reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiak juz ja znam te Wasze chwyty psychologiczne uwiez ze nie tylko Ty masz nadzieje ze sie skusze na trzecie bobo...:))))
Czas pokaze

reklama
a ja się pojawiam...jakaś niemoc mnie dopadła. Dobrze że w biurze żadnego łóżka nie ma, bo bym walnęła robotą i spać poszła:-D
nie wiem co mi..

Mama oj mama jaka z ciebie dobra mama;-)
Ollena no ja mam z cierpliwością na bakier, ale serio podziwiam.Jaki to musi być piękny moment jak się maluch rodzi i dowiadujesz się czy to synek czy córeczka :)
MissBella i bardzo dobre masz podejście, smutki nic nie dadzą, tu działać trzeba :)
dołki czasem łapią, ale zgodnie z naszą listą staraczek WE CAN DO IT!!!

Truskafffka poczytałas to co wstawiłam o wywoływaniu @ ??
no troche poszperałam w necie to przynoszę zdobycze do jaskini hahahaaaa

jak tam humorro-lepszy??

Pirania kochana jak u Ciebie na froncie-Krzys daje troche odpocząć??

jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..

wypiłam zioła
dzieci u góry..

co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi:))

Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/

walsnie tego sie balam bo to w koncu ford;/ ja bym bardzo chciala tourna 7 osobowegolubie takie rodzinne auta ;p tym bardziej ze czesto do polski jezdze

Piranha a nie myslalas zeby isc np do neurologa i on ci cos na sen pomoze bo ja wiem co przechodzisz z Nadia mialam to samo i gdyby nie te leki to ja nie wiedzialam co to znaczy ze dziecko spi;/ wiesz jak ja teraz w pl usypiam w kocu i mama ze mna husta rece mi opadaja albo w hustawce zasypia jest porazka tym bardziej ze jest ciezka;/
neurolog dawala mi leki to na poczatku pierwszy raz spala 3 godziny i co chwile sprawdzalam czy spi:-p i noc przespana:-)dawalam jej to 2 miesiace i sie troszke uregulowało i juz jej ie daje tego a syropu mi jeszcze zostalo pare butelek to moze kiedys sie przyda:-p w niemczech nie spi juz w dzien bo spi do 10 i kladzie sie o 22 a tu w pl budzimy sie juz przed 7 bo remonty a idziemy pozno spac i w dzien jest spiaca;/

jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..

wypiłam zioła
dzieci u góry..

co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi:))

Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/
a mi sie wydaje, ze po prostu roznie mozna trafic, my mielismy opla vectre kombi i mielismy do wymiany pompe paliwa, od kuzynki maz tak samo musial wymieniac pompe tez w oplu vectrze kombi, a to droga impreze... moj szwagier ma notorycznie psujacego sie passata i u kolegi na warsztacie najwiecej wlasnie stoi passatow i audi a4, tych niby niezawodnych samochodow... a my mamy forda galaxy i jestesmy zadowoleni a malo nie jezdzimy, bo wlasciwie 6 razy w roku przynajmniej robimy trase 1500 km niemcy-polska-niemcy... tak wiec wydaje mi sie, ze nie ma niezawodnych marek samochodow ;) jedni sa zadowoleni z fordow inni nie, tak samo jest z kazda inna marka...jak dobrze trafisz pojezdzisz wieki, tak jak moj tata swoim renault megane ktore nawet w najwieksze mrozy na starym akumulatorze startuje bez problemow a ma z 10 lat, a mozesz zle trafic i od poczatku co chwile na warsztat jezdzic...
dlatego zycze udanego zakupu opla :) mamie i dobrego wyboru tobie daria aby auta sie nie psuly tylko jezdzily :)

Ostatnia edycja:
Daria ,Martika-dlatego jest tyle marek aut ,żeby sobie każdy wybrał w które chce ładować kasę hahahaa..
my zadowoleni w opla kupimy również opla:)

życzę Daria trafnego wyboru:))

reklama
ami sie wydaje, ze po prostu roznie mozna trafic, my mielismy opla vectre kombi i mielismy do wymiany pompe paliwa, od kuzynki maz tak samo musial wymieniac pompe tez w oplu vectrze kombi, a to droga impreze... moj szwagier ma notorycznie psujacego sie passata i u kolegi na warsztacie najwiecej wlasnie stoi passatow i audi a4, tych niby niezawodnych samochodow... a my mamy forda galaxy i jestesmy zadowoleni a malo nie jezdzimy, bo wlasciwie 6 razy w roku przynajmniej robimy trase 1500 km niemcy-polska-niemcy... tak wiec wydaje mi sie, ze nie ma niezawodnych marek samochodow ;) jedni sa zadowoleni z fordow inni nie, tak samo jest z kazda inna marka...

nom masz racje jak sie trafi :-) wlasnie czytalam ze felerne teraz wyszly passaty b6 i dlatego sie zniechecilam ale to tez jak sie trafi;/

Do góry