reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

patrysiak-jestesmy bardzo zadowoleni z sharana.
Duze,wygodne,bagaznik spory....polecam.
my+3 dzieci+wozek,bagaze i mozna jechac.....:tak:
Autko rodzinne...

reklama
hehe a widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmy, to obie patologiczne jesteśmy:-)

chociaż ja bardziej bo już trzecie w drodze. No wiesz w końcu u nas becikowe to aż cały jeden tysiąc złotych, jak tu się nie skusić?:-)

Patrysiak- heheh powiadasz ze ja do gimnazjum...Dzieki za mile slowa ale prawda jest taka ze za tydzien koncze 30 lat
Co do auta chce micre ale w automacie..

Jesli ktoras z Was szuka terenowego auta, mamy do sprzedania jeepa Grand Cherooke w automacie:))))

Ostatnia edycja:
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

mi sie bardzo podoba sharan ten nowy ale to juz na nas za drogi i myslimy o touranie 2009 bo w miare cenowy albo najnowszy monde

jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..

wypiłam zioła
dzieci u góry..

co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi:))

Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/

Ostatnia edycja:
hehe a widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmy, to obie patologiczne jesteśmy:-)

chociaż ja bardziej bo już trzecie w drodze. No wiesz w końcu u nas becikowe to aż cały jeden tysiąc złotych, jak tu się nie skusić?:-)
ahh ten tysiac, no ja sie nie dziwie, ze sie skusilas :laugh2:;-) no tak u ciebie to juz trzecie w drodze, ale u nas to oprocz 2 dzieci jest jeszcze szczeniak i plany na 3 dziecko to juz wogole bedziemy palcami wytykani hahahah

mama - Jestes!!nareszcie!Ile mozna łazic hehe

Niestety ludzie sa teraz wygodni...przyznaje ja tez juz nie planuje wiecej dzieci z uwagi na wygode-powiedzmy sobie to wprost, chce troche odzyc, polatac po swieci a wiadomo ze kolejne dzieciatko wiazalo by sie u mnie ze znowu byla bym uziemiona ja jakis czas.....ja potrzebuje odetchnac ale nie uwazam zeby wieksza rodzina byla czyms złym...wrecz przeciwnie...wizja spedzania wspolnie swiat z tak liczna rodzina jest wspaniala!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, a ja na dnie serduszka mam taka nadzieję, że sie przy nas skusisz na to trzecie dzieciątko, oczywiście będzie to taka mała córeńka, blondi jak jej mama:-)

Martika, no ta 3 dzieci to jeszcze, ale ten szczeniak!!! To już przesada:-D

reklama
Do góry