reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

SPAAAĆ mi się chce, koniec z nocnymi harcami, dziś będziemy grzecznie spać!!

kinga hehe no wiem wiem, ale i tak mam nadzieję że kopniak do ciebie doleciał ;)
Ilaczek tulę, dobrze się czasem wyszlochać;-)
Kosmo noooo dobrze że jesteś :) pięknie ci ostatnio czas leci w rodzinnnym gronie:tak:
Mama i oto chodzi, jest czas spędzony z dzieciakami, czas na obowiązki domowe i czas na to co tygryski lubią najbardziej czyli nasz relaksik:-D
też tak sobie wszystko organizuję, żeby wszystkiego po trochu było:-D
Gal hehe z moją małpą już wielokrotne rozmowy ostrzegawcze były, ale wyjątkowo z niej upierdliwa małpa
dzięki !!;-)
Czarodziejka hehe mówisz że wykorzystujesz oczy kota na Panach Pooolicjantach :cool2:

reklama
Mama05- smacznego, spróbuję tych pyszności, co polecasz!:-)
Tak, mam tą łyżeczkę, dzieki!

Truskaffka- Ty tygrysku :-), używaj kiedy możesz, bo potem będzie z tym gorzej;-)

Jestem z wizyty i to meega szczesliwa;))

Dzidziolek ma 2,4 cm serduszko ładniusio bije rączki nózki są:)Ruszało się tak słodko hehe aż tak mi na serdfuszko fajnieeeee:))Jeju jeszcze bardziej zakochałam się w moim maleństwu :***

Wyniki wsio ok i cytologia równiez;))

Nastepna wizyta 21 marca:))

witam wszystkich :-)
pozniej wszystko nadrobie:) bo juz po remoncie ale teraz kup sprzatania;/ ale pokoj zrobili rewelka chociaz cena powala na kolana;/ ale coz .. :)
patrysia super ze dzidzia rosnie :)
oby tak dalej :)
jeszcze zaraz tescie przyjada a my nawet nie mamy gdzie ich posadzic bo taki bajzer;/ tak to jest jak sie w bloku mieszka;p

Truskafffcia tak,tak-dobra organizacja dnia to podstawa;))

Gal spróbuj ,pyszne i nie tuczą ;)))

Patrysia* świetne wieści nam przynosisz-pogłaskać brzusio :))

Daria no to git ,że remont zakończony..
może jakas fotka ;)) ?

w sobotę nasza vectrunia combi bedzie już pod domem ;))))))))))))))))))))))))))))))

ja wcinam makrelę wedzoną;)) pychaaa!! jedzie w całym domu hahahahaaa

Czarodziejko, mnie też to boli, a już tym bardziej, że poranki, wieczory i weekendy moja mama spędza w tym samym domu (my z M mieszkamy na piętrze a mama w pokoju na parterze), jednak cały czas jest zamknięta w swoim pokoju i siedzi przy komputerze w swoim własnym świecie :-(, można rzecz, że synek w ogóle nie zna swojej babci :-(, dużo bardziej zna tą, którą widuje chwilę raz na 2 tygodnie.

Mama, ale smakowicie wyglądają te ciasteczka owsiane, lubię tego rodzaju zdrowe smakołyki!

Kosmo
, dzięki kochana liczę, że jakoś przetrwamy te trudne chwile a potem będzie lepiej (i finansowo i czasowo). Miło słyszeć, że może raz jeszcze spróbujesz!
t2014.gif

Gal, zawsze wcieraj w inne miejsce żeby organizm się nie przyzwyczaił, podkreślają to w instrukcji. Tak jak pisze Mama używaj jedną łyżeczkę przy każdej aplikacji.

Patrysiu, cieszę się ogromnie, że dzidzia i Ty zdrowi jesteście i raz jeszcze bardzo Ci gratuluję tego 2,4 cm Szczęścia!

Pirania no to skoro lubisz to Ci wyślę :))
popróbujesz ,posmakujesz ;)
czy imię już jakoś sprecyzowane czy nadal poszukiwania ???
przykre to co piszesz o mamie...współczuję i tulę ..

dzieci znowu zasiadły do malowania farbami...

A ja właśnie zjadłam sobie zupkę ogórkową, pyyyyyyyyyyyyszna mi wyszła, uwielbiam kwaśne rzeczy:tak:
No niby nie powinnam takiej zupki jeść, bo i ziemniaki i ogórki kiszone, ale co tam, ile można być na diecie;-)
A wczoraj to zeżarłam nawet śledzie, a co! Barbarzyństwo!;-)

Piranha-dzieki, będę tak stosować krem.
A ja to znowu mam do kitu teściową, nie przepadam za nią, jest strasznie złośliwą babą i dla niej liczy się tylko jej córka i jej synek, a swojego syna i jego dzieci ma głęboko gdzieś! Ale się wyżaliłam, ale nie rozumiem takiego postępowania.
Za to mojej mamy mi strasznie brakuję, była taką dobrą osobą, ale rozumiem Cię, że w takiej sytuacji jest Ci strasznie ciężko, przytulam. Niestety musimy sobie radzić nieraz w bardzo trudnych sytuacjach, takie życie, często nie rozpieszcza:-(

MissBella- tableteczki doszły, tylko niepotrzebnie wysłałaś paczką(wiecej zapłaciłaś). Pamiętaj na przyszłość, że listem można wysyłać nawet bardzo duże rzeczy, byleby były w kopercie, a koperty są bardzo duże.
Dziekuję bardzo!:tak:

Patrysia- super, że wszystko ok z dzidzią, to jest wielkie szczęscie i nic nie ma ważniejszego!

reklama
Mama05- 2 dni przed @ odstawić, tak?
Daleko masz, ale masz, wierz mi, że to i tak dobra sytuacja.

Do góry