reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05- dzieki, nie pytałam o endo, ale nigdy mi gin nie mówił, że miałam cienkie, ostatnio miało 9mmm.
Ale ja mama05 nie działałąm niestety 11dc, przez to wielkie zamieszanie z tymi testami, nie było po prostu nastroju, kuźwa:wściekła/y:

reklama
Gal ahaa ja myslałam,że my obie działałyśmy w te same dni i z O.

no to kochana albo podziałajcie dziś..albo O+12 Ci zostaje ,żeby nie spisać cyklu na straty..
wiesz co? współczuję Ci ,kurka ja nerwowa jestem i pewnie by mnie szlag trafił jak bym miała tak jak Ty teraz ..i z tym miernikiem ..i z testami ph....dobrze chociaż ,że krem z progesteronem doszedł to po owu masz się czym smarować ...

ja teraz też miałam 9mm endo-dla mnie to szał!! ba zawsze było góra 5mm i to po hormpnach typu Estrofem...a teraz bez hormonów tylko po witaminach..

Gal choć warunki ciężkie trzymam kiuki, oby z tych miłosnych uniesień śliczna córunia wyszła

Mama jeśli @ się nie pojawi to za dwa tygodnie mam się zgłosić do gin (w przyszłym tygodniu jej nie ma)
nie sądziłam że kiedyś przyjdzie czas że tak bardzo będę wyczekiwać @ :baffled:

też bardzo lubię orsay:-D gratuluję zakupów i lepszego humorku:tak:

mam pytanie kosmetyczne:-p mam bardzo suchą skórę wokół paznkoci na dłoniach, w zimie generalnie wysusza mi się skóra mocno.
masz przepis na jakąś domową miksturę, żebym mogła paluchy wymoczyć i nawilżyć?

Truskafffka dzięki :)
w Orsayu maja kolekcję wiosenną i są te kurtki w 3 czy 4 kolorach za 149zł...

no widzisz jak się z @ porobiło...kurka ,zle jak byś miała jeszcze czekać 2 tyg + zadziałanie leków i być po @ to Cie prawie kwiecień zastanie.....;/

witajcie:-)
no mama05 to poszalałaś sobie z zakupami, też lubię Orsaya, zazdroszczę...:-D
Gal trzymam kciuki za Twoją owulację i może podziałajcie właśnie O+12?
Miss gratuluję!!!

u mnie znowu śnieżyca, śniegu przybywa.
zaraz mój mąż wraca z pracy i lecę na siłownię trochę pupę ujędrnić:-D
pozdrawiam was wszystkie i weekend chyba czas zacząć:tak:

Ilaczek-cześć i dzięki...pochodziłam ,pomierzyłam...kupiłam i mi lepiej ;)))A jak tam u Ciebie???Truskafffka co do paznokci to albo kup sobie oliwkę i nakładaj wokół paznokcii albo rozgrzej oliwe z oliwek i zamocz łapki -końcówki palców na minutkę ,dwie-niech sie skóra "napije"

Miss trzymam kciuki by sie udalo zalatwic tabletki,
mama ladna kurteczka :)
a ja dzis odszukalam post Piranhy dotyczacy planowania chlopca i zalamka... bo lista suplemetow troche sie powiekszyla w porownaniu z ta polska strona :/ ehh trzeba bedzie chyba dokupic ...

Ostatnia edycja:
chyba też muszę Orsaya zaatakować:)
super kurteczka!
u mnie spokój, teraz najmłodsza Kasieńka śpi i ja wybieram się poćwiczyć trochę.
szykuje się powoli do Roczku i 3 latek moich kobietek, więc porządki w domku robię.:-)
będzie impreza 3 marca:-D rodzinna!!!
lecę...
zajrzę później...a jest co czytać...

reklama
Mama nooo...ten czas miał być przeznaczony na poznawanie ciała ,wykresy, owulacje itd...to poznam to jak diabli:wściekła/y: ten stan zawieszenia wkurza mnie bardzo:wściekła/y:
ale nic...oddycham głęboko, nie denerwuję się, nie stresuję...w końcu mamy się o dzieciaczka starać:-D

a oliwkę taką zwykłą-bambino?

Kurteczka bardzo ładna :tak:

Ilaczek miłego i skutecznego ujędrniania:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry