reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Gal ahaa ja myslałam,że my obie działałyśmy w te same dni i z O.
no to kochana albo podziałajcie dziś..albo O+12 Ci zostaje ,żeby nie spisać cyklu na straty..
wiesz co? współczuję Ci ,kurka ja nerwowa jestem i pewnie by mnie szlag trafił jak bym miała tak jak Ty teraz ..i z tym miernikiem ..i z testami ph....dobrze chociaż ,że krem z progesteronem doszedł to po owu masz się czym smarować ...
ja teraz też miałam 9mm endo-dla mnie to szał!! ba zawsze było góra 5mm i to po hormpnach typu Estrofem...a teraz bez hormonów tylko po witaminach..
no to kochana albo podziałajcie dziś..albo O+12 Ci zostaje ,żeby nie spisać cyklu na straty..
wiesz co? współczuję Ci ,kurka ja nerwowa jestem i pewnie by mnie szlag trafił jak bym miała tak jak Ty teraz ..i z tym miernikiem ..i z testami ph....dobrze chociaż ,że krem z progesteronem doszedł to po owu masz się czym smarować ...
ja teraz też miałam 9mm endo-dla mnie to szał!! ba zawsze było góra 5mm i to po hormpnach typu Estrofem...a teraz bez hormonów tylko po witaminach..
truskafffka
Fanka BB :)
Gal choć warunki ciężkie trzymam kiuki, oby z tych miłosnych uniesień śliczna córunia wyszła
Mama jeśli @ się nie pojawi to za dwa tygodnie mam się zgłosić do gin (w przyszłym tygodniu jej nie ma)
nie sądziłam że kiedyś przyjdzie czas że tak bardzo będę wyczekiwać @
też bardzo lubię orsay gratuluję zakupów i lepszego humorku
mam pytanie kosmetyczne mam bardzo suchą skórę wokół paznkoci na dłoniach, w zimie generalnie wysusza mi się skóra mocno.
masz przepis na jakąś domową miksturę, żebym mogła paluchy wymoczyć i nawilżyć?
Mama jeśli @ się nie pojawi to za dwa tygodnie mam się zgłosić do gin (w przyszłym tygodniu jej nie ma)
nie sądziłam że kiedyś przyjdzie czas że tak bardzo będę wyczekiwać @
też bardzo lubię orsay gratuluję zakupów i lepszego humorku
mam pytanie kosmetyczne mam bardzo suchą skórę wokół paznkoci na dłoniach, w zimie generalnie wysusza mi się skóra mocno.
masz przepis na jakąś domową miksturę, żebym mogła paluchy wymoczyć i nawilżyć?
mama05
Truskafffka dzięki
w Orsayu maja kolekcję wiosenną i są te kurtki w 3 czy 4 kolorach za 149zł...
no widzisz jak się z @ porobiło...kurka ,zle jak byś miała jeszcze czekać 2 tyg + zadziałanie leków i być po @ to Cie prawie kwiecień zastanie.....;/
w Orsayu maja kolekcję wiosenną i są te kurtki w 3 czy 4 kolorach za 149zł...
no widzisz jak się z @ porobiło...kurka ,zle jak byś miała jeszcze czekać 2 tyg + zadziałanie leków i być po @ to Cie prawie kwiecień zastanie.....;/
ilaczek
witajcie:-)
no mama05 to poszalałaś sobie z zakupami, też lubię Orsaya, zazdroszczę...
Gal trzymam kciuki za Twoją owulację i może podziałajcie właśnie O+12?
Miss gratuluję!!!
u mnie znowu śnieżyca, śniegu przybywa.
zaraz mój mąż wraca z pracy i lecę na siłownię trochę pupę ujędrnić
pozdrawiam was wszystkie i weekend chyba czas zacząć
no mama05 to poszalałaś sobie z zakupami, też lubię Orsaya, zazdroszczę...
Gal trzymam kciuki za Twoją owulację i może podziałajcie właśnie O+12?
Miss gratuluję!!!
u mnie znowu śnieżyca, śniegu przybywa.
zaraz mój mąż wraca z pracy i lecę na siłownię trochę pupę ujędrnić
pozdrawiam was wszystkie i weekend chyba czas zacząć
mama05
Ilaczek-cześć i dzięki...pochodziłam ,pomierzyłam...kupiłam i mi lepiej ))A jak tam u Ciebie???Truskafffka co do paznokci to albo kup sobie oliwkę i nakładaj wokół paznokcii albo rozgrzej oliwe z oliwek i zamocz łapki -końcówki palców na minutkę ,dwie-niech sie skóra "napije"
mama05
Miss trzymam kciuki by sie udalo zalatwic tabletki,
mama ladna kurteczka
a ja dzis odszukalam post Piranhy dotyczacy planowania chlopca i zalamka... bo lista suplemetow troche sie powiekszyla w porownaniu z ta polska strona :/ ehh trzeba bedzie chyba dokupic ...
mama ladna kurteczka
a ja dzis odszukalam post Piranhy dotyczacy planowania chlopca i zalamka... bo lista suplemetow troche sie powiekszyla w porownaniu z ta polska strona :/ ehh trzeba bedzie chyba dokupic ...
Ostatnia edycja:
ilaczek
chyba też muszę Orsaya zaatakować
super kurteczka!
u mnie spokój, teraz najmłodsza Kasieńka śpi i ja wybieram się poćwiczyć trochę.
szykuje się powoli do Roczku i 3 latek moich kobietek, więc porządki w domku robię.:-)
będzie impreza 3 marca rodzinna!!!
lecę...
zajrzę później...a jest co czytać...
super kurteczka!
u mnie spokój, teraz najmłodsza Kasieńka śpi i ja wybieram się poćwiczyć trochę.
szykuje się powoli do Roczku i 3 latek moich kobietek, więc porządki w domku robię.:-)
będzie impreza 3 marca rodzinna!!!
lecę...
zajrzę później...a jest co czytać...
reklama
truskafffka
Mama nooo...ten czas miał być przeznaczony na poznawanie ciała ,wykresy, owulacje itd...to poznam to jak diabli ten stan zawieszenia wkurza mnie bardzo
ale nic...oddycham głęboko, nie denerwuję się, nie stresuję...w końcu mamy się o dzieciaczka starać
a oliwkę taką zwykłą-bambino?
Kurteczka bardzo ładna
Ilaczek miłego i skutecznego ujędrniania
ale nic...oddycham głęboko, nie denerwuję się, nie stresuję...w końcu mamy się o dzieciaczka starać
a oliwkę taką zwykłą-bambino?
Kurteczka bardzo ładna
Ilaczek miłego i skutecznego ujędrniania
Ostatnia edycja:
Podziel się: