reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

SPAAAĆ mi się chce, koniec z nocnymi harcami, dziś będziemy grzecznie spać!!

kinga hehe no wiem wiem, ale i tak mam nadzieję że kopniak do ciebie doleciał ;)
Ilaczek tulę, dobrze się czasem wyszlochać;-)
Kosmo noooo dobrze że jesteś :) pięknie ci ostatnio czas leci w rodzinnnym gronie:tak:
Mama i oto chodzi, jest czas spędzony z dzieciakami, czas na obowiązki domowe i czas na to co tygryski lubią najbardziej czyli nasz relaksik:-D
też tak sobie wszystko organizuję, żeby wszystkiego po trochu było:-D
Gal hehe z moją małpą już wielokrotne rozmowy ostrzegawcze były, ale wyjątkowo z niej upierdliwa małpa
dzięki !!;-)
Czarodziejka hehe mówisz że wykorzystujesz oczy kota na Panach Pooolicjantach :cool2:

reklama
Mama05- smacznego, spróbuję tych pyszności, co polecasz!:-)
Tak, mam tą łyżeczkę, dzieki!

Truskaffka- Ty tygrysku :-), używaj kiedy możesz, bo potem będzie z tym gorzej;-)

Jestem z wizyty i to meega szczesliwa;))

Dzidziolek ma 2,4 cm serduszko ładniusio bije rączki nózki są:)Ruszało się tak słodko hehe aż tak mi na serdfuszko fajnieeeee:))Jeju jeszcze bardziej zakochałam się w moim maleństwu :***

Wyniki wsio ok i cytologia równiez;))

Nastepna wizyta 21 marca:))

witam wszystkich :-)
pozniej wszystko nadrobie:) bo juz po remoncie ale teraz kup sprzatania;/ ale pokoj zrobili rewelka chociaz cena powala na kolana;/ ale coz .. :)
patrysia super ze dzidzia rosnie :)
oby tak dalej :)
jeszcze zaraz tescie przyjada a my nawet nie mamy gdzie ich posadzic bo taki bajzer;/ tak to jest jak sie w bloku mieszka;p

Truskafffcia tak,tak-dobra organizacja dnia to podstawa;))

Gal spróbuj ,pyszne i nie tuczą ;)))

Patrysia* świetne wieści nam przynosisz-pogłaskać brzusio :))

Daria no to git ,że remont zakończony..
może jakas fotka ;)) ?

w sobotę nasza vectrunia combi bedzie już pod domem ;))))))))))))))))))))))))))))))

ja wcinam makrelę wedzoną;)) pychaaa!! jedzie w całym domu hahahahaaa

Czarodziejko, mnie też to boli, a już tym bardziej, że poranki, wieczory i weekendy moja mama spędza w tym samym domu (my z M mieszkamy na piętrze a mama w pokoju na parterze), jednak cały czas jest zamknięta w swoim pokoju i siedzi przy komputerze w swoim własnym świecie :-(, można rzecz, że synek w ogóle nie zna swojej babci :-(, dużo bardziej zna tą, którą widuje chwilę raz na 2 tygodnie.

Mama, ale smakowicie wyglądają te ciasteczka owsiane, lubię tego rodzaju zdrowe smakołyki!

Kosmo
, dzięki kochana liczę, że jakoś przetrwamy te trudne chwile a potem będzie lepiej (i finansowo i czasowo). Miło słyszeć, że może raz jeszcze spróbujesz!
t2014.gif

Gal, zawsze wcieraj w inne miejsce żeby organizm się nie przyzwyczaił, podkreślają to w instrukcji. Tak jak pisze Mama używaj jedną łyżeczkę przy każdej aplikacji.

Patrysiu, cieszę się ogromnie, że dzidzia i Ty zdrowi jesteście i raz jeszcze bardzo Ci gratuluję tego 2,4 cm Szczęścia!

Pirania no to skoro lubisz to Ci wyślę :))
popróbujesz ,posmakujesz ;)
czy imię już jakoś sprecyzowane czy nadal poszukiwania ???
przykre to co piszesz o mamie...współczuję i tulę ..

dzieci znowu zasiadły do malowania farbami...

A ja właśnie zjadłam sobie zupkę ogórkową, pyyyyyyyyyyyyszna mi wyszła, uwielbiam kwaśne rzeczy:tak:
No niby nie powinnam takiej zupki jeść, bo i ziemniaki i ogórki kiszone, ale co tam, ile można być na diecie;-)
A wczoraj to zeżarłam nawet śledzie, a co! Barbarzyństwo!;-)

Piranha-dzieki, będę tak stosować krem.
A ja to znowu mam do kitu teściową, nie przepadam za nią, jest strasznie złośliwą babą i dla niej liczy się tylko jej córka i jej synek, a swojego syna i jego dzieci ma głęboko gdzieś! Ale się wyżaliłam, ale nie rozumiem takiego postępowania.
Za to mojej mamy mi strasznie brakuję, była taką dobrą osobą, ale rozumiem Cię, że w takiej sytuacji jest Ci strasznie ciężko, przytulam. Niestety musimy sobie radzić nieraz w bardzo trudnych sytuacjach, takie życie, często nie rozpieszcza:-(

MissBella- tableteczki doszły, tylko niepotrzebnie wysłałaś paczką(wiecej zapłaciłaś). Pamiętaj na przyszłość, że listem można wysyłać nawet bardzo duże rzeczy, byleby były w kopercie, a koperty są bardzo duże.
Dziekuję bardzo!:tak:

Patrysia- super, że wszystko ok z dzidzią, to jest wielkie szczęscie i nic nie ma ważniejszego!

reklama
Mama05- 2 dni przed @ odstawić, tak?
Daleko masz, ale masz, wierz mi, że to i tak dobra sytuacja.

Do góry