reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam WtorKowo:)
Kto reflektuje caffe?
Mama, MisBella- Stuknijmy sie kawka:)

Nocka u nas minela spokojnie...wczoraj cala moja meska druzyna padla spac a ja siedzialam do pozna i ogladalam tv..i tak mi brakowalo jakiegos kompana do siedzenia

No jasne!!! Wpadaj dziewczynko z gimnazjum, dla Ciebie chudzinko dołożę bitej śmietany. A jakbyś się tak dała skusić na 3 dzieciątko to codziennie będę Ci przysyłać cosik dobrego:-)

ja bym sie czarodziejka nie zastanawiala na twoim miejscu ;)
Dzewczyny szalone z Was babochy:)
Patrysiak ja wiem czemu ty mnie tak kusisz ..przyznaj sie nie chcesz zebym miala lepiej co...?zebym tez byla urobiona po pachi:-D
:-D:-D:-D

hehe szarlotka + becikowe, propozycja nie do odrzucenia kochana Czarodziejko. Tak więc męża "pod pachę" i do dzieła:-p
Moj mazl bardzo chetny , zwlaszcza na te starania:)
trzecie dziecko tez by chcial miec...no ale on pochodzi z rodziny 2+4:)
a ja z 2+2 i mamy nieco inny poglad na ilosc dzieci..
ale zeby nie bylo:
jak zalicze wpadke..bede Kochac jak swoje hi hih

Czarodziejko, ano leci ten czas jak szalony (po Tobie Szczęściaro tego nie widać :-D), a już zwłaszcza przy dzieciach ...normalnie mam wrażenie, że z roku na rok wskazówka zegara kręci się coraz szybciej i wcale mi to humoru nie poprawia. Na ząbkowanie zakupiłam polecany tu przez którąś z dziewczyn żel Orajel, może czas go wypróbować
!
Dziekuje za komplement ale widac i po mnie uplywajacy czas...:)
ale to prawda ze nie obejrzymy sie a nasze dzieci beda juz duze, samodzielne i wyfruna nam z domu:)

Bella dzieki słonko-ja własnie kończę kawę..dzieci u góry "walczą" o lepsze klocki lego....raaatuuunkuuuu-kto wymyślił 2 tygodnie ferii!!! czy tydzień by nie styknął ???

mam nadzieję ,że na wyjeździe będą ..:)
OOOooo to masz dwojke w domu?
Mi wystarczy weekend z tymi czpiotami

reklama
hej
melduję się że dzisiaj dalej bez zmian, ale zdążyłam się już przyzwyczaić :-D
Monia a czy wszystko do szpitala przygotowane?
Torba spakowana?
Kurcze to oczekiwanie chyba najtrudniejsze, Pamietam jak ja czekalam...a przeciez urodzilam tydzien przed terminem..ale juz tak bardzo chcialam miec to za soba, tak chcialam zobaczyc Maksiulka, przytulic go:))))

Monico-meldunek przyjęty STOP jeszcze zostaniesz zaskoczona STOP bądź w gotowości STOP
:-D:-D

Czarodziejka tak,od soboty mam 2 w domu;))) jest miło i rodzinnie hahahaaa
ale czasem muszę powiedzieć do swojego pokoju jedno z drugim!!
czasem muszę się nagadać

ale ogólnie daję radę bo...kto jak nie mama :))

jedziemy-usta pomalowane,pierś do przodu,dzieciaki kolejno odlicz i do auta.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa;))

witam;-)
Ale mialam ciezka noc..:wściekła/y:
Najpierw snily mi sie jakies glupoty.
Obudzilam sie i nie umialam zasnac.
Potem dopadla mnie taka zgaga....bryyy.
Jak juz usnelam,Kacpra zaczelo bolec ucho i przez 2 godziny marudzil.
Dalam mu cos przeciwbolowego i usnelismy kolo 4.
Nie wiem co on z tymi uszami ma,ciagle cos.
Ale mimo wszystko idziemy po poludniu do doktora.

Normalnie w ciazy nie pije kawy,ale dzis musialam sobie zapodac.
Ledwo patrze na oczy.
No ale starczy narzekania.

monico-a moze corcia czeka na urodziny twojego M::tak:
Bo jak dobrze pamietam wspominalas cos,ze ma pod koniec lutego...;-)

Milego dnia kochane

mama - Ty juz masz dzieci w takim wieku ze luz:)
chyba najtrudniej...przynajmniej jak dla mnie to takie roczne czy okolo roczne ktore jeszcze nie chodzi a trzeba nosic i zajmowac bo potrzebuje uwagi. Moi chlopcy tez juz bawia sie razem, choc i za glowy tez czasem sie lapia, kłóca i dokuczaja sobie...no ale ogolnie to milosc braterska jest...jak ktorys oberwie to drugi go pociesza...i oby tak zostalo , chciala bym zeby zawsze trzymali sie razem:)

Dido - ooo Kochana jak synek na uszko sie skarzy to smigaj do laryngologa...bo jak ma zapalenie to zeby mu sie bardziej nie rozwinelo...to jest bardzo bolesne. Ja wlasnie lecze ucho Maksiowi.

