reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Piranha za przepis na ziółka :)

Mój Antek niestety dziś nie śpi tylko pięknie się bawi w pokoju a ja biore się za naleśniki , potem po starszaka jedziemy.

Apropo mój Antek do 2 lat wisiał na mnie ciągle tylko rączki rączki a teraz jakby dziecka nie było i mogę spokojnie robić swoje a on się bawi. Teraz na topie są tory oraz ludziki z lego :)

reklama
Gal dzięki za poradę w kwesti pasków mercka.Właśnie kliknęłam i za twoją radą za pobraniem.Jak przyjdą to dam znać ile szły.Jeszcze nigdy nie mierzyłam ph ,może mam wysokie i dlatego sami chłopcy w rodzince:tak:.
Mama liczę na Ciebie w tym cyklu.Daj nam dobry przykład.
Wiatr wieje chyba wszędzie ale u nas na pomorzu chwilami czuć już wiosnę.
A na wiosne wszystko sie budzi so życia,więc myślę że to idealny czas na staranka.
Pozdrawiam wszystkie staraczki.

Obecny cykl:

nullka, bardzo mnie pocieszyło to co napisałaś, tym bardziej, że Kosmo pisała o podobnej metamorfozie synka w wieku 2 lat więc może i ja się takowej doczekam niebawem? :-)

Mama, jak wyniki?

Czarodziejko :-)) Ja dawalam czasami Patrykowi dawno temu syrop na uczulenie dla dzieci, usypial od razu i na cacy;-)

objedliśmy się naleśnikami z truskawkami
opiliśmy się kakaem
młody skacze, buduje jakieś tory przeszkód, mówi że robi salę zabaw w domu:-D
a ja odpoczywam :cool2:

Marylin
...na wykresie nic nie widać, jak masz ustawione zasady podglądu?
Piranha Krzysiu dojrzeje, spokornieje...zobaczysz ;)
Nullka smacznych naleśników:-p
Czarodziejka, to pięknie pospał synek:happy:

a reszta gdzie się włóczy?
wracać, meldować się!!

Truskafffko, no mam nadzieję! :-) Ale żeś smaka ciężarówce narobiła :-D, no normalnie nie odpuszczę póki nie zjem naleśników z truskawkami i ze śmietaną!
t1936.gif

Hej, hej!

Czarodziejko- nullka dobrze pisze! A ty chyba Ząbki? Czy też mam sklerozę:-)

Nullka- niech się dobrze nosi bransoletka, będziemy szpanować!:-D

Merylin-zobaczymy, może się poprawią, Ja im napisałam, że wystawię im opinię w necie i wystawiłam m.in. na kafeterii, był tam wątek "oszukani przez medicline" . Po mojej opinii o nich został skasowany temat tego samego dnia, widocznie kazali usunąc administratorowi.

Truskafffka - ale kusisz naleśnikami, mniam..........

Mama05- jak tam wyniki!

Piranha- ja jutro mam robić progesteron, ale mój starszy już mi dzisiaj tak podniósł ciśnienie, że nie wiem jak one wyjdą. Wogóle mam z nim ostatnio problemy, trudny czas, a i dzisiaj miałam telefon od wychowawczyni ze skargą na jego zachowanie i opuszczenie się w lekcjach. I jak tu być spokojnym................
A M sobie siedzi jeszcze w pracy po godzinach, a co dyrektory jakieś spotkania urządzają, sami przychodzą do pracy na 11, to mogą póżniej siedzieć, echhhh i wszystko na mojej głowie przez cały dzień.
Ano się wyżaliłam...........:-(

Ojjj były smaczne a teraz leze na kanapie i sapie :) z przejedzenia oczywiście ;). Zaraz na naleśniki wpadną mąż i moja mama . Potem jakaś kawka i chyba dziś będę odpoczywać w końcu piątek dziś ;)

Muszę WAm opisać co przed chwilą przeżyłam w przedszkolu , normalnie szok szok szok.
Już wracamy ale sobie przypomniałam że zostały w przedszkolu spodnie rękawiczki i praca domowa Julka więc wracam chłopaki zostali w aucie a ja biegnę. Stoi przed drzwiami kobieta odwraca się a ja oczy w słup i krzycze MARZENA???????? Kurde koleżanka z podstawówki z klasy z zupełnie innej części Warszawy bo ja się przeprowadziłam do innego miasta jak byłam w liceum. Powiedziała że wyglądałam jakbym ducha zobaczyła. Nie widziałam jej jakieś 18 lat
Ma synka w trzylatkach i w czerwcu rodzi ... drugiego synka. Widziałam po minie jak zapytałam czy zna płeć że wolałaby córeczkę (bo trzeciego nie planuje)
Kurcze od września jej syn chodzi do tego przedszkola a dopiero teraz się spotkałyśmy. Fakt że dziś wyjątkowo późno pojechałam po Julka

Ollena bo te na alergie syropy sa zazwyczaj nassenne..tzn tak dzialaja ale to skutek uboczny!!!
Naleśniory byly u mnie wczoraj....
mam przepis na naleśniki wg Gordona Ramsay-a....kojarzycie Go? z piekielnej kuchni:)
Nullko- to faktycznie spotkania po latach!!!:))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny napiszcie mi jeszcze od kiedy do kiedy pić ziółka nr3 a kiedy zacząć te na progesteron?

I ile razy dziennie się je pije ?

Masz rację Gal będziemy szpanować bo bransoletka jest naprawdę super. Ciekawe tylko czy ma rzeczywiście takie właściwości jak o tym piszą?
Ja musiałam poczekać trochę na swoją M bo Pani powiedziała że ten model w tym rozmiarze wyjątkowo się rozszedł Hehehe ciekawe czemu?;)

Do góry