reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

Mama super !!!! Miałam &&&&&&&&&&&&&&& zacisnięte cały czas i było warto, przydały się :-)

Teraz czekamy na tempke Gal, kochana mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pierogatko oby szybko poszło, może juz masz swoją niunie przy sobie. Jeśli tak to pierwsze gratulacje :-D

Ja sączę sobie kawkę w pracy

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane babeczki!

Mama05- WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Z Ciebie to jednak żartownisia, tak koleżanki wkręcać!:-) Kochana, bardzo ładnie to wygląda, a tamtemu labo dałabym czerwoną kartkę! Zaciskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MissBella- dziekuję kochan, a u Cibie to chyba już niedługo owu! Też kcuki trzymam!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja zmierzyłam dzisiaj tempke pół godziny wczesniej niz zwykle mierzę i była 36,93, i potem jeszcze zasnęłam i po 2 godz. się obudziłam i była już 37,09, jednak czas mierzenia chyba ma jednak znaczenie. Wpisałam jednka 36,93, ale kiedyś Piranha chyba mówiła, że powinno się dodać 0,05 stopnia do każdego półgodziny, tak z ciekawości sobie myslę:tak:

Witam rano i KawKowo..i z Torcikiem:)
t3317.gif

obchodze dzis 30-ste urodzinki..ImprezKa co prawda w sobote ale dzis moge poczestowac tortem:)Ktora chetna zapraszam:))))
t3357.gif

Mama powiem Ci ze gdyby nie te "felerne" wyniki (moim zdaniem pomylone) to wykres iscie ciazowy...cudny!!!! Dzis to i u mnie tempka poszybowala:))))

Czarodziejko w takim razie 100 lat kochana, spełnienia marzeń !!!!!!!!!!! :-)

Udanej sobotniej imprezki życzę w tej wystrzałowej sukience :-)

Ja swoją trzydziestkę będę obchodzić w sierpniu...

A torcik pychaaaaaa

Ostatnia edycja:
Czarodziejko-w takim razie życzę Ci z okazji urodzin zdrówka, super relacji z mężem i innymi ludźmi, dużo uśmiechu na co dzień i wszystkiego co sobie wymarzysz!

wpadlam celowo zeby sprawidzic tempke naszej mamusi:tak: bardzo jestem ciekawa co z tego sie "wykluje?;-) trzymam kciuki za tozeby tamte wyniki okazaly sie jedna wielka pomylka! i zeby (no wiesz co?:-)).

gal no pieknie, pieknie:tak: Twojego wykresu tez bylam ciekawa:tak: tez trzymam kciuki:tak:

czarodziejko wszystko co najlepsze w tym zyciu i spelniania marzen!!!!

reklama
Mama, aż mi się buzia uśmiechnęła jak zobaczyłam tempkę, kochana powtórz wynik.:-) wiem co mówię, moja koleżanka z pracy została ostatnio pilnie wezwana do przychodni bo wyniki krwi jej syna były tak straszne że podejrzewali białaczkę i oczywiście wg, nich o pomyłce mowy nie było ale ona zrobiła w dwóch innych labolatoriach i wyniki ksiązkowo dobre. Także nie ma ludzi nieomylnych.
Gal za ciebie też nieustanne &&&&&&&
Czarodziejko, a tobie sto lat, sto lat:-) Witaj kochana w magicznym świecie trzydziestek !!!!!!
Miłego dzionka wszystkim.

Do góry