reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05 , jestem, tylko ja z tych małopiszących, za to czytam Was codziennie i wszystkim kibicuje. Sorki, że prosze bo wiem, że już pisalaś, ale mogłabyś jeszcze raz dać przepis na owsiankę? I ten serek danio do ryżu to ma być waniliowy? Ja nigdy takich cudów mlecznych nie robiłam a chcę spróbowac. Z góry dziękuję.
Misbella naprawdę bardzo mi przykro, coż więcej tu można napisać?
Betko śliczne dzieciaczki, gratuluje.
Piranho szerokiej drogi i udanej wizyty

Wszystkim pracjącym -zmykać do domu i odpoczywać z rodziną.
Miłego weekendu dziewczyny

reklama
Witam
Jetstem po wizycie, mam juz rozwarcie na 3 palce, jutro jade do szpitala, napisze sms jak bedzie po. Troche się boje.
Beatko dzieci i zdjęcia przesliczne, myślałam, że to z sesji od fotgrafa, naprawde rewelacja
mama dzieki za pamięć
MissBella przykro mi

kate18 o matko to juuuuż?? a masz jakieś skurcze??
a na kiedy masz termin?? pewnie pisałaś ale jakoś nie pamiętam
trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie

Kate no to cała masa &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie ;)))
czekamy na wieści ;)
bedzie dobrze-my babki silne jesteśmy ,dasz redę :))
masz do którejś z nas nr tel???

Patrysiak-
owsianka:
szk.mleka
3 łyżki otrąb owsianych
szczypta cynamonu
łyżeczka cukru

gotujesz z 5 min na wolnym ogniu..

ryż na mleku:
pół mleka
woreczek ryżu
szczypta sol
pół łyżeczki cukry
szczypta cynamonu
gotujesz na wolnym ogniu z 20min-aż bedzie gęste

na talerz 2,3 łyżki jogurtu Danio(ja tylko z takim robię,możesz spróbować z innym,ale dobrze,żeby był gęsty) i wylewasz ryż na mleku-możesz posypać kakao.

Bels no ja widzę tą drugą kreskę...
wychodzi na to ,że ciąża sie nie utrzymała z powodu niskiego poziomu progesteronu.
musiałabyś po owu brać lutkę lub dupka.
ewentualnie pić zioła nr 5.
ja własnie dzis zaczęłam pić-dobre są :)

Pierogatka no to zaczynają się emocje co:)))

Kate-3 cm to miód...juz bliżej niż dalej.ja z 3cm trafiłam na porodówkę po 9.oo rano a o 14.11 urodziłam..bez oksy i znieczulenia-szybko poszło,to może i Ty dziś powitasz synka;))))

u nas leniwy dzień ,Tom był z Bono ,żeby sie wybiegał-cały mokry wrócił bo wszędzie breja;/

Czarodziejka jak tam po fryzjerze??????????????/

kate18 o kurcze to się na poważnie rozkręca, ale nie spiesz się do szpitala
tylko się tam udenerwujesz

mama05 przepisy skopiowane, jestem fanką owsianki
no no i to jakie emocje....ale u mnie cisza spokój
i jeszcze chciałabym wytrwać przyszły tydzień bo mam ważne
spotkanie w pracy

MissBella druga kreska jest jak nic...ciekawe czemu tak się potoczyło
jesteśmy z Tobą i kibicujemy w dalszych staraniach o kruszynkę

Ostatnia edycja:
pierogatka jestem umówiona z gin tak koło 13 jutro chyba, że skurcze sie nasilą
mama mam nadzieje, że pójdzie szybko ale chyba zdecyduje się na znieczulenie ale to sie jeszcze jutro okaże,
mama nr tel do Tusi

Ostatnia edycja:
Kate-jasne ,jak masz możliwość to bierz znieczulenie ;))nawet sie nie oglądaj:)))
no to jakby co pisz do Tusi-kiedy pojedziesz,kiedy dasz redę pisać i jak urodzisz...bedziemy tu z Tobą parły!!!!

Pierogatka no to smacznego:)))
a Ty czekasz na mnie kochana a ja za niecałe 2 tyg dopiero bedę wiedziała co z tym cyklem..

reklama
Beatko-Jestes!! Nareszczie!
Przesliczne zdjecia a Hanusia taka slodKa!!!! Zdjecie w trio Boskie jak dla mnie!!!!!
Skarbie a to ze czasem sobie pobeczysz-rzecz normalna. Hormonki to jeno, zmeczenie to drugie....minie to wszystko bo dzieci szybko rosna i bedziesz meeega dumna ze masz taka trojce:)))))
Gratuluje tak pieknych dzieci!!!!!

Mama - no kochana dowleklam sie do domu na te moja wieś:)
Zdecydowalam sie i ciapnelam kudŁAje ...mysle ze mnie to odmlodzilo:) takze znowu mam 25 lat:) no poza tym odswiezylam kolor.
Potem po fryzjerze poszlysmy z przyjaciolka cos wszamac, pogledzic o zyciu i wio do domu:))))

Ostatnia edycja:
Do góry