reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witajcie babeczki;)

Tusia dzięki za info!!!

Bella jak sie czujesz??

Pirania dobrze,że chociaż w week mozecie pojeździć :) jeszcze 5 dni i znowu week ;))

Kinga-przyjemnego wypadu.

Kate-mega gratki kochana!! dałaś radę dzielna mamo ..ukochaj od nas maleństwo:):)))
wycałuj stópki!
i dochodź do zdrówka :)

Mama kochana jakoś się pozbierałam, weekend nie powiem był ciężki ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej wiem, że wogóle mogę zajść w ciążę. Nowy cykl, nowe nadzieje....
Piję ziółka, łykam B-Complex i czekam na dni płodne :-)

Teraz trzymam za Twoje testowanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Bella to dobrze kochana ,że sie pozbierałaś .
masz rację -przynajmniej wiadomo,że możesz zajść -czyli jajowody drożne,~~~~o szybkie...cos poszło nie tak na końcówce,ale bedzie dobrze..

i dzięki za &&&&& bo myślałam,że masz do mnie żal.....

Bella aaaa,tak jakoś mi sie wydawało........

wszystkie babeczki Ci gratulowały a ja ostudziam Twój zapał tym,że napisałam,że po 4 godzinach to test niewiarygodny...
baaaardzo!! chciałam ,żeby Ci sie udało ,ale ja na forum jestem juz sporo i widziałam jak bebaczki miały podobną sytuacje do Twojej a jednak @ przylazła...
sama miałam słaba kreskę ze 3,4 razy a i tak @ przychodziła po 2,3 dniach opóźnienia..

łykaj b kompleks,pij ziółka ,ja &&& już trzymam za działania :))

Mama: Jesteś bardziej dośwaidczona odemnie, napisałś dokładnie tak jak myślisz i miałaś rację. I za to Ci dziękuję :-) Wzięłam do siebie to co napisałas i tak naprawdę do końca nie wierzyłam w tą ciążę i dobrze bo pewnie bolałoby jeszcze bardziej....

Jak już wczesniej napisałam nowy cykl, nowe nadzieje i nie ma co rozpamiętywać tego co się stało tylko wziąść się ostro do roboty w tym cyklu :-D

hej dziewczynki:-)

postów przybywa, a czasu mało, by to nadrobić;-) u mnie niedziele też meeega leniwa, chyba przez tą dołującą pogodę i padający deszcz-bleeee.. ale dziś idę do pracy na 11, wiec szybko zaglądam, co u Was:tak:

Kate gratulacje, niech zdrowo rośnie Maluszek :-)

ja mam lekką załamkę, bo mój wykres temperatury mnie dobija po prostu:-( temperatura bez zmian w zasadzie, skacze sobie jak chce. dziwne, bo boli mnie podbrzusze i śluz jak BJ, ale temp nic nie pokazuje:-(chyba muszę sobie kupić te ziółka.. boję się tylko, jak to się będzie miało do mojego PCO, bo jak pisałam, chcę się starać dopiero od września no i czy przez te parę miesięcy picia ziółek nie załatwię sobie jeszcze bardziej tych jajników.. ehhh czemu to wszystko musi być takie skomplikowane?

miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
Tusia cześć -no własnie też patrzę ,że odp.Lista...nie wiem o co kaman..
a Kate napisała Ci nad ranem info ,że urodziła czy w nocy??:)

ciekawe kiedy do mnie Monico napisze;))teraz Ona i Pierogatka w kolejce na porodówkę ..

Bella no to buziak kochana :)) i na podniesienie magnezu we krwi hahaaa.
nastepnym razem będą 2 mocne krechy od razu..
a powiedz mi-odstawiłaś Dupka?? bo ja @ przychodzi to lekarze,każą odstawić -dzwoniłaś do swojego pytać ??

Agulek- witaj i współczuję @ na weselu-ta to wie kiedy się pojawić....

Gal myslę o Tobie.................

Pirania ja juz po owsiance:-p

Ewcik witaj..ale własnie zioła wyregulują Ci pracę jajników-te na PCO inaczej działaja niż te co my pijemy na owu-spokojnie..mysle,że możesz juz sobie zamówić i pić ....

Ostatnia edycja:
Do góry