reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
buhahah przepraszam ale musialam... no tak tyle mozna za niego nakupic :) patrysiak powiedz prosze na co je przeznaczysz ? ;) bo w koncu to niebagatelna suma :D moze wtedy sie czarodziejka skusi ;) na trzeciego babla :)

no przeciez pisałam, że musze zmienić auto. sprzedam moja fiestkę, dodam becikowe i bedzie sharan jak ta lala:-)

patrysiak wklada sie normalnie na wozio i wpina w cos tam:) na dniach przyjdzie mi gondola wiec wtedy Ci opisze dokladnie co i jak. fotelik tez sie wpina bardzo latwo.

Najlepsze jest to, ze wozek mam braz z zielenia, gondola bedzie fiolet z czarnym chyba a fotelik caly czarny;)

patrysiak wklada sie normalnie na wozio i wpina w cos tam:) na dniach przyjdzie mi gondola wiec wtedy Ci opisze dokladnie co i jak. fotelik tez sie wpina bardzo latwo.

Najlepsze jest to, ze wozek mam braz z zielenia, gondola bedzie fiolet z czarnym chyba a fotelik caly czarny;)

to daj znać jak przyjdzie bo jestem ciekawa. A kupowałas nowe czy używane?
No każdy z tych kolorów lubie, nie wiem jak będą wyglądały razem:-)

Patrysiak, Martika a smiejcie sie smiejcie Zochy jedne...ale to prawda jesli sie zdecyduje na trzecie dziecko to tylko dlatego ze becikowe zacheca:)
My juz po kolacji..jeszcze chwilke i ide szorowac urwisow

Mama, ano pewnie dopiero wieczorkiem będę mieć chwilę wolnego ...tylko że wtedy to ja mogę sobie na forum zazwyczaj tylko monologi prowadzić :-D Widzę, że standardowo w 4 dpo lekki, pewnie estrogenowy spadek, pewnie jutro tempka skoczy w górę :-) Też mam Opelka (Astra II) i jestem z tej marki bardzo zadowolona :-)

Kinga, a Ty nadal testujesz dopiero 3 marca? ...bo to będzie już 17 dpo :-)

Daria, na szczęście Krzysiu od jakiegoś czasu w dzień ładnie mi zasypia (kładzie się koło mnie i po jakimś czasie odpływa) i śpi 2-3h, gorzej z usypianiem wieczorem ...w nocy też potrafi w miarę ładnie spać, od kilku dni jednak budzi się z płaczem ...na razie zwalam na rosnące zęby i zobaczymy jak się sprawa dalej rozwinie. A jak się ten syrop od neurologa nazywa?

W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?

no przeciez pisałam, że musze zmienić auto. sprzedam moja fiestkę, dodam becikowe i bedzie sharan jak ta lala:-)
no fakt, zapomnialam :) gapa ze mnie, to ze starosci padlo mi na wzrok ;)

W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?
smacznej glukozy zycze...

:tak:

Patrysiak, Martika a smiejcie sie smiejcie Zochy jedne...ale to prawda jesli sie zdecyduje na trzecie dziecko to tylko dlatego ze becikowe zacheca:)
My juz po kolacji..jeszcze chwilke i ide szorowac urwisow

no tak wiedzialysmy, podobnie jak Patrysiak planujesz nowe autko ;) wiec kto wie, moze ;) heh

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, ano pewnie dopiero wieczorkiem będę mieć chwilę wolnego ...tylko że wtedy to ja mogę sobie na forum zazwyczaj tylko monologi prowadzić :-D Widzę, że standardowo w 4 dpo lekki, pewnie estrogenowy spadek, pewnie jutro tempka skoczy w górę :-) Też mam Opelka (Astra II) i jestem z tej marki bardzo zadowolona :-)

Kinga, a Ty nadal testujesz dopiero 3 marca? ...bo to będzie już 17 dpo :-)

Daria, na szczęście Krzysiu od jakiegoś czasu w dzień ładnie mi zasypia (kładzie się koło mnie i po jakimś czasie odpływa) i śpi 2-3h, gorzej z usypianiem wieczorem ...w nocy też potrafi w miarę ładnie spać, od kilku dni jednak budzi się z płaczem ...na razie zwalam na rosnące zęby i zobaczymy jak się sprawa dalej rozwinie. A jak się ten syrop od neurologa nazywa?

Piranho, jak zwykle chylę czoła przed Twoją pamięcią. Tak mam usg, w czwartek o 13.00. Dzięki za pamięć. Ja się jeszcze w czwartek rano przypomnę, poprosze o kciuki.

Do góry