reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik NUMBER ONE- średnio wierzę NUMBER TWO- zwykły rtęciowy ;)

Kinga tylko w poniedziałki siedzę do wieczora :)

Jagienka, tulę bolącą głowę, oby jutro było lepiej
Jak cudnie czytać o waszych pociechach :)

Natusia rozumiem że odpowiadałaś na pytania Ewcika, nie moje hehe:-D

Piranha uuulalala czyli szalejesz jutro u fryzjera :cool2:

Mama jutro lecę tu z wypiekami na twarzy;-)

reklama
JESTEM NA MOMENT..

Jagienka ;***

Truskafffka kochana,nie biegnij tak bo nóżki połamiesz a nie ma po co...

tempka sobie spada a ja nawet siknęłam na test owu i nic...druga kreseczka ledwo widoczna...

pozdrawiam Wszystkie i napiszę ,że nawet nie jest mi przykro..miałam nadzieję oczywiście,ale byłam na to gotowa...
byle do następnych działań.

zmykam...do zo po 16.00

Pirania przyjemności słonko u fryzjera :)

Bella smacznej kawki:)

I ja się witam wtorkowo z gorąca kawką

Mama no szkoda, szkoda ale jeśli byłas na to przygotowana to chociaż tyle dobrego, nie smutasz się. Głowa do góry i zaczynamy od nowa... A może nie wszystko jeseszcze stracone ?? ??

W Szczecinie dzisiaj pochmurno, od rana leje, spac się chcę i wogóle jest nieciekawie

Piranho udanej wizyty u fryzjera :-)

Gal czekamy na tempke

Kinga jak samopoczucie ?? ??

Miłego dnia kobietki :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!

Mama05- ja tu siadłam praktycznie pełna nadziei na skok u Cibie tempki, a tu niestety spadek, ale jeszcze nie taki duży, także jeszcze nie wszystko stracone, ja dalej wierzę w ten cykl.

Wczoraj dużo myślałam o Tobie i byłam nadziei , że Ci się uda.
Nie miałam jednak wczoraj czasu, aby pisać, bo ja sama od wczoraj z dziećmi, M w delagacji, wraca w środę w nocy. Z tym moim starszym ciągle problemy, jak z młodszym pojechałam wczoraj na zakupy na 2,5 godzinki, to miała podrabiać lekcje, oczywiście siedział na kompie i lekcje tylko częściowo odrobione.
Ciągle podnosi mi cisnienie. Tak ogólnie, to jest bardzo dobrym uczniem, na koniec ubiegłego roku miał średnią sporo ponad 5, a to tylko dlatego, że nauka przychodzi mu łatwo, ale jest strasznym leniuchem i nie chce sie uczyc, jak ma zacząć odrabiać lekcje to jest złość, że on to musi robić.

A na dodatek najmołodszy, jak rano wstał przed 8, tak poszedł spac o 23, za chiny nie chciał iść wczesniej, a ja z nim poległam. I w nocy miałam z nim cyrk, obudził się z płaczem, zrobił siku do pieluszki, a zdarza mu sie to rzadko, ta wyciekła i musiałam go przebierać, potem ryczał, nie wiedzać czemu. Koszamarna noc , wiec tempka zaburzona dzisiaj.

Mam nadzieje, ze dzisiaj dzień i noc lepsza będzie, dzisiaj jedziemy pierwszy raz na próbę do przedprzedszkola na 3- 4 godzinki.

Piranha- kciuki za dzisiejsze badania i za super fryzurę&&&&&&&&&&&&&:-)

Inne dziewczynki też pozdrawiam, ale już nie będę wymieniać, bo i tak za długi post napisałam;-)

Miissbella- kochana dzieki, ale nic z tego niestety nie będzie, ale ja Ciebie trzymam mocno kciuki, wierzę, że uda Ci się w tym cyklu:)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Mogę coś spokojnie w końcu napisać bo dziś nie zrywamy się rano do przedszkola. Wczoraj koleżanka synka w przedszkolu miała gorączkę a dziś mój syn wstał i ma 38.7 więc zostaje w domu. Ciekawe co to za paskuda i czy młodszy nie załapie ??? :(

mama ja tam nieustannie trzymam &&&&&&& bo wykres piękny ale cieszy mnie że się nie smucisz. Widocznie dzidzia ma swój czas i wie kiedy do WAs zawitać.

Gal u Ciebie też pięknie i też mam &&&&& zaciśnięte mocno. I życzę żeby ten dzień i noc były dużo lepsze, żeby synek nie dawał popalić bo doskonale rozumiem jak to jest.
Mój wczoraj też nie zmordowany był i nie spał w dzień. Wstał o 8 a zasnął po 22.

