reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem
Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.
mi sie bardzo podoba sharan ten nowy ale to juz na nas za drogi i myslimy o touranie 2009 bo w miare cenowy albo najnowszy monde
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..
wypiłam zioła
dzieci u góry..
co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi)
Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..
wypiłam zioła
dzieci u góry..
co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi)
Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/
Ostatnia edycja:
ahh ten tysiac, no ja sie nie dziwie, ze sie skusilas ;-) no tak u ciebie to juz trzecie w drodze, ale u nas to oprocz 2 dzieci jest jeszcze szczeniak i plany na 3 dziecko to juz wogole bedziemy palcami wytykani hahahahhehe a widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmy, to obie patologiczne jesteśmy:-)
chociaż ja bardziej bo już trzecie w drodze. No wiesz w końcu u nas becikowe to aż cały jeden tysiąc złotych, jak tu się nie skusić?:-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
mama - Jestes!!nareszcie!Ile mozna łazic hehe
Niestety ludzie sa teraz wygodni...przyznaje ja tez juz nie planuje wiecej dzieci z uwagi na wygode-powiedzmy sobie to wprost, chce troche odzyc, polatac po swieci a wiadomo ze kolejne dzieciatko wiazalo by sie u mnie ze znowu byla bym uziemiona ja jakis czas.....ja potrzebuje odetchnac ale nie uwazam zeby wieksza rodzina byla czyms złym...wrecz przeciwnie...wizja spedzania wspolnie swiat z tak liczna rodzina jest wspaniala!
Niestety ludzie sa teraz wygodni...przyznaje ja tez juz nie planuje wiecej dzieci z uwagi na wygode-powiedzmy sobie to wprost, chce troche odzyc, polatac po swieci a wiadomo ze kolejne dzieciatko wiazalo by sie u mnie ze znowu byla bym uziemiona ja jakis czas.....ja potrzebuje odetchnac ale nie uwazam zeby wieksza rodzina byla czyms złym...wrecz przeciwnie...wizja spedzania wspolnie swiat z tak liczna rodzina jest wspaniala!
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Czarodziejko, a ja na dnie serduszka mam taka nadzieję, że sie przy nas skusisz na to trzecie dzieciątko, oczywiście będzie to taka mała córeńka, blondi jak jej mama:-)
Martika, no ta 3 dzieci to jeszcze, ale ten szczeniak!!! To już przesada
Martika, no ta 3 dzieci to jeszcze, ale ten szczeniak!!! To już przesada
reklama
Podziel się: