reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobry...leniwy...

w nocy się zasiedzieliśmy ale rano odespałam
Mati powędrował do babci, a my się obijamy, D na kompie, ja na lapie:laugh2:

MissBella przykro mi bardzo. Ale widzę że od razu zabierasz się za nowy cykl, super i &&&& zaciśnięte
Aneczka niestety nie załapałam się na zdjęcia, ale na pewno córunia piękna, jeszcze raz GRATKI
Beatka hehe no zakochany tatuś pierwsza klasa, piękne zdjęcia :tak:
Czarodziejka...ehhh i na twoje zdjęcie też się nie załapałam :(
fajnie że się zdecydowałaś zaszaleć z włosami, dobrze nam robią takie szaleństwa:-D
Kate powodzenia!!!
Natusia przykro mi z powodu babci :(
Mama hehe przynajmniej Bono szczęśliwy w tą pogodę:-p
Bettsie paskudna migrena
&&&&& za nowe nadzieje ;-)
Gal no jasne, po tych waszych przeprawach dobrze się oderwać na moment
dobrze że sobie pozwoliliście na spontana, &&&& oby owocnie ;-)
Piranha no proszę, wczoraj teście, dziś znajomi :cool2: i ciąg dni klonów przerwany:cool2:
Kinga jak niedziela mija?

reklama
Betssie - i ja sciskam łapki za nowy cykl..
Dido- dzieki tak sobie pomyslalam ze Aneczka usunela bo bylo edytowane.

Dziewczyny a ja umieram. Zrobilam pizze i troche mi sie wiecej maki sypnelo wiec pizza wyszla na puszystym ciescie...bardzo smaczna ale taaaaka syta ze teraz umieram mimo ze nie zjadlam duzo
Rodzina najedzona i lezymy dalej na kanapie:) Nie mato jak marazm:)

hahahaa Czarodziejka-u nas to samo-maaarazm,że hoho:)

Pirania nie wiem czy mi zrobią po obciążeniu bo babeczka pobiera tylko godzine i jedzie do innego ośrodka...jak bedę jedną z pierwszych to może sie uda zrobić ,ale na pewno zrobię prl i progesteron..
przyjemności u znajomych:)

Bettsie-&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za działania w nowym cyklu:)

Gal będę tęsknic ...ale rozumiem..

Truskafffka przyjemnego odpoczynku kochana-należy się Wam:))
no tak,przynajmniej Bono zadowolony:)

Tom zrobił dzieciom tosty i wcinają...
ja zaraz piję drugi raz ziółka na progesteron.gdyby któraś pytała to smaczne są :))

Andziak ja kawałek za Poznaniem w stroną Szamotuł ;)
i co tam w Poznaniu robiliście??
my z naszą ekipą zabieramy dzieci do Teatru Muzycznego we wtorek:))
5 mam i 12 dzieci ;)) bedzie szał:))))

Truskafffka sobie zrób:)) jeśli za Toba chodzi;):):)))

mama - taki bezczynny dzien czasem tez jest potrzebny!!!!!!:)
No a dzis to nawet pogoda sprzyjala nic nie robieniu

Ide zaraz moją dzieciarnie ogarniac do kapieli a potem snu

reklama
Tak mama Czesto tam jezdzimy.Nie musily do Poznania wjezdzac.
Jezdzimy tez czesto w okolice Lubonia i Swierczewa tam mam rodzine.
A w strone Obornik jezdze do brata do Chodziezy

Do góry