reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik no jakos tak tempka sobie idzie do góry i pozwól ,że &&&&& potrzymam ;)

a wiecie co u mnie jest dziwne-NIGDY!!! mnie nie bolały (.)(.) a teraz od 3 dni mam wrażenie ,że są nabrzmiałe i bolą pod pachami...dzis np cały dzień bez stanika chodzę bo myślałam,że to fiszbiny duszą ,ale nie...
gdybym nie widziała mojego progesteronu to pomyślałabym,że cos jest na rzeczy...
no ,ale cóż ..... w tej sytuacji nie ma co marzyć..

mama no ale to raczej niemożliwe, żeby owu była w 32dc?!

mama nic nie sugeruję, absolutnie, ale u mnie bolesność piersi była pierwszym objawem ciąży, to właśnie z tego względu zrobiłam 2 testy, na których były 2 krechy:tak:

Ewcik mnie też tylko w ciąży (.)(.) dały znać o sobie...ale robiłam progesteron w czwartek i liiipa!!
wiec nie wiem co sie porobiło ,że nagle czuję ewidentnie (.)(.)...
termin @ mam na czwartek wiec sie zaraz wyjaśni..

Mama te Twoje wykresy tak pięknie wyglądają, że ja za każdym razem jestem pewna, że się udało! I osobiście czuję się bardzo rozczarowana że nie ma Fasolki! Pamiętaj, że rodzimy w 2012! I cała reszta Mamuś niech też pamięta!

mama no to czekamy na czwartek;-)a potem ew. teścik jakiś:rolleyes2:

axarei oby było, jak mówisz-niech każda z nas zaciąży w 2012, bo jeśli miałybyśmy rodzić w 2012, to mało czasu na poczęcie zostało ;) a co do cyklu mamy, to wręcz książkowy jest..

Axarai- no kurka oby bo został listopad i grudzień 2012...

Ewcik tak,mam test w domu i planowałam w czwartek rano sikać ..sie wszystko wyjaśni jutro ,jak zmierzę tempkę...

Cześć Wam wieczornie,

Byli u nas dzisiaj znajomi, więc nie miałam jak zajrzeć.
A najlepsze, że jutro M jedzie w delegację do Szczyrku na 3 dni i w nastepnym tygodniu na 4 dni, ale to już bliżej. Suuuuuuuuuuuuper sama z wiecznie buntującym się nastolatkiem i buntującym się dwulatkiem:tak:. Miód malina, wszystko na mojej głowie. Dido ,jeżeli się nie mylę, to też u niej mężulek wybywa w delegację, podaj łapkę:-)

Mama05- ja wiem , że Ty dobra duszyczka jesteś:-), oj, wiem:tak:
Słuchaj, aż mi się buzia uśmiechnęła, jak przeczytałam o tych cyculkach, może jednak coś jest na rzeczy, dzisiaj tempka w górę :-) Ja tam za bardzo nie wierzę w ten Twój wynik, przecież wykres mówi co innego. Wg mnie to jakaś gigantyczna pomyłka. Tak bym chciała, aby ten cykl zakończył się inaczej u Ciebie niż te poprzednie:tak: JA tam trzymam nadal kciuki, a co nie zabronisz mi:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewcik- ja to nie umiem Ci pomóc niestety z tym wykresem:-(

Kinguś- myślałam , że już samopoczucie lepsze, na pewno staniesz szybciutko na nogi, wiosna idzie, wiec wiećej energi będziesz miała i smutki pójdą precz:tak:

Pirogatko i Monico- rodźcie już!, bo czekamy na piękne zdjęcia waszych księźniczek!:-D

Axarai- no to faktycznie przechlapane z tymi mdłościami, na szczęscie niedługo miną!:-)

reklama
Ewcik ..ale rozum mówi mi cos innego...,ale potrzymaj kochana :)

Gal witaj kochana :) dzięki za miłe słowa;))
pewnie trzymaj &&&& bo tego nigdy za wiele ...ale kurka jestem zła na organizm ,że badania co innego a on mi tu gra na nosie tymi cycochami...
i wiesz co...szyjka poszła w górę.....a przecież przed @ idzie na dół i się otwiera...

archiwum XY........

Do góry