reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was kobietki

u mnie bez zmian, poleguje i czekam

mama05 o to widzę że mieliście z dzieciakami udany dzień
a teraz jeszcze kawusia zapewne z cynamonem
mówisz śnieżyca, a u nas w małopolsce wiosenna pogoda, ciepło i słoneczko świeci

reklama
Pierogatka ,tak dzień udany ,tylko pogoda nie dopisała..
a kawka i owszem z cynamonem;)))
ale...juz wypita i teraz parzę zioła...

zaraz włączę jakieś wiadomości bo nic nie wiem co na świecie...

jak tam-nadal cisza na placu boju??? ani pół skurczu???

nonono Mama to nas rozpieszcza rodzinka:-p
u mnie D ma nieco nierówno pod sufitem jeśli chodzi o spanie, on genarelnie jak się rano przebudzi to już jełopek nie umie potem zasnąć i mi się wierci w łóżku-w tygodniu wstaje o 6 do pracy, w weekend ok.7-8 się budzi, więc młody jak wstaje to chłopaki rządzą razem a ja śpie:-D
A jak jestem sama z Matim i chcę pospać, to też problemu nie ma. Mati się bawi u siebie, nawet sobie soczek zrobi, serek w razie głodu weźmie z lodówki..luuuziiik, to mi się kolejnego malucha zachciało, oj będę potem klnąć:-D
super że wycieczka taka udana:-)nie mogło być inaczej:-)
a u nas..WIOSENNIE!!! serio bardzo fajna pogoda, kupiłam sobie przed pracą botki takie lżejsze niż kozaki i już w nich śmigam :-D

Pierogatka a w ty w jakiej części małoplski mieszkasz?
ja koło Krakowa :)

Witam dziewczyny.@ nadeszła po 36 dniach szok!
Nareszcie rozpoczynam nowy cykl.
Nowe nadzieje:dry:
Obecny cykl:

Ostatnia edycja:
mammo 05 nic cisza spokój....właśnie zrobiłam sobie godzinna drzemkę i czuję się booooooooooooosko

truskafffka ja jestem z Krakowa ;) a Ty dokładnie skąd??
ale fajnowo może mieszkamy gdzieś niedaleko siebie

siedze z dziećmi na kanapie pod kołdrą..tak miło i spokojnie...
dzieci bajkę oglądają..
ja wypiłam zioła i z lapkiem na kolanach zaglądam do Was:)

Pirania czy robienie prl w 19d.c. ma sens???moze lepiej poczekam do początku następnego cyklu i zrobię między 3 a 5 d.c....
choc w labo mówili,że prl można robic niby w każdym dniu cyklu....
kurka nie wiem już...;/

Pierogatka słyszałam własnie jak chrapałas ;))

Merylin-lin sie nie otwiera..

znalazłam takie normy progesteronu :

faza folikularna <0,2-1,13

środek cyklu 0,48-1,72

faza lutealna 0,95-21

po menopauzie <0,2-1

kobieta w ciąży

1 trymestr 9,3-33,2

2 trymestr 29,5-50

3 trymestr 83,1-160

mam nadzieję Pirania ,że bedzie tak jak pisałaś i mój poziom bedzie koło 10..

witam popołudniową porą:-)

M jeszcze w pracy, Mały się bawi, zupa ogórkowa gotuje, więc wpadam na chwilkę.

patrysiak jakie pyszności u Ciebie, szarlotka, mniam mniam:-)

patrysiak, ollena ja mam fotelik Recaro Young Sport, jest super i jestem z niego bardzo zadowolona:tak:

piranha ja mam spacerówkę Cybex Callisto, dodatkowo szczerze polecam chusty- lekarstwo na kolki:-D

truskafffka ja nie słyszałam o Orajel, ale dobrze wiedzieć;-) ja używałam do tej pory Dentinox

piranha nam nami też wisiała możliwość posadania bliźniąt, bo moja babcia miała bliźniaka /mojego tatę i jego siostrę/, mój M był bardzo za:-D

missbella, mama, czarodziejka ale Wam dobrze, poranna kawka w domu, ja to niestety w pracy od rana i tam muszę się kawencją zadowolić;-)

monika ja też wiem, co to znaczy czekać na poród-urodziłam w wyniku drugiej prowokacji 9 dni po terminie

patrysia powodzenia na jutrzejszej wizycie:-) piękny brzusio

truskafffka doskonale Cię rozumiem, bo wiem co to znaczy czekać na okres /przy moich nieregularnych cyklach:dry:/

miłego popołudnia:-)

reklama
Do góry