patrysiak jest gondola do Maclarena xlr tez go mam.
no właśnie- i powiedz mi czy łatwo ją założyć? Bo ten buzz to akurat miał to dobre, że gondolkę zakładało sie dosyć łatwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrysiak jest gondola do Maclarena xlr tez go mam.
buhahah przepraszam ale musialam... no tak tyle mozna za niego nakupic patrysiak powiedz prosze na co je przeznaczysz ? bo w koncu to niebagatelna suma moze wtedy sie czarodziejka skusi na trzeciego bablawiem, wiem becikowe kusi:-)
buhahah przepraszam ale musialam... no tak tyle mozna za niego nakupic patrysiak powiedz prosze na co je przeznaczysz ? bo w koncu to niebagatelna suma moze wtedy sie czarodziejka skusi na trzeciego babla
patrysiak wklada sie normalnie na wozio i wpina w cos tam na dniach przyjdzie mi gondola wiec wtedy Ci opisze dokladnie co i jak. fotelik tez sie wpina bardzo latwo.
Najlepsze jest to, ze wozek mam braz z zielenia, gondola bedzie fiolet z czarnym chyba a fotelik caly czarny
no fakt, zapomnialam gapa ze mnie, to ze starosci padlo mi na wzrokno przeciez pisałam, że musze zmienić auto. sprzedam moja fiestkę, dodam becikowe i bedzie sharan jak ta lala:-)
smacznej glukozy zycze...W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?
Mama, ano pewnie dopiero wieczorkiem będę mieć chwilę wolnego ...tylko że wtedy to ja mogę sobie na forum zazwyczaj tylko monologi prowadzić Widzę, że standardowo w 4 dpo lekki, pewnie estrogenowy spadek, pewnie jutro tempka skoczy w górę :-) Też mam Opelka (Astra II) i jestem z tej marki bardzo zadowolona :-)
Kinga, a Ty nadal testujesz dopiero 3 marca? ...bo to będzie już 17 dpo :-)
Daria, na szczęście Krzysiu od jakiegoś czasu w dzień ładnie mi zasypia (kładzie się koło mnie i po jakimś czasie odpływa) i śpi 2-3h, gorzej z usypianiem wieczorem ...w nocy też potrafi w miarę ładnie spać, od kilku dni jednak budzi się z płaczem ...na razie zwalam na rosnące zęby i zobaczymy jak się sprawa dalej rozwinie. A jak się ten syrop od neurologa nazywa?
W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?