reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05- a te ziółka parzę poł godziny, tak jak poprzednie, też nie są złe w samku, tylko te nr 3 samkowały mi bardziej, a pijesz na pewno nr 5, ja Ci to mówię:tak::-)
Ale jeszcze sprawdzę z tym parzeniem jak długo trzeba, ok?, bo nie jestem pewna:-)

reklama
MAMA ale super tempka, oby trzymała się na tym poziomie, i chyba to super wieści, wiec trzymam kciuki za II kreski :-D

czarodziejko w piatek na kolejnym ktg i badaniu bede rozmawiala juz szczegółowo z ginką co robimy, ona właśnie wspomniała, że najpierw zajmiemy się szyjką a potem oksytocyna. Ale nie chcę być w weekend w szpitalu. Tylko ten masaż podobno bardzo boli, ale cóż jakie mam wyjście :cool:

monico no wlasnie podobno boli ale trzymaj sie juz jestes prawie na finiszu!!!!!
dzielna z Ciebie mama wiec dzwigniesz temat:)
laski ja spadam sie ogarnac bo dzis przyjezdza do mnie babka od zaslon a w domu "trzoda"

Monico- dzięki ...no kurka mogłaby tak zostać ;))

Gal hahahahaaa-no to faktycznie ...teraz i ja sie uśmiałam -bo 3 szklanki to sporo!! ale jak 3/4 to oki i wiesz co.....nie sądzę ,żeby taka ilość wpłynęła na tempkę...
to jest mała ilość i wiele godzin minęło zanim tempkę zmierzyłaś ;)

no i skoro piszesz ,że mam nr5 to Ci wieżę :)))
będę parzyć dłużej w takim razie...raz parzyłam chyba z 20 minut to kurka miałam prawie zimne..

a cena za hormony masakra ,ale co zrobić....;/

Kinga dzięki...no jeszcze tydzień..
nasz Bono też się zachowuje czasem jak szczeniak -szczególnie do innych psów ,skoro do zabawy,radosny...ale chodziło mi o to ,że teraz już przejdziemy na karmę dla dorosłych psów:)))

podłoga pomyta ,schnie....obiecałam dziś dzieciom malowanie farbami-mamy duży arkusz i bedziemy dziergać dzieło sztuki:)))

Witajcie też Kinga85, MissBella kochne, kciuki za Was!&&&&&&&&&&&&&&

Mama05- ano nic nie biorę na tą prolaktynę, piję ziółka nr 5 od wczoraj, łykam B-kompleks:tak:.
Zobaczymy co będzie, ale dużych nadziei nie mam przez te irygacje.

reklama
Gal bo ja z wynikami pójdę do ginki i nie wiem czy sugerować jej branie Castagnusa czy Bromka bo wiem ,że bromek ma duże skutki uboczne a ja jeżdżę autem i nie może mi się w głowie kręcić,chcieć spać i wymiotować;((

ja b kompleks b100 łykam półtora miesiąca...

Do góry