reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć dziewczynki, miłego dnia

Mój nie zaczął sie zbyt dobrze, za przekroczenie prędkości 6 pkt karnych i 300zł mandatku, shit. Ale co robić- sie chciało szybko jechać, sie ma.

Za wszystkie staraczki żeby szybciutko zaciążyły~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za Mamy wyniki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za to, żeby Piranhi glukoza smakowała a mąż dobrze wypadł na rozmowie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Za jutrzejszą wizytę Patrysi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~
Ża szyjkę Monico coby się otworzyć zechciała~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Żeby Gal i Kinga już nas nie opuszczały~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Żeby cykl naszej słodkiej Truskawki się uregulował~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Żeby wszystkie te co się nie odzywają wreszcie zaczęły~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Żeby Czarodziejka przestała już chlapać te drinki z parasolka tylko za robienie dziewczynki się wzięła~~~~~~~~~~~~~`

To taka moja prywatna lista życzeń:-)
i wszystkiego najlepszego dla Bono

oj patrysiak humor mi poprawiłaś, miłe to bardzo, dzieki:-D

reklama
dzieci siedza przy stole i wycinają i kleją i ...gadają..
ja ogarniam salon i słyszę

Zuza-Dominik ,wiesz,że ja cie kocham??
Domi-wiem,wiem..ja ciebie też ..

i dalej swoje ważne sprawy omawiaja jak np.jak przykleic tą kulkę z papieru i że znowu nie wyszło....

a w ogóle to rano Domi wziął gąbkę z kuchni i umył mi ekran telewizora -woda aż ciekła

a Zuza w tym czasie wylała pół płynu do naczyń do zlewu i cała zapieniona po łokcie myła zlew

pomagają jak mogą ...szkoda,że dostarczają tym jeszcze więcej roboty
jak słodko :-p też chcę żeby Mati miał tak z kim wymieniać czułości...
póki co tylko nam tak słodzi:-)

z tą pomocą...jakbym o Matim czytała:-p słodkie dzieciaki, tak się starają hehe, ja w takich chwilach oczywiście dziękuję bardzo za pomoc ...a w myślach już liczę ile czasu będe potrzebować żeby zrobić porządek po tych porządkach:-D

a wieczór mmmmmniamuśny był hehe ale oczywiście zabalowaliśmy do późna i dziś się ciężko wstawało:-D

Piranha no właśnie tak mi się wydawało z tymi płatkami, odstawiłam je póki co, wrócę do nich jak już w ciąży będę:-D

Patrysiak uuu współczuję mandatu, co ci policjanci nie mają litości dla ciężarnej, nieładnie:rofl2:
i dziękuję ci bardzo, zgarniam z rozkoszą fluidki :tak:

czesc dziewczynki:tak:

serio ja chcialam nadrobic co piszecie ale nie mam najmniejszych szans:wściekła/y::no: teraz mam siostre cioteczna na urlopie i cale dnie spedzamy razem:tak: w koncu cos sie dzieje:tak: a jutro mama do mnie przyjezdza, a na weekend ja jade do rodzicow bo w koncu ma pomalowac pokoj dla chlopcow:tak:
i tym sposobem naprawde nie mam jak nadrobic, a usycham z ciekawosci co u Was? jak nasze starszcki? moze w koncu ktoras ujrzala 2 kreseczki? bardzo bym chciala:tak: jak ciezarowki? pewnie niektore juz rozpakowane? a jak te poczatkowe ciezarowki- ktoras juz wie co siedzi w brzuszku?
ktora bedzie taka dobra i mi stresci chociaz po czesci:zawstydzona/y:
a
aaaaa piranha mialas juz robina krzywa cuktrowa? ja wczoraj. i musze powiedziec ze nie bylo tak zle pomimo ze mialam do wypicia 0,75ml tego obrzydlistwa no i musialam 2 godziny siedziec na miejscu. no ale jakos to znioslam.

a
dzisiaj mam "wolne". wlasnie wrocilam z kulkowni i ie zamierzam juz dzisiaj nigdzie wychodzic. musze tylko posprzatac bo skoro mama jutro ma byc przez caly dzien to musze ogarnac troche te pobojowisko:szok:

pozdrawiam Was wszystkie i oczywiscie niestannie trzymam kciuki:tak:

witajcie:-)
ależ was ciężko dogonić:happy:
Piranho moja teściowa mieszka od nas 60km, ale w miarę często widuje moje dziewczynki, czasami zostanie na noc, zajmie się nimi, a my do kina skoczymy, czy na jakąś imprezę.
a moja mama:wściekła/y:rozstała się z moim ojcem dwa lata temu,,,,zaczęła skoki w bok i dzisiaj jak z nią mam dobry kontakt, a mieszka 6km ode mnie, to mnie wykorzystuje, tzn. moją dobroć i latam i jej usługuję...bo tego jej potrzeba, tam ją zawieź...więc w odwecie chciałam na jeden pomocy przy dziewczynkach...i co??? wybrała swojego fagasa i kontakt nam się skończył...:confused2:
i muszę liczyć tylko na siebie , albo na męża, który zimą mi pomoże, bo jest w domku, ale wiosna-jesień praca w polu, pilnowanie ludzi...szok...mam tylko siebie i swoje trzy księżniczki:)
no to się wyszlochałam:-Dale już dawno się z tym pogodziłam.
ależ mi wczoraj dały w kość:szok:
pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Piranha to skoro w 14dpo to testuję z Krzysią! :cool2: chociaż na ten cykl nie liczę. Czekam już na marcowe badania.

staraczki: We Can Do It !!!

MAMA05-- 1 marca
KINGA85--1 marca
GAL-- 3 marca
AGULEK-- 16 marca
MISBELLA-- 18 marca
BETSIE--21 marca
JULIANA-- ?
NULLKA -- zaczyna marzec/kwiecień
TRUSSKAFKA -- zaczyna w kwietniu
NATUSIA301--zaczyna w maju

truskaffka wiesz że cię uwielbiam prawda!:-p :*
Piranha powodzenia dla męża! :happy:
Patrysiak ale Ty super jesteś :) dziekuje! buzia
mama jakie Ty masz szczęście już mają dwójkę dzieci... ach!
ilaczek przykra sprawa z twoją mamą :/ mój tato wybrał alk....też przykre.

Kosmo, fajnie, że do nas zaglądnęłaś! Oj jak ja bym chciała takie siostrzane odwiedzinki albo wyjazd gdzieś na kilka dni, cokolwiek byle na chwilę zmienić otoczenie i oderwać się od rutyny. Ja krzywą cukrową robię jutro, to Ty robiłaś dwupunktową że aż 2 godziny tam siedziałaś? Mam nadzieję, że będę mieć jednopunktową jak w pierwszej ciąży i tylko godzinkę tam posiedzę.

ilaczek, rozumiem Ciebie doskonale ...ja o wyjściu do kina czy znajomych bez dzieci to mogę tylko pomarzyć na razie ...a przydałaby się czasem taka godzinka wytchnienia by podładować baterie ;-)

byłam z Bonusem...błoto jak 150!!
ale...
wiosna!!
cieplejszy wieje wiatr...
wiosna!!
znów nam ubyło lat...

kaczki wracają,ptaszki śpiewają ,słonko swieci-wiosna idzie...przypływ energii murowany:))

hurrrrra -przeżyłysmy zimę dziewczyny:))

maluję teraz z dziecmi farbami więc zmykam na chwilę ,żeby laptop nie ucierpiał;)

piranha tak mialam dwupunktowa, ale sama nie wiem dlaczego. to chyba zalezy od lekarza.

piranha a nie myslalas zeby wynajac jakas dziewczyne do popilnowania Krzysia na pare godzin w ciagu tygodnia? moja kolezanka ktora miala bardzo bardzo oabsorbujaca dwuletnia coreczke, ktora nie miala nikogo bliskiego w warszawie, ktora tez byla w drugiej ciazy zdecydowala sie na dziewczyne do pomocy bo juz nie wyrabiala. najpierw Mala przebywala w towarzystwiej tej dzieczyny i mamy, potem ta dziewczyna wychodzia z Mala na spacer, a potem zostawala na dluzej jak Malgosia chciala wyjsc cos zalatwic lub sie zrelaksowac. no a potem jak sie urodzil braciszek to ta dziewczyna dopiero okazala sie zbawieniem :tak:co innego jak sie ma spokojne dziecko, ktore umie zajac sie same soba a co innego jak sie ma dziecko absorbujace, wiecznie potrzebujace mamy. ja sama chcialam znalesc taka dziewczyne do pomocy ale od jakiegos czasu moj synek naprawde jest wyrozumialy dla mamusi i juz tak nie narzekam.
dla pocieszenia powiem ze moj synek byl taki jak Twoj krzysio do 2 roku zycia, a teraz jest naprawde o niebo lepiej. oczywiscie nadal jest mamisynkiem ale juz coraz czesciej i dluzej chce sie sam czyms zajac , a ja moge polezec:tak:
Tobie rowniez zycze zebys mogla sobie odpoczac i polezec:tak:

reklama
Ja zaraz idę po Filipka. o 15 kończy. ma dziś jeszcze zajęcia z piłki nożnej.
Może wieczorem bede miała natchnienie na bb ;]

mama ja jeszcze nie czuję tego przypływu energi a wręcz przeciwnie,ale oby do wiosny!!

Do góry