowa przy Matim i zapowiedzieli mi że w drugiej ciąży jest duże prawdopodobieństwo że też będę mieć..:confused2:
Agulek zdrówka!!

Ostatnia edycja:
reklama
JESTEM NA MOMENT..

Jagienka ;***

Truskafffka kochana,nie biegnij tak bo nóżki połamiesz a nie ma po co...

tempka sobie spada a ja nawet siknęłam na test owu i nic...druga kreseczka ledwo widoczna...

pozdrawiam Wszystkie i napiszę ,że nawet nie jest mi przykro..miałam nadzieję oczywiście,ale byłam na to gotowa...
byle do następnych działań.

zmykam...do zo po 16.00

Pirania przyjemności słonko u fryzjera :)

Bella smacznej kawki:)

- testem owu to się kompletnie nie sugeruj ... ja dzień przed testem ciążowym zrobiłam test owulacyjny i ta druga kreseczka była bardzo bladziusieńska, a test ciazowy dwie mocne krechy czyli ma się to nijak do siebie a ja bete miałam dużą i testy szybko mi wychodziły bo podwójnie rosła. Uszy do góry bo jeszcze wszystko może się zdażyć, a spadek tempki też jest minimalny.

dziewczyny widzę że wam się zaczyna teraz gorący okres testowania więc ja specjalnie wysyłam wam podwójnie mocne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie
Tak samo któraś pytała o wakacje na Chorwacji.
Już brat znalazł kwaterke i dziś wpłaca zaliczkę. Pozostanie tylko czekać na 20 lipca i jazda :)

W 2 rodziny wynajęliśmy apartament 100m. 3pokoje, kuchnia z jadalnia , 2 łazienki, balkon z widokiem na ogród i 14m zadaszony taras z widokiem na morze. :) Już nie mogę się doczekać :)
Wzięliśmy wspólny apartament bo pojedyncze wychodziły dużo drożej.

Miłego dnia kochane

Nullko a czy moge zapytac o jakies namiary na taki apartament? I czy to naprawde drogo wychodzi? I czy nadaje sie taka Chorwacja na podróz z dziecmi (2 lata, rok, póltora). Myslimy ze znajoma rodzinka pojechac gdzies w tym roku tylko nie wiemy jeszcze gdzie. Moze cos doradzicie? I czy to samolotem czy wlasnym samochodem podróz?
Pozdr

Moje dzieciaki,cała trójca nauczona wcześnie spać,najstarszy się trochę buntuje ale w końcu to 9-latek,nie wyobrażam sobie żebym miała się z nimi użerać po nocach kiedy cały dzień mam po dziurki w nosie,niekiedy pozwalam posiedzieć chłopakom dłużej ale nie za często bo potem się przyzwyczajają ;)

Jagienko jeeszcze raz napisze ze ja nie wiem jak Ty dajesz rade!!! POWAZNIE!!! Ja przy dwojce tyle ze ja ciagle mam ich razem w domu - juz wymiekam!

Prosze doradzcie jak nauczyc chlopca ktory ma ponad dwa lata zasypiania o 20 gora o 20.30 i to najlepiej samemu? On kiedys jeszcze zanim Mala sie pojawila chodzil spac o 20 - kladlo sie go do lozeczka i pomarudzil sam i zasnal. A od jakiegos juz czasu normalnie koszmar - najczesnciej maz musi isc z nim sie klasc ok 20.30 i musi z nim lezec az usnie czuli czesto do 22. I gdzie to czas na odpoczynek, na ogarniecie czegokolwiek?
ehhh

Dodam ze spi czesto w dzien godzinke od 13-14.

Ostatnia edycja:
Daria gdzie ta wiosna? u nas śnieg pada:-D

matko a u nas 12 stopni kwiatki kwitna pgoda jest super jzdze codziennie z nadia rowerkiem:)

lorelain-naprawde bedziesz miala blizniaki???
ogromne gratulacje...
Ja na poczatku jak sie dowiedzialam,to ryczalam jak bobr.
Ale z kazdym dniem coraz bardziej zaczelam akceptowac to.
Az pewnego dnia ogarnelo mnie szczescie i poczulam sie wybrana.
Bo przeciez nie kazdy moze miec blizniaki.
pdwojnne obowiazki,ale i podwojne szczescie..
Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za spokojna ciaze i szczesliwe rozwiazanie.

reklama
Witajcie DziewczynKi...
alescie naskrobaly tych postow...
Lorein- no Szok i jednoczesnie wielkie GRATULACJE z okazji ciazy w dodatku podwojnej...to juz jest mega łasKa:) Zycze Ci zdrowych dzieciaczkow...no i zeby przynajmniej z tej slodkiej dwójki jedna córcia byla:)
image_579.jpg

Mama- Wykres calkiem calkiem...na tym etapie o spadKu nie ma co mowic...jeszcze tempka sie podniesie..
sciskam Cie mycha...ahh i mam nadzieje ze u Ciebie oki

Patrysiak-
no czas leci, tygodnie mijaja..niedlugo poznasz plec..wierze ze moze cie to stresowac ale badz spokojna..zobaczysz ze bedziesz szczesliwa...a ja wierze gleboko ze nosisz coreczke pod serduszkiem!:)

Piranha -
jak po badaniach? dalas rade wypic te slodycz?
JagienKo- nie doczytalam co tam pisalas ale mam nadzieje ze u Ciebie/Was wszystKo ok ze dzieci zdrowe....przeczytalam tylko ze nadal borykasz sie z karmieniem malutKiej stalymi pokarmami...Twarda sztuka z Laurusi...ale przelamie sie..jestem pewne..to tylko kwestia czasu:)

Sciskam Was megasnie:)

Do góry