reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico, to czekanie jest najgorsze, faktycznie mały uparciuszek z Twojej córeczki :-), cały czas trzymam kciuki by obyło się bez wywoływania!

dido, podobno po pierwszym trymestrze można zażywać w ciąży Paracetamol, z tego co wiem to Amolu nie można w żadnym wypadku używać w ciąży gdyż jest na alkoholu.

Mama, bardzo dobrze, że wzięłaś dupka! Jak to na co liczysz? Dokładnie na to samo na co ja liczę kochana!
t2014.gif

reklama
aaaaaaa oszaleje Daria mam ochotę lizać monitor ( co może wyjątkowo głupio wyglądać bo w pracy jestem:-D)
pychotaaaaaa

Ewcik...a widzisz, ciekawe to twoje z archiwum X, ja nie pomogę, u mnie też archiwum X:-D

Mama fryzjer w środę :cool2:tak samo jak gin:cool2:
Ale miło ci zleciał dzień w pracy, super jest czuć że jesteśmy doceniani w pracy:tak:

Natusia....oo tak...coś jest na rzeczy...ciąża urojona buhaha
nie wiem, może jakiś wirus męczy, ale serio jakoś mi mdło

Dido to cię piękny kac dopadł hehe
ale serio współczuję. potwierdzam ten paracetamol, co Piranha pisze :)

Monico no Zuźka szaleje, poważnie chce zrobić wielkie wejście. Powodzenia!!!

Truskafffka pewnie,że miło...tymbardziej,że są jeszcze 2 inne kosmetyczki i myślałam,że babeczki przez te 2 tyg pójdą do Nich i jak wrócę bede się czuć nie potrzebna.....a babeczki owszem poszły do A.i K. ale ..jednak wola do mnie co mnie ogromnie cieszyyyy:)

wiadomo,że każda ma "swoje" klientki-każda babeczka lubi coś innego...a moje ewidentnie za mną tęskniły hahahaaa..

dostałam łacznie 30 zł napiwków i paczke czekoladek z Francji bo jedną babeczke mam która pracuje we Francji i jak tylko przyjeżdża to wlatuje do mnie na zabiegi...
dzis przynosi to słodkie i daje mi ...
ja zdziwiona patrze na Nią i mówię -tak z góry juz mi Pani dziękuje;)))))
a Ona -nie,to dla pani dzieci-tak fajnie zawsze pani o nich opowiada i pomyślałam,że im coś przyniosę....

no sama powiedz-miło nie:))))

Zuza juz obiecała ,że narysuje laurkę dla pani Natalii a pani N.bedzie u mnie w poniedziałek to pewnie Ona się zdziwi ;))))

i tak obie bedziemy zdziwione hahahahaha

oby sie u gina w srode coś wyjaśniło-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ide kolacje dzieciom robić.

monico to Twoja ciąża jest w zdecydowanie lepszej formie niż moja:-):-)
mi ginka powiedziała że łożysko III stopień dojrzałości, wód na granicy dolnej normy, no i że dzidzia standardowej wagi 3500.
A ja dalej nerwówka, skurcze są cały czas ale jakieś takie nijakie co 10min.
Mówię Wam babeczki chyba się nerwicy nabawię

Monico pierogatko ...no chyba faktycznie wasze dziewczynki czekają na nasze staraczki, żeby mogły wejść w miejsce zaciążonych:-D
niech więc staraczki szybko testują:-D

Mamo noo jasne że miło, zajebiście miło:-D

monico pierogatka współczuję Wam tego oczekiwania, naprawdę! to chyba jest najgorsze... także dużo siły i cierpliwości Wam życzę:tak:

daria aaaa, uwielbiam ruskie! mniammmm

mama pewno, że takie gesty w pracy cieszą-i to jak:-)wtedy człowiek czuje, że jego praca ma sens, bo ktoś to docenia

truskafffka brak słów na ten mój cykl.. muszę się w końcu do ginki umówić, co prawda aż się boję, jaką cenę sobie zaśpiewa, no ale trudno...

dziewczynki,pytanie nr 1: co sądzicie na temat chińskiego kalendarza płci??
pytanie nr 2: jakie macie termometry do mierzenia temp??

Dido,a Ty chcesz wypić czy chodzi Ci o zewnętrzne zastosowanie bo jeśli to drugie to można :tak: mi lekarz zezwolił i stosowałam tak samo zresztą jak paracetamol własnie,więc nie męcz się kochana.

Monico,oj za dobrze Zuzance w mamusinym brzuszku,a będziesz miała CC ze wzgędu na wagę małej czy indukcję?

Mi też dzisiaj łeb pęka,wziełam już 3 apapy i nic :no: dobrze że dzieci w łóżkach bo nie dałabym rady...

mama fajnie że tak miło Ci dzień zleciał dziś. oby takich wiecej było!
truskaffka a ty tak długo pracujesz? tz wieczorami?
ewcik ja mierzyłam zawsze rtęciowym, wykresy wychodziły dobrze.

Ja teraz czekam na mój serial a potem biore się za projekty.

miłego wieczorku wam życzę
jutro wtorek ciesze się że pn już prawie za mną.ciężko to był dzień. Po pracy biegłam jak szalona po młodego i jeszcze potem z Asem na spacer wiec dziś brałam prysznic 2razy w ciągu dnia.mokra byłam.

moja kuzynka(ta co urodziła wczoraj Tomaszka) wychodzi w czw. Nie moge sie doczekać kiedy bede mogła ich odwiedzić i zobaczyć maluszka:) to dopiero będzie przeżycie i pewnie mi się łza zakręci ze wzruszenia. cała ja..

reklama
Dido,a Ty chcesz wypić czy chodzi Ci o zewnętrzne zastosowanie bo jeśli to drugie to można :tak: mi lekarz zezwolił i stosowałam tak samo zresztą jak paracetamol własnie,więc nie męcz się kochana.

Monico,oj za dobrze Zuzance w mamusinym brzuszku,a będziesz miała CC ze wzgędu na wagę małej czy indukcję?

Mi też dzisiaj łeb pęka,wziełam już 3 apapy i nic :no: dobrze że dzieci w łóżkach bo nie dałabym rady...

jagienko ja jakoś tym pomiarom USG niezbyt wierzę, chociaż mogę się mylić

najpierw środki na rozmiękczenie + witamina B6, potem dwie prowokacje, dopiero jak one nic nie dadzą lub w trakcie wyjdzie coś nie tak to dopiero cc
korzystaj i odpoczywaj póki dzieci spią...

pierogatką to ja jakaś anormalna jestem, wód bardzo dużo, przepływy ekstra , łożysko świetne, tylko na kosmetyki je pobrac :-p wszystko oprócz rozwoju dziecka, jak 7 miesiac :-D

Do góry