reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oj wiem wiem,
ale sam fakt ze teraz trzeba byc pod kontrolą i latac po lekarzach, .....

moja gin mówiła że w piatek do szpitala, ale po co, żeby się bardziej dołować, dopiero bedzie kilka dni po, najwczesniej dam się położyc po 41 tc :-p

reklama
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

witajcie kochane kobietki

Mama05 dziękuję za przepisy, dzisiaj wieczorkiem zapodam sobie owsianeczkę na pewno.
My też musimy zmienić auto, w końcu bedziemy wielodzietną (a dla wielu patologiczną:-p) rodziną 5-osobową. Jam mam teraz taką wesołą cytrynową fiestę, kupiłam ją pół roku temu i troche szkoda sprzedawać ale w 5 tam się nie zmieścimy. chyba, że jedno pojedzie w bagażniku:-) My też musimy mieć dwa auta i do każdego musimy się zmieścić w 5 osób.
A co do wózków:
Ja miałam buzza przy staszym synku. Moim zdaniem jest on raczej efektowny niż praktyczny. Ja dużo jeżdzę autem i przy składaniu tego wózka dostawałam szału. Ze spacerówek najbardziej sprawdził nam się maclaren, nie jest może zbyt piękny ale za to lekki, łatwo go złożyć i żadne plaże, leśne drogi oraz miejskie chodniki mu nie straszne. Ja teraz powoli zaczynam się rozglądać czy jest też gondola do maclarena i taki wózek zakupimy.
Kate gratuluję syneczka. Jak już wrócicie do domku i troche się ogarniecie poprosimy o szczególy i może jakieś zdjęcie?
Monico, trzymaj się kochana, przeżywałam to samo przed 2 porodem, ale to już naprawdę kwestia dni i przytulisz tą swoją ukochaną Zuzię
Czarodziejko cieszę się, że z syneczkiem lepiej. Na zdjęcie się niestety nie załapałam ale przeczytałam, że niezła z Ciebie laska:-)

O kurcze ile tu kierowców:))))) To sie chwali:)
Jednak auto daje niesamowita niezaleznosc!!!!
Ja czekam na swojego bzyka , w zeszlym roku sprzedalam swoja Yarise

Patrysiak- Cudnie ze jestes!!!
Co tak z zadka zagladas?
A ze mnie zadna laska...:)))

...Zes mnie rozsmieszyla...no faktycznie rodzina z Was patologiczna...bo ktoz to widzial tyle dzieci narobic!!!!:)))))

Ostatnia edycja:
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

Ja miałam 2 razy polo i mogę szczerze polecić. A teraz właśnie myślałam o sharanie. Jesteście z niego zadowoleni?

patrysiak dzieki....

czarodziejko nigdy nie przeprowadziłabym się z tego miejsca, jest cudownie, mimo ze w zimie czasami ciężko
dlatego potrzebuje autka z napędem na 4
tesciowa ma VW golf 5 i jest to super udane autko i świetnie radzi sobie w zimie, tylko jak dla mnie mały

a mąż rozważa jeszcze kupno jakiegoś 7 osobowego, coby zabrać jeszcze tesciow jak bedziemy jechac na narty :) :)

Czrodziejko, dzięki, super wyglądasz! A tak na marginesie, dziecko ile Ty masz lat?! Wyglądasz na dziewczynkę z gimnazjum. co Ty robisz na forum o dzieciach, lepiej do matury się poucz:-D ale tak na powaznie bardzo młodziutko wyglądasz.
A na jakiego bzyka czekasz jak mogę zapytać?

reklama
witajcie kochane kobietki

Mama05 dziękuję za przepisy, dzisiaj wieczorkiem zapodam sobie owsianeczkę na pewno.
My też musimy zmienić auto, w końcu bedziemy wielodzietną (a dla wielu patologiczną:-p) rodziną 5-osobową. Jam mam teraz taką wesołą cytrynową fiestę, kupiłam ją pół roku temu i troche szkoda sprzedawać ale w 5 tam się nie zmieścimy. chyba, że jedno pojedzie w bagażniku:-)
nie martw sie w DE, to juz jak masz 2 dzieci to juz pod patologie podchodzi ;) a jak z mala roznica wieku to juz wogole :p bo tu moda 2 plus maks 1 dziecko najlepiej kolo 40... albo wogole... zamiast dziecka 2 psy...

Do góry