Kinga Mama trzymam kciuki żeby z waszych miłości dzieciaki wyszły w tym cyklu, elegancko się zapowiada
MissBella ale fajowski prezent ci mężulo zapodał, misia utulić proszę
no i wykres wciąż elegancko wygląda, więc &&&& nie puszczam
Mama łooo niezła musiala być wichura
Pierogatka...mniam mniam, pysznie brzmią ciasteczka, sprzedaż przepis?
Kinga Mama Miss Ilaczek wpisuje się do klubu "ulubienic wampirowych"
Saga przeczytana i obejrzana
Monico Piergatko no uparte córunie...po mamusiach pewnie hiehie
Piranha dziękuję za kciukasy
jak już wiesz...czekam wytrwale na @, najlepiej...bo wchodzę do gin i mówię że mój cykl od ostatniego naszego spotkania nadal trwa...a ona od razu, to co..ciąża?
no ale...do ciąży czekamy, byle do kwietnia
a u was widzę dzieciaczek przybędzie...za żonę kuzyna &&& zaciskam, daj znać jak maluch pojawi się na świecie
a co do wit. C to jak jest c1000 z tym timed release, to nie wystarczy?lepsza i tak wersja c500?
Kinga źle się zrozumiałyśmy, my przed 8 powinniśmy być w drodze do przedszkola-o to mi chodziło;-) młody wstaje o 7:30 i o 7:50 wychodzimy. Na 8 jesteśmy w przedszkolu
Aneczka z wielką przyjemnością witamy Nine
Duża dziewczynka
Agulek podaję rękę z zawirowanym wykresem, u mnie 35 dc.
gratki dla koleżanki
Zonga witam w klubie, ja też starania zaczynam w kwietniu
Karola &&&&&& za urobienie męża na trzeciego maluszka;-)
Nullka oby bojkot synka szybko minął i niech ładnie zasypia...dla własnego dobra
Patrysiak hehe odbijesz sobie jeszcze walentynki, czyli ciążowe spanie nie odpuszcza
ja to się już boję, ja śpioch i bez ciąży to w ciąży z łóżka się nie będę ruszać
Czarodziejka tfu tfu...niech dalej spokój wśród chłopakow panuje;-)
Gal to może z miernikiem się sprawa rozkręci, trzymam kciuki żeby ph dało się opanować ładnie
Dido...ehh te przyjemności ciążowe, ale ale ale...za to nosisz pod serduchem ukochana córunię;-)