reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kosmo, pewnie że bym chciała taką pomoc ale powiem szczerze i bez skrępowania - nie stać mnie na to :-( Marzę już o tym by wrócić do pracy. Oby mój Krzysiu też niebawem przeszedł taką cudowną metamorfozę jak Twój synek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mama05- a u nas w W-wie deszcz pada, także kiepsko, myślałam, że dzisiaj trochę dłużej na dworze zabalujemy, a tu kicha.

Mama05- a to numer z tym kremem, bo ja to się wysmarowałam jednocześnie szyję, dekolt, wewnętrzna strona ud i ramion:tak: Czyli tak jak Piranha pisze albo szyja, albo uda, albo dekolt, tak?

A z tym alkoholem, to rzeczywiście chyba nie miał wpływu, to może ten progesteron w kremie? albo to, ze mi strasznie gorąco było w nocy, jutro pewno będzie duży spadek.

Piranha- kciuki za jutrzejszą wizytę w labie i no i oczywiście za M, niech tam wszystko roztrzaska na rozmowie i dostanie meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega podwyżkę!:-D
Ja to niestety też muszę sama ze wszystki sobie radzić, M też póżno z pracy przychodzi, a tak chciałabym czasami do mamy zadzwonić i chociaż pogadać....
A teściowie to bardzo daleko, a teściowa to ma raczej w nosie swoje wnuki.

Patrysiak - fajowa koleżanko witaj i dzieki!:-)

Truskafffka- niech Ci ziółka idą na dzidziusia , i niech w końcu ta @ przylezie, przeprowadź z nią rozmowę osrtrzegawczą!:-)

Kosmo kochana- witaj, ja Ci nie streszczę, bo mnie też trochę nie było a i chyba nie spamiętam wszystkiego;-):-)

Kinga jeszcze będzie przypływ energii.. Pirania to sobie w kulki lecą w firmie męża.... tymbardziej &&&&&&&&&&& za zmianę pracy!! Kosmo witaj babeczko zalatana;) Gal tak-krem smarujesz albo albo...:) i taka ilość jak masz łyżeczkę dołączoną :) u nas słonko piękne,ptaszynki śpiewają ,mam balkon uchylony-miło jest.. dzieci elegancko mi stół w jadalni pomalowały,ale jakie im dzieła wyszły-hoho...Bóg jedne wie co to teraz poszli do góry i ... zaraz wiadomości włączę w tv...matko ,jeszcze od rana tv nie włączyłam.....

piranha rozumiem doskonale, ta moja kolezanka tez nie mialo rozowo z kasa i dlatego wziela mloda dziewczyne (nie wiem czy studentke cz nie), ktorej placila naprawde grosze (przychodzila do niej jednego dnia na 3 godzinki, innego dnia godzine, innego dnia wcale). to wystarczylo zeby odsapnac, a tak naprawde nie bardzo uszczuplilo jej portfel. ale rozumiem ze kazdy ma inna sytuacje i ze w tych czasach kazdy gorsze naprawde sie liczy.
tak czy inaczej zycze zeby wszystko sie ulozylo i bylo Ci lzej bo nikt inny jak druga mama absorbujacego dziecka wie doskonale jakie to bywa meczace:tak:

gal no przynajmniej pwoiedz jak tam Twoje staranka i Twoje ph? daje sie obizyc? wiesz ze ja licze u Ciebie na corcie bo wydaje mi sie ze jedziemy na tym samym wozku z ph;-) jak Ci sie uda to moze i ja kiedys jeszcze raz sprobuje?;-)

Heya Kokochy:)
Po dwoch godzinach wyszla ode mnie dopiero pani od zaslon!!!
Ale mi sie gaduła trafila..taka gadula ze Maksio juz zmeczony zasnal na dywanie:szok: przelozylam go na kanape niech sie przespi z godzinke

Czarodziejka gdzie jesteś kochana???????????
Jestem jestem cioteczKo...miło ze o mnie pytasz i pamietasz...ale co tu duzo gadac Ty mnie po prosty Kochasz:)

Pirania ja takie używam od zawsze
otreby_owsiane_19bonnik__sma.jpg
Kochana okazuje sie ze żremy te same "wióry"- uwielbiam je!!! jak dla mnie najlepsze!!!!!

