Czarodziejka
Fanka BB :)
Witam WtorKowo
Kto reflektuje caffe?
Mama, MisBella- Stuknijmy sie kawka
Nocka u nas minela spokojnie...wczoraj cala moja meska druzyna padla spac a ja siedzialam do pozna i ogladalam tv..i tak mi brakowalo jakiegos kompana do siedzenia
Kto reflektuje caffe?
Mama, MisBella- Stuknijmy sie kawka
Nocka u nas minela spokojnie...wczoraj cala moja meska druzyna padla spac a ja siedzialam do pozna i ogladalam tv..i tak mi brakowalo jakiegos kompana do siedzenia
No jasne!!! Wpadaj dziewczynko z gimnazjum, dla Ciebie chudzinko dołożę bitej śmietany. A jakbyś się tak dała skusić na 3 dzieciątko to codziennie będę Ci przysyłać cosik dobrego:-)
ja bym sie czarodziejka nie zastanawiala na twoim miejscu
Dzewczyny szalone z Was babochy
Patrysiak ja wiem czemu ty mnie tak kusisz ..przyznaj sie nie chcesz zebym miala lepiej co...?zebym tez byla urobiona po pachi
Patrysiak ja wiem czemu ty mnie tak kusisz ..przyznaj sie nie chcesz zebym miala lepiej co...?zebym tez byla urobiona po pachi
hehe szarlotka + becikowe, propozycja nie do odrzucenia kochana Czarodziejko. Tak więc męża "pod pachę" i do dzieła
Moj mazl bardzo chetny , zwlaszcza na te starania
trzecie dziecko tez by chcial miec...no ale on pochodzi z rodziny 2+4
a ja z 2+2 i mamy nieco inny poglad na ilosc dzieci..
ale zeby nie bylo:
jak zalicze wpadke..bede Kochac jak swoje hi hih
trzecie dziecko tez by chcial miec...no ale on pochodzi z rodziny 2+4
a ja z 2+2 i mamy nieco inny poglad na ilosc dzieci..
ale zeby nie bylo:
jak zalicze wpadke..bede Kochac jak swoje hi hih
Czarodziejko, ano leci ten czas jak szalony (po Tobie Szczęściaro tego nie widać ), a już zwłaszcza przy dzieciach ...normalnie mam wrażenie, że z roku na rok wskazówka zegara kręci się coraz szybciej i wcale mi to humoru nie poprawia. Na ząbkowanie zakupiłam polecany tu przez którąś z dziewczyn żel Orajel, może czas go wypróbować
!
Dziekuje za komplement ale widac i po mnie uplywajacy czas...
ale to prawda ze nie obejrzymy sie a nasze dzieci beda juz duze, samodzielne i wyfruna nam z domu
ale to prawda ze nie obejrzymy sie a nasze dzieci beda juz duze, samodzielne i wyfruna nam z domu