reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
truskafffka
Fanka BB :)
a ja się pojawiam...jakaś niemoc mnie dopadła. Dobrze że w biurze żadnego łóżka nie ma, bo bym walnęła robotą i spać poszła
nie wiem co mi..
Mama oj mama jaka z ciebie dobra mama;-)
Ollena no ja mam z cierpliwością na bakier, ale serio podziwiam.Jaki to musi być piękny moment jak się maluch rodzi i dowiadujesz się czy to synek czy córeczka
MissBella i bardzo dobre masz podejście, smutki nic nie dadzą, tu działać trzeba
dołki czasem łapią, ale zgodnie z naszą listą staraczek WE CAN DO IT!!!
nie wiem co mi..
Mama oj mama jaka z ciebie dobra mama;-)
Ollena no ja mam z cierpliwością na bakier, ale serio podziwiam.Jaki to musi być piękny moment jak się maluch rodzi i dowiadujesz się czy to synek czy córeczka
MissBella i bardzo dobre masz podejście, smutki nic nie dadzą, tu działać trzeba
dołki czasem łapią, ale zgodnie z naszą listą staraczek WE CAN DO IT!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Truskafffka poczytałas to co wstawiłam o wywoływaniu @ ??
no troche poszperałam w necie to przynoszę zdobycze do jaskini hahahaaaa
jak tam humorro-lepszy??
Pirania kochana jak u Ciebie na froncie-Krzys daje troche odpocząć??
no troche poszperałam w necie to przynoszę zdobycze do jaskini hahahaaaa
jak tam humorro-lepszy??
Pirania kochana jak u Ciebie na froncie-Krzys daje troche odpocząć??
jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..
wypiłam zioła
dzieci u góry..
co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi)
Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/
walsnie tego sie balam bo to w koncu ford;/ ja bym bardzo chciala tourna 7 osobowegolubie takie rodzinne auta ;p tym bardziej ze czesto do polski jezdze
Piranha a nie myslalas zeby isc np do neurologa i on ci cos na sen pomoze bo ja wiem co przechodzisz z Nadia mialam to samo i gdyby nie te leki to ja nie wiedzialam co to znaczy ze dziecko spi;/ wiesz jak ja teraz w pl usypiam w kocu i mama ze mna husta rece mi opadaja albo w hustawce zasypia jest porazka tym bardziej ze jest ciezka;/
neurolog dawala mi leki to na poczatku pierwszy raz spala 3 godziny i co chwile sprawdzalam czy spi i noc przespana:-)dawalam jej to 2 miesiace i sie troszke uregulowało i juz jej ie daje tego a syropu mi jeszcze zostalo pare butelek to moze kiedys sie przyda w niemczech nie spi juz w dzien bo spi do 10 i kladzie sie o 22 a tu w pl budzimy sie juz przed 7 bo remonty a idziemy pozno spac i w dzien jest spiaca;/
neurolog dawala mi leki to na poczatku pierwszy raz spala 3 godziny i co chwile sprawdzalam czy spi i noc przespana:-)dawalam jej to 2 miesiace i sie troszke uregulowało i juz jej ie daje tego a syropu mi jeszcze zostalo pare butelek to moze kiedys sie przyda w niemczech nie spi juz w dzien bo spi do 10 i kladzie sie o 22 a tu w pl budzimy sie juz przed 7 bo remonty a idziemy pozno spac i w dzien jest spiaca;/
a mi sie wydaje, ze po prostu roznie mozna trafic, my mielismy opla vectre kombi i mielismy do wymiany pompe paliwa, od kuzynki maz tak samo musial wymieniac pompe tez w oplu vectrze kombi, a to droga impreze... moj szwagier ma notorycznie psujacego sie passata i u kolegi na warsztacie najwiecej wlasnie stoi passatow i audi a4, tych niby niezawodnych samochodow... a my mamy forda galaxy i jestesmy zadowoleni a malo nie jezdzimy, bo wlasciwie 6 razy w roku przynajmniej robimy trase 1500 km niemcy-polska-niemcy... tak wiec wydaje mi sie, ze nie ma niezawodnych marek samochodow jedni sa zadowoleni z fordow inni nie, tak samo jest z kazda inna marka...jak dobrze trafisz pojezdzisz wieki, tak jak moj tata swoim renault megane ktore nawet w najwieksze mrozy na starym akumulatorze startuje bez problemow a ma z 10 lat, a mozesz zle trafic i od poczatku co chwile na warsztat jezdzic...jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..
wypiłam zioła
dzieci u góry..
co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi)
Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/
dlatego zycze udanego zakupu opla mamie i dobrego wyboru tobie daria aby auta sie nie psuly tylko jezdzily
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Daria ,Martika-dlatego jest tyle marek aut ,żeby sobie każdy wybrał w które chce ładować kasę hahahaa..
my zadowoleni w opla kupimy również opla
życzę Daria trafnego wyboru)
my zadowoleni w opla kupimy również opla
życzę Daria trafnego wyboru)
reklama
ami sie wydaje, ze po prostu roznie mozna trafic, my mielismy opla vectre kombi i mielismy do wymiany pompe paliwa, od kuzynki maz tak samo musial wymieniac pompe tez w oplu vectrze kombi, a to droga impreze... moj szwagier ma notorycznie psujacego sie passata i u kolegi na warsztacie najwiecej wlasnie stoi passatow i audi a4, tych niby niezawodnych samochodow... a my mamy forda galaxy i jestesmy zadowoleni a malo nie jezdzimy, bo wlasciwie 6 razy w roku przynajmniej robimy trase 1500 km niemcy-polska-niemcy... tak wiec wydaje mi sie, ze nie ma niezawodnych marek samochodow jedni sa zadowoleni z fordow inni nie, tak samo jest z kazda inna marka...
nom masz racje jak sie trafi :-) wlasnie czytalam ze felerne teraz wyszly passaty b6 i dlatego sie zniechecilam ale to tez jak sie trafi;/
Podziel się: