reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć obiadowo:)

Pirania no w sumie moje bąki tez tak miały-że po 30 min jazdy autem musiałam pilnowac ,żeby auto było w ruchu bo groziło obudzeniem:tak::-D

spróbuj sobie ryżu kochana-pomaślisz troche córcię :))

Gal &&&&&&&&&&&&&&& za działania !!!

Beatka- cudne fotki kochana ;)) cudne!

Noemi,Merylin witajcie ;)
Merylin &&& ,żeby juz ta @ przylazła i cyklu nie blokowała!!

Czarodziejka -witaj piękności;)))

reklama
Witajcie Babeczki;)))

Aneczka, Beatka jakie słodkie córunie!!!!!!!!!!!! Tez taką chce....;))) Beatka, a ty masz chyba talent do robienia wyjątkowych i pieknych zdjęć....są prześlicze!!!! A Hanusia ma taki super duuuże oczęta;))) Tylko wycałować takie Maluszki:)))

Bell, słońce tulę mocno i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&za kolejny cykl musi się udać.

Czarodziejka, ja nie zdązyłam zob fotki;(((Ale na pewno wyglądasz bosko;*********** No i super sa takie niedzielne leniuchowania z rodzinką;) MY dziś do teściów jedz.na chwilke:))

Ciekawe co z Kate.... zaciskam &&&&&&&&&&&&&& no i czekamy na wieści!!!

Gall, a masz testy owu? Moze gdy będzie pozytyw jeszcze raz spróbujecie? Na pewno jesteś wykonczona tym wszystkim.... Tule i trzymam &&&&&&&&&&&&

Ja dziś wykupiłam ten Mastodynon, nno i si eokaze jak zareaguje na niego. A tuż przed starankami zacznę brac suplementy.

My wczoraj na chrzcinach u córeczki sis byliśmy, mała całą mszę spała jak Aniołeczek;)) Także cały weekend mija b.szybko.
Dziś odwiedziałam babcię-jest strasznie słaba....męczy ją nawet przejscie 1 metra...ale lekarze co mogą to robią, ma już niestety tak słabiutkie serduszko;(((( To straszne.....:(((

Miłej niedzieli;**** U nas niuniek juz lepiej;)

Witam niedzielnie:-)
U nas pada deszcz i 10 stopni na plusie.
I tez gnijemy dzis w domu:-(
Missbella-przykro mi:
Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&& za nastepne owocne staranka.
Beatka-sliczne fotki.
Ale Hania ma sliczne oczka.Oj,bedzie lamala serca chlopakow;-)
Aneczko-Twoja Ninka tez sliczna.
Widzialam wczoraj fotke....sama slodycz.:tak:

A jak tam monico???
Ma ktos z nia kontakt?

Dido-witaj:)
ja mam kontakt z Monico,ale nic nie pisała,wiec pewnie jeszcze cisza!
jak tylko dostanę info od razu Wam napiszę :)))

Kate nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród;)

mąż na necie auta porównuje-z moim bratem na tel.wiszą bo w tygodniu kupujemy auto i załatwiania troche jest.
byłam z Bono na spacerze-masakra to mało-cały utrzaskany w błocie-mokry po pas ,ale ,ale ...szczęśliwy;)))-wyglada jak mój Bono:))

aaaa miałam jeszcze pisać ..

Pirania w czwartek zrobie prl i progesteron-w środe babka nie przyjeżdza pobierać krew,ale w czwartek to jak dobrze liczę bedzie własnie 7dpo tak?
wyniki bede miała w piatek rano..
kochana ile powinien wynosić progesteron w drugiej fazie cyklu??

witajcie
nie dawałam znaku bo mialam mocną migrenę i do dziś mi głowę rozsadza a na oczy patrzeć nie mogę ... chociaz dziś jest lepiej to wcale nie jest dobrze :(
oczywiście małpa przyszla do mnie ... ale nowy cykl nowe nadzieje
walczymy dalej

pozdrawaiam was wszystkie serdecznie

Dziewczynki, pomyślałam sobie, , że muszę na trochę przestać mysleć o tym planowaniu, pomiarach, sluzach, itd, potrzeba mi się trochę zresetować i na jeden, moze dwa dni nie będę zaglądać na forum, ok?
Chce się wyluzować, jeszcze może dzisiaj bedę wieczorem staranka i to wszystko.

Chyba, że nie wytrzymam i zajrzę;-):-)

Trzymajcie kciuki i dziekuję za wszystko Wam, zwłaszcza Piranii:tak:

reklama
Mama, super, że robisz te badania, PRL sprawdzasz również po obciążeniu? Zgadza się, w czwartek będzie 7 dpo. Progesteron powinien wynosić minimum 10 ng/ml ale im wyższy tym lepiej, u mnie po kuracji B-100 wynosił prawie 18 ng/ml w 7 dpo :-)

Gal, odstresuj się kochana, na pewno dobrze Ci to zrobi! No i oczywiście trzymamy kciuki!

bettsie, kciuki za kolejny cykl!

Uciekam z Krzysiem i M w odwiedzinki do znajomych, będę wieczorkiem :-)

Do góry