Ostatnia edycja:

Dzewczyny szalone z Was babochy:)
Patrysiak ja wiem czemu ty mnie tak kusisz ..przyznaj sie nie chcesz zebym miala lepiej co...?zebym tez byla urobiona po pachi:-D
:-D:-D:-D

Moj mazl bardzo chetny , zwlaszcza na te starania:)
trzecie dziecko tez by chcial miec...no ale on pochodzi z rodziny 2+4:)
a ja z 2+2 i mamy nieco inny poglad na ilosc dzieci..
ale zeby nie bylo:
jak zalicze wpadke..bede Kochac jak swoje hi hih

hehe no nie watpie, ze bedziesz kochac jak swoje :) a co do schematow rodzinnych, to tak jak u nas u mnie 2+2 bylo (w tym parka bo mam brata), a u meza 2 + 4 (w tym blizniaki plci meskiej i starsza i mlodsza siostra) :cool: tylko u nas dwie dziewczynki z jednej parafii :-D

dido zdrowka dla syna...
mama milego wypadu z dziecmi...

WITAM;)

Mało mnie bo ja senna(ciężarówki w podobnym tygodniu co ja też tak macie)gdzie wyleguje sie na kanapie gdyż na sen nie moge pozwolić sobie...

Ale noce u nas super Alanek elegancko przesypia a jak się juz przebudzi to zaraz i tak zasypia nie musze już przy nim siedziec jak to bywało wcześniej ;))także luuuzik hehe

Jutro wizyta na 15:40 serce bije czy aby wszyskto ok a zarazem sie ciesze że tuz tuz do zobaczenia mego malenstwa :))

CZARODZIEJKA ;)

A tak mnie wybrzuszyło :0 :D

Pozdrowienia zostawiam :))

Witajcie dziewczynki, ja też się stukam z Wami kawką, wprawdzie z pół łyżeczki i ogromną ilością mleka ale zawsze coś.

Piranho, dla Ciebie to ja upiekę Twoją Osobistą Ogromną Szarlotkę, to forum bez Ciebie to nie byłoby "to".
a przy okazji mam jedno pytanko, czy ta gondola roan marita, o której pisałaś pasuje do spacerówki maclarena? Czy to jest osobny głęboki wózek?

Patrysiu ja też często odczuwam senność, mobilizuje mnie praca, do której trzeba pójść, ale już w weekendy, a szczególnie takie zimowo- deszczowe to już sobie duuuużo odpoczywam:-)

Mama to miłego dnia życzę i zdaj relację po powrocie jak było.

Monico, cóż mam ci napisać - dzieci uczą cierpliwości, ale jesteś już na ostatniej prostej. Tobie jak dobrze pamiętam odszedł już chyba czop? Więc to naprawdę kwestia dni.

Dido
współczuję ciężkiej nocki i dużo zdrówka dla synka.

Czarodziejko, a może dasz jakiś namiar na swojego małż, jakoś wspólnymi siłami Cię namówimy:-). Co masz mieć lepiej od nas?:-p

Truskawko dużo uśmiechu życzę i oby ta wredna małpa już do Ciebie przylazła!

Miłego dnia dziewczynki

reklama
czesc dziewczynki.
Patrysia piekny brzusio, zazdroszcze oczywiiscie pozytywnie :-)
nie bylo mnie dwa dni i znowu mialam tyle nadrabiania :wściekła/y:
wyczytylam ze pojawily sie tu jakies piekne zdjecia, ale ja niestety nie zdarzylam zobaczyc :-( takze dziewczynki poprosze o ponowne wstawienie, plisssssssss......
wszystkim ktore urodzily i zaciazyly serdecznie gratuluje (nie pisze waszych imion bo juz sie pogubilam, sorki)
a ja nadal obserwuje moj cykl i wywnioskowalam ze mam pozno uwalacje ( ok.16dc przy 26dniowych cyklach). nie robilam testow, ale wczoraj, wlasnie 16dc przed poludniem bolal mnie brzuch, tak jakbym miala dostac okres, a popoludniu zaczal sie juz gesty brzuch. czy to mogl byc szczyt owulacji?
biore juz od pocztku stycznia B complex i inne wspomagacze, ale nie mam dostepu do dupka, zeby w razie czego zazywac do wydluzenia fl.

Do góry