reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tusia spokojnie :))) też uważam po luknięciu na serduszka że raczej na ciąże to nie jest :-)
nie wiem czemu u ciebie taka wys tempka przed @... Mi spada dzień przed @ i to sporo spada od razu. nie czai się :) no zobaczymy jak u ciebie jutro bedzie

missbella wow! wszystko wskazuje na ciaze!:-):-):-) u mnie tez na poczatku byl tylko cien cienia niewidoczny dla innych tylko dla mnie:tak: tylko jutro sie nie zalamuj jak nadal ta druga kreseczka bedzie slabiusienka. u mnie nawet 2 dniach byla nadal bardzo blada:tak: czekam na jutrzejsze wiesci:-)

dzieki dziewczyny w sprawie siostry. ona to taki typ ktorej wydaje sie ze wie wszystko najlepiej i ze sam odpoczynek zdziala cuda. jutro znowu sie bede z nia widziala to sprobuje namowic do zrobienia badan juz teraz.w koncu bedzie wiadomo co i jak:tak:troche mnie dziwi ze w tej klinice nie zalecili od razu badan. wedlug nich rok staran to nie powod do zmartwien:no:

a jak mierzyć ph przy staraniach o syna? bo musi być między 8-9ph? a są te paski ph wyższe niż w normie od 4 to 7 ph?
czy wtedy to już lepiej elektroniczny phmetr sobie sprawić?

Ilaczek ja nie mierzę ph to nie pomogę..

Kosmo &&& za siostrę..

Pirania właśnie zauważyłam ,że mam biały sluz-gęsty,nieprzezroczysty ..czyli co ..w ciągu dnia miałam owu??
bo po owu sie zmienia na taki mleczny prawda?

Zuza z Bono na ogrodzie-ciągnie Ją na sankach;)))
a ja tv i krówki+ herbata..zaraz jadę po Dominika.

mama pewnie już jesteś po owu :tak: widzisz nawet nie wiadomo kiedy sie pojawa... u mnie też już pewnie po. Teraz czekamy 2 tygodnie! i potem aby tylko pozytywne testy były Krzysia.... ;)

a ja zaraz kończę robote
już mi sie chce do domku

Kinga no dokładnie..żadnego uczucia bólu czy kłucia....nic...cisza..gdybym nie była na usg to pewnie bym myślała ,że owu nie mam w tym cyklu...
oby jutro tempka to potwierdziła..

a w ogóle nie wiem o co chodzi z enpr???swój wykres widzę jako fioletowy prostokąt-żadnych wykresów tylko fioletowy kolor..
u Bels mam szary kolor...nie wiem co jest-od wczoraj tak mam...;/

reklama
Witam Was dziewczyny !
Jestem, nie miałąm dostepu do internetu od wtorku. We wtorek byłam na wizycie, najprawdopodobniej urodze na dniach, mały waży już 4 kg !!
Jestem troche przerażona jego wagą. W sobote mam przyjśc na KTG i badanie jak do tego czasu nie urodze.. Zaczynam nadrabiac wszystko co napisałyście.

Do góry