reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico pierogatka współczuję Wam tego oczekiwania, naprawdę! to chyba jest najgorsze... także dużo siły i cierpliwości Wam życzę:tak:

daria aaaa, uwielbiam ruskie! mniammmm

mama pewno, że takie gesty w pracy cieszą-i to jak:-)wtedy człowiek czuje, że jego praca ma sens, bo ktoś to docenia

truskafffka brak słów na ten mój cykl.. muszę się w końcu do ginki umówić, co prawda aż się boję, jaką cenę sobie zaśpiewa, no ale trudno...

dziewczynki,pytanie nr 1: co sądzicie na temat chińskiego kalendarza płci??
pytanie nr 2: jakie macie termometry do mierzenia temp??

szczerze, jeśli chodzi o chińskim, to nie wiem:sorry2:, ale brałam go pod uwagę planując córcie, bo z chłopcami mi się sprawdził
termometr miałam tradycyjny rtęciowy, ale dziewczyny chyba stosują elektroniczne

reklama
Kinga, juz niedługo Ty będziesz tak tulic swoje maleństwo;*** Jesteś tak dobra duszyczką, że bez dwóch zdan TAK SIE STANIE!!!
Jagienko, a wez ibuprom jest lepszy niz apap i paracetaMOL! MI własnie gin go polecala w ciązy mialam dwa ataki migreny takie ze z łózka wstać nie moglam i to mi pomogło. Jak Laurunia?;* Dido Tobie też polecam bo sie wykończysz...:-(
Dziewczyny, co bierzecie na bolesne @?40dc to zdecydowanie za długo... Ja umieram...:-(
Mama, no to pieknie serduszko rośnie w takich chwilach gdy ktos nas docenia, miłe to.... super:***A laurka bbedzie na pewno przesliczna!!!

Truskaffko, ja uzywam elektronicznego kupowalam na allegro specjalny do mierzenia tempki nie wiem jak sie specjalistycznie nazywa:-D a m chinski kalendarz sie nie sprawdzil wiec nie wierze w nie...I oby Cie choróbsko zadne nie zlapalo;///

piranha a sprawdził Ci się chociaż?:-) ten kalendarz? z tego, co wyczytałam, to prawdopodobieństwo jest w granicach 87%

dziewczynki,pytanie nr 1: co sądzicie na temat chińskiego kalendarza płci??
pytanie nr 2: jakie macie termometry do mierzenia temp??

Ewcik mi sie nie sprawdzil chinski-pokazuje odwrotnie..
a mierze rteciowym ..

Truskafffka,Natusia,Kinga,Ewcik bardzo mi dziś serce urosło:)

Jagienka witaj-moje bąki też śpią..od 19.30 mam cisze w domu..

Pirania jak tam wieczornie??
u męża coś wiadomo z pracą??

Pierogatka cierpliwości słonko nasze...

mama u mnie też od 19.30 cisza i spokój, M znowu w pracy na noc, Syncio śpi, więc ja mogę w spokoju z Wami sobie pisać:-D
chyba mi się okres zbliża w końcu, bo podbrzusze mnie coś boli :dry: ciekawe, jaka tempka jutro będzie, ehhh

Ewcik, nie wierzę w te 87%, przy synku mi się nie sprawdził (choć w niektórych wersjach kalendarza prognoza była ze znakiem zapytania czyli niepewna) a przy córci tak co daje 50% w moim przypadku :-D

Mama, nic jeszcze nie wiadomo, wspominali, że odezwą się za 2 tygodnie więc trzeba pewnie poczekać do przyszłego czwartku. My właśnie z M skończyliśmy dzisiejsze prace przy odgracaniu poddasza, roboty jest na długie miesiące, bardzo bym chciała byśmy wyrobili się do czerwca, marzy mi się tam duży pokój wypoczynkowo-gościnny. Jutro rano krzywa cukrowa a o 16 ścinam włosy, dziś się umówiłam do fryzjera :-) Oczywiście od rana trzymam kochana z całych sił kciuki za Twoją tempkę!

Gal, a co u Ciebie?

Pirania dzięki kochana...mam nadzieję ,że &&& pomogą..
sama jestem ciekawa jak bedzie..

Gal brakowało tu dziś Ciebie ...............:(

Ewcik no niech ta @ w końcu się pojawi i pozwoli działać..

kochane mykam spać..
jutro postaram się rano wlecieć ...

uściski dla wszystkich..

reklama
Jagienko, a wez ibuprom jest lepszy niz apap i paracetaMOL! MI własnie gin go polecala w ciązy mialam dwa ataki migreny takie ze z łózka wstać nie moglam i to mi pomogło. Jak Laurunia?;*

Ibuprofenu nie wezmę jak karmię...wolno czy też nie,ja się boję :sorry2:,dwa paracetamole zwykle wystarczały a tu takie coś się przyplątało ale mam winowajcę...gardło mnie boli,nawet nie mogę przełykać,do tego zatoki...:-( ale może jak się z tym bólem prześpię to do rana da mi spokój? :-p

Laurunia dobrze-dziękuję że pytasz :tak: nadal odmawia jedzenia czegokolwiek poza cyckiem,ale wytrwale wciskam jej po łyżeczce tego czy tamtego,w końcu mam nadzieję-się przekona...
Siedzieć jeszcze nie siedzi aczkolwiek bardzo by chciała tylko sił chyba brak albo brzuszek za duży :-D najlepiej u mamy na rączkach,w leżaczku czy na macie jedynie kiedy bracia są w zasięgu wzroku-są tacy ciekawi!! :-) Ogólnie strasznie rozkoszna jest,wiecie jak ona ze mną "rozmiawia"? Ba! Nawet się kłoci! ;)

Mama,kochana jesteś,zawsze odniesiesz się do każdego posta jaki się pojawi :)
Moje dzieciaki,cała trójca nauczona wcześnie spać,najstarszy się trochę buntuje ale w końcu to 9-latek,nie wyobrażam sobie żebym miała się z nimi użerać po nocach kiedy cały dzień mam po dziurki w nosie,niekiedy pozwalam posiedzieć chłopakom dłużej ale nie za często bo potem się przyzwyczajają ;)

Ostatnia edycja:
Do góry