reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffcia tak,suwaczek miodzio..
pamieaj kochana-jak piszesz długiego posta to na koniec zrób
Ctrl+A
Ctrl+C
i wysyłasz...
jak pójdzie w kosmos to znów robisz ODPOWIEDZ i Ctrl +V i masz posta skopiowanego :) ja tak zawsze robie i nie musze sie wnerwiać...

mykam juz kochane..dzieciom ubrania na jutro przygotować..kanapki Zuni zrobic do szkoły,prysznic i spać...

jutro rano wlecę .

dobrej nocki i karaluchy :):))

reklama
ja dzis spać nie mogłam ,2 razy do wc wstawałam mimo ,że mało piłam wieczorem

Mama
, no to żeś kolejny objaw ciążowy dodała - w końcu to m.in. wysoki progesteron powoduje w ciąży częstsze wizyty w WC :-) ...no i jak ja wytrzymam do rana w tych emocjach to Twojej porannej tempki! :-)

Natusia,Pirania raz jeszcze dzięki ...sama jestem nakręcona przez te cycki...

mówię do Toma-cycki mnie bolą ......
a Tom-mróz idzie............ ..ten to potrafi na duchu podnieść ;))

lecę babeczki:)
spokojnej nocki .

natusia, super pomysł z tą meliską, wypiję dziś zamiast Rooibosa! :-)

axarai, skoro u Ciebie tak szybko się zaczęło to i pewnie szybciej się skończy
t2031.gif
, u mnie mdłości zaczęły się jakoś w 6-7 tc, często mijają w okolicy 12 tc więc oby szybko Ciebie opuściły! A w poprzednich ciążach nękały Ciebie? Ja w pierwszej ciąży czułam się świetnie, była dosłownie prawie bezobjawowa. Też w pierwszym trymestrze nic mi się nie chciało i na nic nie miałam sił - ale to chyba przez te mdłości, odbierały mi chęć do wszystkiego.

Mama
, dobrej nocki, czekam rano na super newsa!

Natusia a dziękuję, miło niedziela minęła, zaliczyliśmy salę zabaw żeby huragan się wyszalał, i wizytę u babci (mamy D), dostałam od niej książę i właśnie chłonę lukając do was :)
Axarai :) dzięki, a kiedy kolejna wizyta u gin?
Mama wiesz, ja też cwana bestia :-D i zawsze właśnie sobie kopiuję coby niespodzianek nie było. A dziś nie zdążyłam, za szybko coś pstryknęłam i po ptokach jak to mówią...
spokojnej nocki...i &&&&& za jutrzejszą tempke :D
Piranha hehe meliskę sobie walnij, śpij dobrze a rano...będziemy z Mamą!!

hehe Mama dobre dobre, na nich zawsze możemy liczyc:-DA
Axari, trzymam &&&& albys juro się obudziła bez mdłosci, oj wiem cos o tym ja miałam je bardz długo pojawiały sie i znikały praktycznie przez cała ciąże pod koniec maly b.na zoladek uciskal;//

Truskaffka, to super mieliscie dzionek. My w szpialu u tesciowej bylismy(leczy sie na nadczynnosc tarczycy). Malego do szwagierki zawiezlismy a synka tez prawie 4-letniego no i młody do domu nie chcial oczywiscie jechac:-Dpół drogi lamentowal,ale w koncu mu przeszlo i usnąl:-D

Natusia to najpiękniejsze życzenia jakie ostatnio dostałam
Piranha no właśnie, że to pierwsza ciąża taka, i taką czutkę mam, że to kobitka będzie:tak:
Truskafffka następną wizytę mam na 14 marca, i będą to badania genetyczne, na 9:45, tak, że będziecie trzymać kciuki co:sorry:
Idę spać kobitki, noc jest piękna bo mnie nie mdli:-D Dobranoc!

reklama
Truskaffka, to super mieliscie dzionek. My w szpialu u tesciowej bylismy(leczy sie na nadczynnosc tarczycy). Malego do szwagierki zawiezlismy a synka tez prawie 4-letniego no i młody do domu nie chcial oczywiscie jechac:-Dpół drogi lamentowal,ale w koncu mu przeszlo i usnąl:-D
hehe dzieciaki, to się kuzyni bardzo lubią:-)

axarai no jasne że będziemy trzymać &&&&&&
już od dziś zaczynam ;)

Do góry