reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama - fajna Kurtałka:)))))
Ja jutro na poprawe humoru jade wspolnie z moja frend do fryza:))))
mysle tylko czy scinac wlosy..juz mam je dlugie ale nie podobam sie sobie.. najchetniej sciela bym sie na styl wiktorii becham...wiecie z przodu dluzsze z tylu krotrze..no ale sama nie wiem...zebym potem nie plakala:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Trusskafffka- życzę, aby jutro przylazła ta wstęciucha:)

Mama05- superowa kurtka, odstrzałowa:)
Coś mi bużki nie działają:)

Piranha- a u mnie postęp taki, że już pływam, bardzo duzo ciągnącego się śluzu i jak tu starać się o dziewczynkę.....

jestem ,byłam po Dominika i karme dla Bonuska :)

Gal dzięki...no jak na tą kurtkę spojrzałam to wiedziałam ,że bedzie moja...wyszłam jeszcze popatrzeć a Tatum,Carry,Top Sekret...ale ciągle miałam ja przed oczami i wróciłam ;)) wybrałam kolor i kupiłam ...

Czarodziejka dziękuję ;) u nas snieg nie pada...za to deszcz i mamy taka chlapę ,że ludzkie pojęcie przechodzi

Martkia dzięki...ćwicz efektywnie ,żeby dooopka była jędrna;))

Ilaczek atakowywuj Orsay hahahahaaa-jest sporo nowości;)

Truskafffka- nie bambino..
na przykład taka

http://www.pieknepaznokcie.eu/odzyw...orek-z-drzewa-rozanego-15ml-perfect-lady.html

Ostatnia edycja:
Witam Babeczki;)))

Jessssu Was nadgonić graniczy z cudem;))) Od 3 dni próbowałam usiaśc do komp, ale zawsze cosik;)

Bell jej jak sie ciesze!!! Moje Gratulacje Kochana!!! Koniecznie daj znac co po wizycie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&ale było wsyztsko oki.

Kate, tym usg jak mówią dziewczyny nie sugeruj się mój misiek mial miec 3,600 a miał 3,100:) wiec duuuzo sie pomylili ale porod i tak byl baaardzo cięzki;///

U nas znowu załamnka....z małym wyladowalismy wczoraj wieczorem na pogotowiu(znowu) mówic nie moze, ma zapalenie krtani,gardla i mega kaszel....najlepsze jest to, ze jest to wirusowe i nie dostal antybiotyku a znam mjeg szkraba i wiem(niestety)ze rozwinie mu sie to i bedzie 40st goraczka-zawsze tak ma;// juz prrzy krtani lezelismy w szpitalu. Takze dostal leki plus inhalacje noo i nawilzacz wlaczony cala noc. Takze sie az 2 dni nachodzil do przedszkola po ospie...ekstra...

Czarodziejko, Wam zdrowka zyczymy widzisz doskonale Cie rozumiem..... Ale po wizycie dostanie leki bedzie lepiej trzymam &&&&&&&&&&&&&

Mnie od pon tak jajniki nap.... ze wczoraj bylam u ginki(innej niz chodze) wziela cyt, zrobila usg no i pwoiedziala ze w obrazie ktory widzi nic sie nie dzieje.... szok;//
Chciala dac anty,a że ja nie toleruje i mialam guzka piersi wyciete nie moge hormonow przyjmowac to zapisala MASTODYNON N 2x1tabl kazala brac ok 2mis jakby nie pomagalo mam sie zglosic a jak przejdzie do pol roku moge brac....Juz sama nie wiem co o tym myslec....a jajniki oczywiscie nawalaja...ehhh

No i jak widac na moim wykresie owu raczej nie bylo, tempka szaleje, sluzu jakzawsze bra.

Piranha, kurka nie znam sie na tym wpisaywaniu i zaznaczaniu na wykresie ja tylko wbijam temp;///

Gal słonce, nie załamuj sie!!! Szoda ze tak wszytsko sie toczy ale moze się w tym cyklu uda i bedzie z tego mała królewna?

Mama, mam podona kurteczke, ale z zeszlego sezonu no i jest swietna, uwielbiam ja nosic;))) tylko szkoda ze jeszcze pogoda na to nie pozwala;//
u nas w dzien bylo plus 10st wiec wszytsko pływa;//

Truskafffka aaaaaaa widzisz ,no to jak masz to stosuj ze 2 razy dziennie a już na pewno po zmywaniu naczyń czy kapaniu kiedy to skórki są odmoczone ..
a ja stosowałam raz/dwa razy w tygodniu jak sobie przypomniałam:-p
no nic, poprawić się muszę;-)

Natusia zdrówa dla synka, biedaczek i wy biedni. Obyście szpitale już z daleka omijali

Kinga helloooo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem po wizycie, mam dupka, zjadłam już jedną tabletkę, krew pobrana- wynik dopiero w poniedziałek po godz 14 :(
W sumie to nic się nie dowiedziałam, ginek stwierdził że to jeszcze bardzo wcześnie i wszystko może się zdarzyć, mam być dobrej myśli, brzuch mnie dziwnie boli, plamień jakby więcej i wogóle zamiast po tej wizycie się uspokoić to jeszcze bardziej się boję. Boję się, że @ przyjdzie...:baffled:

mama kurtka rewelacja !!! Też chce na zakupyyy dla poprawy humoru :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry