reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak no widzisz...to jak jedziesz do Obornik to po drodze jest miejscowośc gdzie pracuje :))

Czarodziejka-a moje bąki juz chrapią ;))
ja .................... tosty wcinam-z podwójnym serem....trzeszczy...dooopka mi rośnie,ale kurka są takie dobre!!

pewnie,że taki dzień jest potrzebny-teraz przez tydzień bedę miała dwójkę dzieci w domu to odpoczynek musiał być przed maratonem ...hahahaa

reklama
Witam wszystkich
mam chwilke czasu to wchodze:-)
Aneczka i Beata coreczki śliczne teraz tatusiowie muszą pilnować przed adoratorami:-)
mi sie troszke pobyt w polsce przedluzyl bo nie wyrobili sie jeszcze z remontami i jest duzo roboty jeszcze
to ktora z dziewczyn w najbliższym czasie testuje?bede trzymac kciuki

Witam, witam:-) Kurcze nie załapałam się na zdjęcie małej Ninki ale może jeszcze będzie okazja. Ja wczoraj miałam wesele i oczywiście dostałam @ parę godzin wcześniej . Byliśmy pierwszy raz do końca z chłopakami bo nie chcieli jechać na nocowanie do siostry, ale jak wróciliśmy popadali jak muchy i spali dziś do 12. Bawili się do 3 nad ranem.
Bella przytulam i przykro mi strasznie.

Kinga jak niedziela mija?
dziękuję truskaweczko niedziela mineła rodzinnie i przyjemnie.
Fajnie że ktoś jednak o mnie pyta tu :)

Wyjeżdżam na kilka dni do siostry więc mnie nie będzie. Na pewno nie zauważycie..

Pozdrawiam.
Dobranoc.

Dziewczyny witajcie,

Ja tak z gruszki ni z pietruszki, ale robiłam dziś porządki i natrafiłam na całe Opakowanie Femibion Natal 2 wogóle nie rozpieczętowane a termin ważności mija 08/2012. Jeśli któraś mama tego używa lub planuje używać to mogę sprzedać za 30 zł plus wysyłka.
Ja sama płaciłam za to około 60 zł.
Femibion Natal 2 (dawniej Feminatal 400 Metafolin + DHA), tabletki, 30 szt + kapsułki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie
pozdrawiam

Ps. Jakby co to pisać na priv :)

w razie czego edytujcie sobie bo może naniosłam złe daty,nie wiem..

staraczki: We Can Do It !!!

MAMA05-- 1 marca
KINGA85--3 marca
GAL-- 3 marca
AGULEK-- 16 marca
MISBELLA-- 18 marca
BETSIE--21 marca
JULIANA-- ?
NULLKA -- zaczyna marzec/kwiecień
TRUSSKAFKA -- zaczyna w kwietniu
NATUSIA301--zaczyna w maju

szczęśliwie zaciążone:

kosmopolitan -- 14 czerwiec 2012

Piranha -- 20 czerwiec 2012

AneczkaK-- luty2012
1554881bbym9xnfrf.gif

axarai -- wrzesień 2012

patrysiak -- wrzesień 2012
daria0607 -- wrzesień 2012
Matik -- 10 wrzesień 2012
lorelain -- 2/3październik 2012

losiczka72 -- październik 2012
patrysia* -- 25 wrzesień 2012

Ale się zasiedzieliśmy, znów mi się Krzysiu ze spaniem rozkalibruje :-D (szkoda, że nie ma roztworów do powtórnej kalibracji jak dla miernika pH :-D).

Truskafffko, ano postanowiłam coś zrobić z klonami ale od jutra muszę się na nowo z nimi "zaprzyjaźnić" :-D

Mama, szkoda jakby się nie udało z tym obciążeniem gdyż sama widzisz, że u mnie i u Gal ta spoczynkowa wygląda niewinnie a miesza ta pod obciążeniem (a Ty tak jak ja masz niskie LH:FSH). A tosty z podwójnym serem też uwielbiam ...no i dużo dziewczynkowego wapnia mają! :-D

Kinga, no co Ty opowiadasz, to forum bez Ciebie nie będzie takie samo i wszystkie o Tobie cały czas pamiętamy! Miłego pobytu u siostry, też by mi się przydał tego rodzaju wyjazd i zmiana otoczenia ale chyba nieprędko się na to załapię (mam problem bo Krzysiu w gościnie nie chce zasnąć, według niego do tego celu nadaje się tylko jego łóżko i fotelik samochodowy ;-)).

reklama
wiadomość od Kate:URODZIŁAM DZISIAJ W NOCY O 1:05 SYNKA
58 DŁUGOŚCI,3650 WAŻY.RODZIŁAM TROCHĘ DŁUGO
ALE BEZ KOMPLIKACJI.KATE.
107.jpg

Do góry