reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
MissBella ja czytając najpierw się ucieszyłam że jest ciaza a teraz smutek i bardzo mi przykro :( Tak widocznie miało być. JA byłam w takiej sytuacji tylko że dupkiem przedłużyłam (teraz myślę że nie potrzebnie i że lekarz miał rację). ALe wtedy moje myślenie było inne i sama na siłę prosiłam o dupka. Nie wiem czemu się tak dzieje ale ja boję się starać z myślą że u mnie sytuacja się powtórzy. DLatego muszę teraz zrobić te badania 7dpo.

Beatko Hania jest cudowna a to zdjęcie z braćmi mnie rozwaliło :)

Gal wspolczuje przeżyć z tymi zakupami :( ja kiedyś pisałam o tym wątku na kafeterii i nawet sama się tam wypowiedziałam dlatego ja zakupiłam paski ph za pobraniem bo nic nie traciłam. To są zwykli oszuści a jak przed zakupem pisałam meila o dane firmy bo nie ma na stronie itd to się baba tłumaczyła że ciągle proszą informatyka żeby wpisał i inne tego typu farmazony mi pisała. A im więcej pytań zadawałam to się obruszyła i prawie mnie wykleła. Kupiłam tam tylko dlatego że nigdzie indziej tych MErck nie było.

Zalatana jestem ostatnio dlatego mnie mniej, a jeszcze dziś idziemy na ten bal ostatkowy . Mam nadzieję że się wyluzuje bo będzie fajne towarzystwo bo z mężem ostatnio niestety nie mogę się dogadać :(

dziekuje czarodziejko kochana

pierogatka Hania w 36tc wazyla 3500g i w 4 tyg podgonila prawie 1kg jesli wierzyc usg
co do porodu to jak zajechalam do szpitala na 1.00 to urodzilam ja o 9.43 wiec bardzo dlugo to nie trwalo ale bardzo bolalo i parlam ja od 7.00 wiec prawie 3h ciezko ja bylo wyprzec bo duza byla ( 4360g) i na dodatek wyszla z raczka przy buzi, chyba chciala sie zameldowac ze juz idzie do nas :-)
musieli mnie naciac oczywiscie na zywca i troche bolalo ale duzo szwow nie mialam

kate a co bedziesz miec i jakie imie i masz juz jakies dzieci bo ja troche nie na czasie ostatnio

Nullka miłej imprezy i &&&&&&&&&&&&&& za dogadanie się z mężem..

Baetka jak fajnie,że znajdujesz dla nas czas;)))
no to musiałas mieć ciężko poród!! ale...jesteś mega dzielna i dałaś radę!

Gal jak tam było w grocie???

pierogatka ja wszystko stosowałam ( oczywiście nieświadomie) to co Pirhania podała w "przepisie" na syna

reklama
Do góry