Kinguś Twoje objawy też świadczą o tym że może być coś na rzeczy. Także również &&&&& zaciskam.

Dziewczyny cały czas o Was myślę mimo że często zaglądam a nie piszę. BArdzo chciałabym żeby każdej z Was szybko się udało i żebyście zajęły miejsce koleżanek które niebawem się rozdwoją :)
Właśnie dziewczynki szybkich i lekkich porodów :) i pochwalcie się później swoimi niuniami :)

Piranha wyfryzuj się nam kochana . Ja uwielbiam wizyty u fryzjera, kosmetyczki, maniciurzystki :)

Właśnie apropo kosmetyczki- moja kosmetyczka była w ciąży i do porodu nie znała płci. Wczoraj urodziła... synka Nikodema . PIerwszy syn ma już 14 lat

Któraś z Was pytała o Lady Compa bodajże ale nie pamiętam. Proszę jeszcze raz o pytanie bo nie mogę znaleźć.

Tak samo któraś pytała o wakacje na Chorwacji.
Już brat znalazł kwaterke i dziś wpłaca zaliczkę. Pozostanie tylko czekać na 20 lipca i jazda :)

W 2 rodziny wynajęliśmy apartament 100m. 3pokoje, kuchnia z jadalnia , 2 łazienki, balkon z widokiem na ogród i 14m zadaszony taras z widokiem na morze. :) Już nie mogę się doczekać :)
Wzięliśmy wspólny apartament bo pojedyncze wychodziły dużo drożej.

Miłego dnia kochane

MissBella ja tak wcześnie nigdy nie zaznaczam wyższych i niższych. Analizuje dopiero po owulce.

A tak wogóle to mam coś nie tak w tym cyklu :(
Test owu pozytywny był 2 dni a skoku nie widać :( Powoli się załamuje. Dziś już 21dc a skoku brak. I jak tu badania zrobić.
Truskafffka chyba możemy sobie ręce podać w tym cyklu. :(

bry:-)

M śpi po nocce, Mały w żłobie, ja dziś o 10 do pracy wychodzę, więc luuuz, rzadko się zdarza taki poranek;-)

Jagienka piękne imię ma Twoja córunia, też mi się marzy imię Laura, o ile kiedykolwiek uda nam się córcię spłodzić:tak:

mama no to za następny cykl kochana

piranha pochwal się po wizycie, jaką fryzurkę masz ;-) tylko tak pod wieczór, żebym zdążyła zobaczyć zdjęcie, bo będę dopiero ok 20:-D

missbella a u nas tak pięknie i wiosennie wczoraj było, a dziś... pada śnieg

gal współczuję takiej nocy, oby kolejna była lepsza;-)

nullka no to dużo zdrówka dla synka:tak: to ja pytałam o Chorwację, jakie są ceny?

dziewczynki mam pytanie, jak zaznaczacie na wykresach te linie? widziałam, że są one dwie, jedna to wyższe temparatury, a druga? w jaki sposób to zaznaczyć i czy ewentualnie na moim wykresie się da to w ogóle zrobić? skąd mam w ogóle wiedzieć, kiedy ewentualnie były dni płodne? help

vv.jpg

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ja cały czas jestem na forum tylko jakoś taka menancholia mnie dopadła i nie mam o czym pisać.
Po @ miałam straszne nerwy z byle powodu i darłam się na wszystkich-aż mi głupio.
Czasami coś takiego mnie dopada .Czuje się z tym żle.
Dziś za to dopadło mnie przeziębienie kicham ,kaszle i czuje się osłabiona.
Ale gorączki niemam.
Dobra nie będę już przynudzać spadam.
Trzymam kciuki za wasze cykle.
Mama ty masz anielską cierpliwość.podziwiam Cię kobieto.Znajdujesz wyjście z kazdej sytuacji.Ja to od razu się rozklejam.
Obecny cykl:

reklama
JESTEM NA MOMENT..

Jagienka ;***

Truskafffka kochana,nie biegnij tak bo nóżki połamiesz a nie ma po co...

tempka sobie spada a ja nawet siknęłam na test owu i nic...druga kreseczka ledwo widoczna...

pozdrawiam Wszystkie i napiszę ,że nawet nie jest mi przykro..miałam nadzieję oczywiście,ale byłam na to gotowa...
byle do następnych działań.

zmykam...do zo po 16.00

Pirania przyjemności słonko u fryzjera :)

Bella smacznej kawki:)

mama nie patrz na test owulacyjny bo ja kiedys zrobilam i wyszedl mi pozytywny bylam przekonana ze jestem w ciazy i robilam go codziennie i codziennie pozytyw zrobiłam po paru dniach test ciazowy i jedna kreseczka byla ::-(

Do góry