reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ANECZKA>GRATULUJE ACHHHHHH
3305201.jpg

Patrysiak - jasne ze Ci wyszukam!!!! i to taki unikatowy rozowy.....:)
Zobaczysz ze cora bedzie.
A wlasnie kiedy idziesz na usg? teraz na przeziernosc?

Patrysiu -Ty poczatek ciazy ale zobacz juz 8 tydzien. moment i tez bedziesz miala usg w 12 tyg.
jesoooo jak to leci!

PATRYSIAK ;) ja dopieor pójde na drugą wizyte 22 lutego także koniec 9 tc bedzie...także nie wiem co mnie czeka dalej ja tutaj pierwszy raz chodze i to na NFZ...
CZARODZIEJKA ogólnie fakt szybko mi leci ale hmm no chcę juz taki co bym poznala płeć no i chce już rodzic ;D

Aneczko- ogromne gratulacje!!!!! Super, że spełniły się Twoje marzenia!!!

A ja dzisiaj prawie cały dzień poza domem. Rano ulice zaśnieżone, ale teraz już czarne, wiec nie jest już źle z jazdą.

Mama05- dzięki za pamieć , smutki odgonione! A przesyłki jeszcze nie ma, ale to nic.

Piranha- Tobie też dziekuję za pamieć, to miłe, że każesz mi się meldować, lubię takie "gatki"
;-)
I nie gniewam się na Ciebie, no co Ty!:tak: A z tym miernikiem , próbowałam wczoraj z mierzyć ph tym wacikiem i wyszło 5,7, ale on nie skalibrowany, dla porównania miałam pasek ph i tam wyszło 5, 3- 5,5. A pasków ph jeszcze nie dostałam, wczoraj informowali mnie, że wysłali w poniedziałek, ale jakoś nie dotarły, coś kręcą. Dla pocieszenia wysłali mi 3 paski ph, ale super są, może zrobię zdjęcie ( wczoraj nimi mierzyłam ph, bo inne to mi się skończyły) i 1 test ciązowy, podobno wychodzi jakby badanie krwi zrobić.

Missbella- pieknie to wyglądą, a jeszcze, że widziałaś cień cienia, cieszę się ogromnie, jutro szykuję łapki do gratulowania!
:tak::-)

Patrysia zleci Ci migiem...juz jak poznasz plec to moment to finiszu:)))))
Zobaczysz....
juz sie nie moge doczekac zdjec waszych maluszkow:)))))

reklama
Czarodziejka no to git,że chłopcy grzeczni:)
a teraz Monico,potem Pierogatka i Kate..

Gal wysłałam w poniedziałek po 9 rano więc pewnie jutro dojdzie.
dobrze,że smutki poszły won-to teraz możemy sobie pogadac :)))

Do góry