reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was kobietki

u mnie bez zmian, poleguje i czekam

mama05 o to widzę że mieliście z dzieciakami udany dzień
a teraz jeszcze kawusia zapewne z cynamonem
mówisz śnieżyca, a u nas w małopolsce wiosenna pogoda, ciepło i słoneczko świeci

reklama
Pierogatka ,tak dzień udany ,tylko pogoda nie dopisała..
a kawka i owszem z cynamonem;)))
ale...juz wypita i teraz parzę zioła...

zaraz włączę jakieś wiadomości bo nic nie wiem co na świecie...

jak tam-nadal cisza na placu boju??? ani pół skurczu???

nonono Mama to nas rozpieszcza rodzinka:-p
u mnie D ma nieco nierówno pod sufitem jeśli chodzi o spanie, on genarelnie jak się rano przebudzi to już jełopek nie umie potem zasnąć i mi się wierci w łóżku-w tygodniu wstaje o 6 do pracy, w weekend ok.7-8 się budzi, więc młody jak wstaje to chłopaki rządzą razem a ja śpie:-D
A jak jestem sama z Matim i chcę pospać, to też problemu nie ma. Mati się bawi u siebie, nawet sobie soczek zrobi, serek w razie głodu weźmie z lodówki..luuuziiik, to mi się kolejnego malucha zachciało, oj będę potem klnąć:-D
super że wycieczka taka udana:-)nie mogło być inaczej:-)
a u nas..WIOSENNIE!!! serio bardzo fajna pogoda, kupiłam sobie przed pracą botki takie lżejsze niż kozaki i już w nich śmigam :-D

Pierogatka a w ty w jakiej części małoplski mieszkasz?
ja koło Krakowa :)

Witam dziewczyny.@ nadeszła po 36 dniach szok!
Nareszcie rozpoczynam nowy cykl.
Nowe nadzieje:dry:
Obecny cykl:

Ostatnia edycja:
mammo 05 nic cisza spokój....właśnie zrobiłam sobie godzinna drzemkę i czuję się booooooooooooosko

truskafffka ja jestem z Krakowa ;) a Ty dokładnie skąd??
ale fajnowo może mieszkamy gdzieś niedaleko siebie

siedze z dziećmi na kanapie pod kołdrą..tak miło i spokojnie...
dzieci bajkę oglądają..
ja wypiłam zioła i z lapkiem na kolanach zaglądam do Was:)

Pirania czy robienie prl w 19d.c. ma sens???moze lepiej poczekam do początku następnego cyklu i zrobię między 3 a 5 d.c....
choc w labo mówili,że prl można robic niby w każdym dniu cyklu....
kurka nie wiem już...;/

Pierogatka słyszałam własnie jak chrapałas ;))

Merylin-lin sie nie otwiera..

znalazłam takie normy progesteronu :

faza folikularna <0,2-1,13

środek cyklu 0,48-1,72

faza lutealna 0,95-21

po menopauzie <0,2-1

kobieta w ciąży

1 trymestr 9,3-33,2

2 trymestr 29,5-50

3 trymestr 83,1-160

mam nadzieję Pirania ,że bedzie tak jak pisałaś i mój poziom bedzie koło 10..

witam popołudniową porą:-)

M jeszcze w pracy, Mały się bawi, zupa ogórkowa gotuje, więc wpadam na chwilkę.

patrysiak jakie pyszności u Ciebie, szarlotka, mniam mniam:-)

patrysiak, ollena ja mam fotelik Recaro Young Sport, jest super i jestem z niego bardzo zadowolona:tak:

piranha ja mam spacerówkę Cybex Callisto, dodatkowo szczerze polecam chusty- lekarstwo na kolki:-D

truskafffka ja nie słyszałam o Orajel, ale dobrze wiedzieć;-) ja używałam do tej pory Dentinox

piranha nam nami też wisiała możliwość posadania bliźniąt, bo moja babcia miała bliźniaka /mojego tatę i jego siostrę/, mój M był bardzo za:-D

missbella, mama, czarodziejka ale Wam dobrze, poranna kawka w domu, ja to niestety w pracy od rana i tam muszę się kawencją zadowolić;-)

monika ja też wiem, co to znaczy czekać na poród-urodziłam w wyniku drugiej prowokacji 9 dni po terminie

patrysia powodzenia na jutrzejszej wizycie:-) piękny brzusio

truskafffka doskonale Cię rozumiem, bo wiem co to znaczy czekać na okres /przy moich nieregularnych cyklach:dry:/

miłego popołudnia:-)

reklama
Do góry