reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć obiadowo:)

Pirania no w sumie moje bąki tez tak miały-że po 30 min jazdy autem musiałam pilnowac ,żeby auto było w ruchu bo groziło obudzeniem:tak::-D

spróbuj sobie ryżu kochana-pomaślisz troche córcię :))

Gal &&&&&&&&&&&&&&& za działania !!!

Beatka- cudne fotki kochana ;)) cudne!

Noemi,Merylin witajcie ;)
Merylin &&& ,żeby juz ta @ przylazła i cyklu nie blokowała!!

Czarodziejka -witaj piękności;)))

reklama
Witajcie Babeczki;)))

Aneczka, Beatka jakie słodkie córunie!!!!!!!!!!!! Tez taką chce....;))) Beatka, a ty masz chyba talent do robienia wyjątkowych i pieknych zdjęć....są prześlicze!!!! A Hanusia ma taki super duuuże oczęta;))) Tylko wycałować takie Maluszki:)))

Bell, słońce tulę mocno i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&za kolejny cykl musi się udać.

Czarodziejka, ja nie zdązyłam zob fotki;(((Ale na pewno wyglądasz bosko;*********** No i super sa takie niedzielne leniuchowania z rodzinką;) MY dziś do teściów jedz.na chwilke:))

Ciekawe co z Kate.... zaciskam &&&&&&&&&&&&&& no i czekamy na wieści!!!

Gall, a masz testy owu? Moze gdy będzie pozytyw jeszcze raz spróbujecie? Na pewno jesteś wykonczona tym wszystkim.... Tule i trzymam &&&&&&&&&&&&

Ja dziś wykupiłam ten Mastodynon, nno i si eokaze jak zareaguje na niego. A tuż przed starankami zacznę brac suplementy.

My wczoraj na chrzcinach u córeczki sis byliśmy, mała całą mszę spała jak Aniołeczek;)) Także cały weekend mija b.szybko.
Dziś odwiedziałam babcię-jest strasznie słaba....męczy ją nawet przejscie 1 metra...ale lekarze co mogą to robią, ma już niestety tak słabiutkie serduszko;(((( To straszne.....:(((

Miłej niedzieli;**** U nas niuniek juz lepiej;)

Witam niedzielnie:-)
U nas pada deszcz i 10 stopni na plusie.
I tez gnijemy dzis w domu:-(
Missbella-przykro mi:
Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&& za nastepne owocne staranka.
Beatka-sliczne fotki.
Ale Hania ma sliczne oczka.Oj,bedzie lamala serca chlopakow;-)
Aneczko-Twoja Ninka tez sliczna.
Widzialam wczoraj fotke....sama slodycz.:tak:

A jak tam monico???
Ma ktos z nia kontakt?

Dido-witaj:)
ja mam kontakt z Monico,ale nic nie pisała,wiec pewnie jeszcze cisza!
jak tylko dostanę info od razu Wam napiszę :)))

Kate nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród;)

mąż na necie auta porównuje-z moim bratem na tel.wiszą bo w tygodniu kupujemy auto i załatwiania troche jest.
byłam z Bono na spacerze-masakra to mało-cały utrzaskany w błocie-mokry po pas ,ale ,ale ...szczęśliwy;)))-wyglada jak mój Bono:))

aaaa miałam jeszcze pisać ..

Pirania w czwartek zrobie prl i progesteron-w środe babka nie przyjeżdza pobierać krew,ale w czwartek to jak dobrze liczę bedzie własnie 7dpo tak?
wyniki bede miała w piatek rano..
kochana ile powinien wynosić progesteron w drugiej fazie cyklu??

witajcie
nie dawałam znaku bo mialam mocną migrenę i do dziś mi głowę rozsadza a na oczy patrzeć nie mogę ... chociaz dziś jest lepiej to wcale nie jest dobrze :(
oczywiście małpa przyszla do mnie ... ale nowy cykl nowe nadzieje
walczymy dalej

pozdrawaiam was wszystkie serdecznie

Dziewczynki, pomyślałam sobie, , że muszę na trochę przestać mysleć o tym planowaniu, pomiarach, sluzach, itd, potrzeba mi się trochę zresetować i na jeden, moze dwa dni nie będę zaglądać na forum, ok?
Chce się wyluzować, jeszcze może dzisiaj bedę wieczorem staranka i to wszystko.

Chyba, że nie wytrzymam i zajrzę;-):-)

Trzymajcie kciuki i dziekuję za wszystko Wam, zwłaszcza Piranii:tak:

reklama
Mama, super, że robisz te badania, PRL sprawdzasz również po obciążeniu? Zgadza się, w czwartek będzie 7 dpo. Progesteron powinien wynosić minimum 10 ng/ml ale im wyższy tym lepiej, u mnie po kuracji B-100 wynosił prawie 18 ng/ml w 7 dpo :-)

Gal, odstresuj się kochana, na pewno dobrze Ci to zrobi! No i oczywiście trzymamy kciuki!

bettsie, kciuki za kolejny cykl!

Uciekam z Krzysiem i M w odwiedzinki do znajomych, będę wieczorkiem :-)

Do góry