reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miss..brak mi teraz słów..... przykro bardzo...
Aneczko gratulacje wielkie! córeczka śliczna jest.

my już po imprezie
fajnie było.
Idę spać

reklama
Pierogatka piątka z rana ;))

Aneczka piękne masz dziecię :)) ukochać ode mnie proszę :)

Pirania no to widzę ,że Krzysiu daje czadu z niespaniem....w Jego wieku powinien mieć jedną konkretną drzemkę tak 2 -2,5 h i wtedy byłoby si z Jego nastawieniem do świata ;))
niedługo wiosna -wyhasa się na spacerkach i bedzie ładnie spał-tego zyczę..

Kinga no to git ,że impra udana.

Ollena witaj ..a Ty jeszcze nie znasz płci?
&&&& zeby anestezjolog był dostępny jak trafisz do szpitala..

Kate-?????????????????? ruszyło się coś??

smacznej kawki babeczki;)

Ja tez witam.Ale pogoda okropna.
Obiecalismy Filipowi ze pojedziemy do Poznania do kina ale pogoda mi sie nie widzi.
Jesli chodzi o spanie my z Filipem zawsze mielismy cyrki i niestety jest w trzeciej klasie i ma problem.
Kusi do 23;24 a rano szkola/

Dzień dobry w ten pochmurny, paskudny dzień :)

Piranho
dziękuję za to co napisałaś, jest to dla mnie jakieś pocieszenie w tym wszystkim co się stało. Zrobię dokładnie jak radzisz i mam nadzieję, że w kolejnym cyklu wszystko się uda.

Aneczko córcię masz śliczną, gratuluję raz jeszcze z całego serca :)

Dziewczyny jak zacząć nowy cykl na enpr.pl bo zupełnie nie wiem jak to zrobić ?? ??

Miłego dnia:-)

witam niedzielnie

Ollena a ty widze ze dalej nie chcesz znac jaka plec u ciebie sobie mieszka

u nas dzis calkiem fajna nocka z jedna pobudka :-)
dzis mamy gosci wiec zaraz lece do kuchni cos przygotowac

a tu dla was dumny tatus ten co nie chcial wiecej dzieci

reklama
witam
czekam na wiesci od Kate ?ciekawe co tam u niej?
BEATKA<ANECZKA wasze córeczki cud malinka,serduszko sie raduje:tak:

nie wiem czy mogłabym mieć tyle szczęścia
:confused: i kolejna sprzeczka z M w tym temacie zaliczona
a mam dość,nie bede smecić.:-(
MIŁEGO DNIA.

MISS-PRZYKRO MI .
za udany nastepny raz &&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry