reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik ten lubrykant to SYLK;)
NO i póki co cykl jest bez owulki..

Kinga piecz i podziel sie ..

Truskafffka miłych zakupów:)
poczochraj Matiego od bbciotki po włoskach:))

Marzycielka wlatuj,wlatuj..

truskafffka mam nadzieję, że ja też kiedyś poznam tą wiedzę tajemną:-D
no baaa...nawet z myślą o nowych dziewczynach na forum Piranha robi streszczenia -w jednym miejscu cała wiedza tajemna.
anioł z niej prawdziwy ;)

Mama dzięki!!!!
poczochram, choć bujnej czupryny chwilowo brak bo młody wpadł pod kosiarkę i jest obciachany hehe

leceeee, chłopaki już są ;) buziole, i do potem ;)

Ostatnia edycja:
leć TRUSKAFFFCIA leć ...ino nóg nie połam :))

Kosmo a Ty napiszesz co u Ciebie ?
imię wybrane?
przygotowania mieszkanka są do pojawienia się nowego lokatora??

Czarodziejka-czekam na foto:))))))

Bels??????????????????????????????????????????????????????????????????????

dzieki jeszcze raz

pierogatka sama robilam i to moje pomysly szczegolnie to co sa w trojke, pomysl narodzil sie w wannie,
myslalam sobie jak ich razem chwycic i zeby to nie bylo takie zwykle zdjecie
zdjecia robie lustrzanka canona i obrabiam w picasa3

dopiero doczytalam Aneczko gratuluje z calego serca coreczki, witaj Nina !!!!!
w porownaniu z Hania to drobinka z niej

teraz czekamy na monico juz lada dzien

Ostatnia edycja:
Informuję, że właśnie dostałam @

Nie mierzyłam dzisiaj tempki, testu też nie robiłam bo wczoraj wieczorem palmienia się nasiliły i brzuch zaczął bardzo boleć więc widziałam, że @ przyjdzie lada moment...

Jestem wściekła na test który pokazał II kreski dzień przed @, tylko ja wiem ile mnie to stresu kosztowało i kasy na ginka i bete, wszystko robiłam prywatnie więc pieniędzy poszło. Jestem kompletnie wypalona z emocji, nie płacze, jedyne co to czuje ulgę że się wszystko wyjaśniło bo już miałam naprawde dosyć czekania.

Przesyłam fotkę testu, mam nadzieję, że też widzicie II kreseczki...
P1040057.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry