Dopiero teraz jestem, myslałam, że już Was nie dogonię :-)
Andziak, ten cytrynian firmy Solgar łykaj 3 razy dziennie. Niskie pH unieruchamia ogonki plemnikom z chromosomem Y, do tego sprzyja dodatniemu naładowaniu komórki jajowej co przyciąga ujemnie naładowane plemniki z chromosomem X. Ja Sylk zastosowałam wieczorem przed staraniami 2 dni przed owulką, potem znów wieczorem przed staraniami 1 dzień przed owulką i jeszcze następnego dnia (czyli w dniu owulacji). Suplementy masz podane na stronie 4182 :-) Śliczna z Was rodzinka!
Czarodziejko, nie załapałam się już na fotkę ale na pewno wyglądałaś na niej cudnie!
Aneczko, GRATULUJĘ z całego serca! A Ninka jest po prostu prześliczna!!! ...normalnie bym ją zacałowała! :-)
kate, szybkiego i bezbolesnego porodu kochana! Gdybym miała opcję ze znieczuleniem to ani chwili bym się nie wahała!
MissBella, ja też widzę kreskę na teście i to była na pewno ciąża ...tylko z jakichś powodów się nie utrzymała. Być może miałaś za mało progesteronu w fazie lutealnej (dla własnego spokoju posprawdzałbym w kolejnym cyklu podstawowe hormony, a już zwłaszcza progesteron i prolaktynę w 7 dpo) a być może zarodek miał jakąś wadę i został dlatego usunięty (to się naprawdę bardzo często zdarza, podobno aż w 50% ciąż ...większość dziewczyn w takim wypadku nawet nie wie, że była w ciąży gdyż wypada im w terminie @). Jeśli to była ta druga opcja to całe szczęście, że stało się to na samym początku a nie później. Najważniejsze jest to, że bez problemu możesz zajść w kolejna ciążę i na pewno tym razem już wszystko będzie w porządku!
Zrób dla własnego spokoju badania, pij ziółka nr 3 a od 2 dpo zażywaj na wszelki wypadek Duphaston ...no i łykaj dalej B-Complex.
Gal, jak tam, najonizowałaś się i nałapałaś "minusików" w grocie? :-)
Mama, ano ten dzień na szczęście nie był klonem dnia poprzedniego
Krzysiu jednak krótko spał w foteliku i późnym popołudniem marudził, że już śpiący, za Chiny nie dało się go tam uśpić więc musieliśmy wracać.