reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oj wiem wiem,
ale sam fakt ze teraz trzeba byc pod kontrolą i latac po lekarzach, .....

moja gin mówiła że w piatek do szpitala, ale po co, żeby się bardziej dołować, dopiero bedzie kilka dni po, najwczesniej dam się położyc po 41 tc :-p

reklama
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

witajcie kochane kobietki

Mama05 dziękuję za przepisy, dzisiaj wieczorkiem zapodam sobie owsianeczkę na pewno.
My też musimy zmienić auto, w końcu bedziemy wielodzietną (a dla wielu patologiczną:-p) rodziną 5-osobową. Jam mam teraz taką wesołą cytrynową fiestę, kupiłam ją pół roku temu i troche szkoda sprzedawać ale w 5 tam się nie zmieścimy. chyba, że jedno pojedzie w bagażniku:-) My też musimy mieć dwa auta i do każdego musimy się zmieścić w 5 osób.
A co do wózków:
Ja miałam buzza przy staszym synku. Moim zdaniem jest on raczej efektowny niż praktyczny. Ja dużo jeżdzę autem i przy składaniu tego wózka dostawałam szału. Ze spacerówek najbardziej sprawdził nam się maclaren, nie jest może zbyt piękny ale za to lekki, łatwo go złożyć i żadne plaże, leśne drogi oraz miejskie chodniki mu nie straszne. Ja teraz powoli zaczynam się rozglądać czy jest też gondola do maclarena i taki wózek zakupimy.
Kate gratuluję syneczka. Jak już wrócicie do domku i troche się ogarniecie poprosimy o szczególy i może jakieś zdjęcie?
Monico, trzymaj się kochana, przeżywałam to samo przed 2 porodem, ale to już naprawdę kwestia dni i przytulisz tą swoją ukochaną Zuzię
Czarodziejko cieszę się, że z syneczkiem lepiej. Na zdjęcie się niestety nie załapałam ale przeczytałam, że niezła z Ciebie laska:-)

O kurcze ile tu kierowców:))))) To sie chwali:)
Jednak auto daje niesamowita niezaleznosc!!!!
Ja czekam na swojego bzyka , w zeszlym roku sprzedalam swoja Yarise

Patrysiak- Cudnie ze jestes!!!
Co tak z zadka zagladas?
A ze mnie zadna laska...:)))

...Zes mnie rozsmieszyla...no faktycznie rodzina z Was patologiczna...bo ktoz to widzial tyle dzieci narobic!!!!:)))))

Ostatnia edycja:
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

Ja miałam 2 razy polo i mogę szczerze polecić. A teraz właśnie myślałam o sharanie. Jesteście z niego zadowoleni?

patrysiak dzieki....

czarodziejko nigdy nie przeprowadziłabym się z tego miejsca, jest cudownie, mimo ze w zimie czasami ciężko
dlatego potrzebuje autka z napędem na 4
tesciowa ma VW golf 5 i jest to super udane autko i świetnie radzi sobie w zimie, tylko jak dla mnie mały

a mąż rozważa jeszcze kupno jakiegoś 7 osobowego, coby zabrać jeszcze tesciow jak bedziemy jechac na narty :) :)

Czrodziejko, dzięki, super wyglądasz! A tak na marginesie, dziecko ile Ty masz lat?! Wyglądasz na dziewczynkę z gimnazjum. co Ty robisz na forum o dzieciach, lepiej do matury się poucz:-D ale tak na powaznie bardzo młodziutko wyglądasz.
A na jakiego bzyka czekasz jak mogę zapytać?

reklama
witajcie kochane kobietki

Mama05 dziękuję za przepisy, dzisiaj wieczorkiem zapodam sobie owsianeczkę na pewno.
My też musimy zmienić auto, w końcu bedziemy wielodzietną (a dla wielu patologiczną:-p) rodziną 5-osobową. Jam mam teraz taką wesołą cytrynową fiestę, kupiłam ją pół roku temu i troche szkoda sprzedawać ale w 5 tam się nie zmieścimy. chyba, że jedno pojedzie w bagażniku:-)
nie martw sie w DE, to juz jak masz 2 dzieci to juz pod patologie podchodzi ;) a jak z mala roznica wieku to juz wogole :p bo tu moda 2 plus maks 1 dziecko najlepiej kolo 40... albo wogole... zamiast dziecka 2 psy...

Do góry