reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja tak mysle ze jesli to mit ze damskie plemniki dluzej zyja u sa bardziej wytrzymale i tak jest ze sa tak samo szybkie to co daje niskie ph az do owulacji?
Pirania a ty ten sylk az do owulacji stosowalas zeby ph bylo niskie? Bo staranka byly przed chyba
Czarodziejka slicznie.A ty czesto farbujesz wlosy ze masz taki ladny blondzik

Ostatnia edycja:
Czarodziejka dzięki za fotkę :))
i kobietko jakie 25lat?????????????????????Ty na 18 wygladasz :)))gdyby nie to ,że masz synka ponad 5 latniego :))

ślicznie i kobieco..subtelnie-pasuje do Ciebie ;)))

Andziak sylk stosuję się przed staraniami-z 5 minut przed...
zakwasza środowisko pochwy a plemniki żeńskie lubią kwaśne:)

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny
niestety wlosy byly bardziej postawione ale pod czapa "ochlaply"

Andziak - wlosy farbuje co 2,3 miesiace ale ja swoje mam jasne wiec bardzo latwo mi sie farbuja do tego bez rozjasniacza.:)

czarodziejka jak zawsze slicznie :tak:

mama dzis mam czas u was troszke posiedziec bo Hanka nie dala mi spac dzis w nocy i urzadzila sobie niespanie od 2.00 - 5.00 a jak jak glupia siedzialam wpatrzona w nia z zapalkami w oczach i teraz nasza panna odsypia juz jakies 5h spi

Beatko śliczna ta Twoja Hania, nie mogę się napatrzeć na zdjęcie Hani z braciszkami, super !

Czardziejka fryzura the best !! Naprawdę wyglądasz na 18 lat.

Dziewczyny uważacie, że u mnie to była ciąża tylko się nie utrzymała, że wynik testu był prawidłowy ?? Jeśli tak to powiem Wam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej wiem, że wogóle mogę być w ciąży i że mój M ma w porządku plemniki. Nie wiem, tak sobie głupio to tłumaczę żeby się w jakiś sposób pocieszyć...

Od dzisiaj piję ziółka od Gal (jeszcze raz dziękuję :-)) Mam zaparzyć jedną łyżeczkę wieczorem tak?? I pić do owu?? A później muszę brać dupka??

reklama
Andziak czyzby fotka z wakacji robiona na Malcie w zoo:))????
śliczne ekipa;)

a te witaminki wszystko po 1
ja przynajmniej biorę wszystko po 1;)

Beatka no to miałaś nockę ...
a teraz Hanna sobie śpi widzisz:)

Bels tak,ziółka zaparzasz wieczorem z 1 lyżeczki i pijesz do owu:)

Do góry