[QUOTE=Piranha;8235482]
Czarodziejko, mój M wychodzi do pracy jak Krzysiu jeszcze śpi a wraca koło 18-19 więc Krzysiu prawie cały dzień tylko z mamusią siedzi ...za tatą bardzo szaleje. Dlatego tym bardziej boję się jak zareaguje na rodzeństwo, tak jak piszesz pewnie początk będą bardzo ciężkie ale potem mam nadzieję, że mu to na zdrowie wyjdzie. Ja niestety nie mam od mamy pomocy nawet przez 5 minut, twierdzi, że jest już zbyt zmęczona i z Krzysiem w ogóle się prawie nie widuje :-([/QUOTE]
nie obraz sie kochanie na mnie ale jak dla mnie podejscie mamy to zenada!!!
jak mozna nie pomoc wlasnej corce! wiadomo ze nasi rodzice nie maja tyle sil co my ale bez przesady!!! mam nadzieje ze jak bede miala wnuki to i sily by sie z nimi pobawic i pospedzac czas:)
Glowa do gOry, czas szybko plynie i nie obejrzysz sie a rodzenstwo bedzie sie wspolnie bawic a Ty miec czas na kawke z kolezankami;)

cześć dziewczynki, miłego dnia
Mój nie zaczął sie zbyt dobrze, za przekroczenie prędkości 6 pkt karnych i 300zł mandatku, shit. Ale co robić- sie chciało szybko jechać, sie ma.
Żeby Czarodziejka przestała już chlapać te drinki z parasolka tylko za robienie dziewczynki się wzięła~~~~~~~~~~~~~`
he he rozbawilas mnie Patrysiak...z tym robieniem dziewczynki sie pomysli sie zobaczy...
Co do mandatu trzeba bylo zrobic oczy kota z bajki Shrek i by cie puscili..
kot_ze_shreka120[6873].jpg
nastepnym razem to wykorzystaj bo to dziala mowie ci:)

Ostatnia edycja:
Czarodziejka no tak -te same wióry wciągamy-mi też najbardziej smakują z tej firmy:)
a co to z zasłonami porabiasz??zamawiasz u jakieś babeczki szycie do całego domu??

a wiesz ,ze Sante ma też ciastka-ja tez je wcinam ;))

Img.ashx

te np są z żurawiną ;)pycha-polecam ;))
aha-i nie pracuje w Sante ;))

Mama- tak! zamawiam sobie zaslony, rolety i lambrekin do sypialni, aha i rolete rzymska do pokoju macieja.
W salonie mam od poczatku ale brakowalo mi ladnych w sypialni. wisza tylko firanki
zawsze chcialam zrobic sobie na zamowienie z dobrze dobrana kolorystyka:)
A podobno babeczka szyje tak ze sie z kapci wyskakuje:)
widzialam jak u mojej sisy zrobila....Cudo!!!!

Mama05- dobra, to będę jedną łyżeczkę brała, dzisiaj i wczoraj może trochę wiecej wziełam:-)
A i kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje jutrzejsze wyniki, bo już nie pamiętam czy je zaciskałam, skleroza chyba;-)

Kosmo- no to odpowiedzialność na mnie spoczywa;-) A z moimi starankami ostatnimi, to chyba nic z tego nie będzie, bo niestety sprzedwcy pasków ph mnie wpuścili w maliny i przy starankach nie miałam pasków, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
A pojechałam w tym miesiacu na maksa, bo staranka były przed i pewno w owu, ale stosowałam w ciemno irygacje, nie znając swojego ph i podejrzewam, że je wybiłam. Ale jakby mnie się udało w owu i przed to byłby dowód na to, że odległośc nie ma znaczenia, a raczej supły, dieta i ph.

Czarodziejka no to bedziesz miała piękności w domku..
oczywiście poprosimy o foto-obiecuję ,że będą ochy i achy:)))

Gal dzięki kochana za &&&&-doceniam;)
miałam pisać -super,że dostałas te testy ph..

masz w opakowaniu ta małą plastikowa łyzeczkę ??
taką stosujesz 2 razy dziennie :)po owu zaczynasz i 2,3 dni przed terminem @ odstaw...w przypadku ciąży stosuj dalej;)

ja wcinam
9c0fa97538573a3c5da22e56acdba4ac.jpg

zapraszam kto ma ochotę :))

Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejko- to daj namiary na tą babkę, jeśli możesz, może skorzystam, może być na PW:-)

Do góry