reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć wieczornie:-):-)Ciekawe jak tam malutka Aneczki. Często zastanawiam się jaki to musi być piękny moment jak marzenia się spełniają.
Gal widzę że pełną parą szykujesz się do staranek.Co do tych pełni i nowiu to z tego wynika że dzień przed pełnią to na dziewczynkę, ja myślałam że im bliżej pełni to chłopak:confused::sorry2:ja nie rozumiem.
Chyba sobie zakupie olejki zapachowe i kadzidełka, to troche tańsze od rybek.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!!

2 dni nie bylam na BB i nie mogłam Was nadrobić, przeleciałam wszystko i wylapałam najważniejsze info:-)

Aneczka wielkie gratulacje cieszę się twoim szczęściem i życzę sobie również takiego.

Gal chyba też zakupię tą branzoletkę, ta z logo mi się też bardzo podoba, a powiedz jest jakiś termin wydzielania się tych jonów?(tylko nie śmiej się z tego pytania)

Piranha życzę zdrówka u mnie w rodzince synek i M też przeszli jelitówkę, niestety....lekarz mówił, że jakaś mała epidemia panuje.

Do naszej nowej forumowiczki(zapomniałam logina) moja teściowa ma 5 wnuków i też czuję presję, bo sama zawsze marzyłam o córci a tu jeszcze taka sytuacja i dodatkowa presja, żeby się udało także w 100% Cię rozumiem.

U nas śnieżyca straszna!!!

Piranha widziałam, że wkleiłaś wielkiego posta o czynnikach super już sobie skopiowałam do mojego folderu pt staranka:-)

Gal dzięki za fotkę :-), a powiedź ta bransoletka dobre ma zapięcie??? Nie odpina sie zbyt łatwo?
Bardzo ładna ta Twoja :-) tylko na ich stronie takiej nie widzę - aaaaa jest tylko że na Twojej fotce zupełnie inaczej wygląda (fajniej :-) )
U mnie też owu wypadnie prawdopodobnie 20.02 (o ile bedzie tak jak ostatnio 13dc) , ale ja jeszcze odkładam ale juz myślę że to ciężko tak utrafić niestety a czekać..... hmmmm... nie w moim wieku ;-)

Też jestem ciekawa jak tam Aneczka i Ninka się mają :-)

Moich chłopców udało mi sie uśpić i śpią juz od 20:15 :-) Jestem genialna ... ale wiem że z Antkiem udało sie dlatego że w dzień nie spał bo inaczej to byśmy dalej sie ganiali.
Ja teraz do pracy musze siadać tylko najpierw prysznic :-)

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem kiedy mi owulka popadnie bo cykl zwariował ale jak jest regularny w miarę to co miesiąc w podobne fazy księżyca popada i ciężko czekać aż się zmieni bo może to potrwać kilka ładnych miesięcy.
Gal to u ciebie już nie długo znów się zacznie, kiedy zaczynasz? kciukasy trzeba zaciskać i rezerwować

Mama05- owocnych staranek! Ziółka mieszałam drewnianą łyżką z dobrą energią i mam nadzieję, że przysłużą się w tym cyklu i ujrzysz wyczekane II keseczki na teście!:-) A po owulce pijemy nr 5?

Gal no mam nadzieję ,że pomogą ziółka tymbardziej jak szczęśliwie wymieszane ;))
tak-jak zobaczę skok to przestaje pić nr3 a zacznę nr5:)
nr5 pije się 3 razy dziennie parzone z 1 łyżki tak?? czy z łyżeczki??

no i dzięki-starania były...~~~~o lecą do przodu(mam nadzieję)

ja już kompa miałam wyłączonego ,ale zeszłam na ziółka to wleciałam na bb.

dzieci śpią,mąż poszedł na siatkę a ja z ziółkami..

Nullka brawo!! chłopcy śpią -wieczór dla siebie;)

Noemi witaj ...

dobrej nocy babeczki.do jutra ;)

Dobry wieczór :)

Wpadłam tylko na chwilkę żeby poinformować, że zaczęłam mocniej plamić na brązowo i brzuch boli coraz bardziej także jutro @ się rozkręci na całego...

Dziekuję, że wierzyłyście i wspierałyście mnie ale trzeba zaczynać wszystko od nowa. Idę się wtulić w mojego nowego miśka Walentego to mi sie może humor troszkę poprawi.

witam was wieczornie :)
zaganiana jestem ostatnio bardzo ponieważ wciąż u nas goście - jak rano jedni przyjdą to wieczorem wymiana i tak od soboty ...
ach
nie mam czasu na nic :(
---------------------
wiem wiem powinnam testować i zdać wam informacje ale nie wiem co napisać ??
wczoraj bylam w 13 dniu fl i szłam na mammografię rano więc zrobilam test i wyszedł ujemny
dziś powinnam dostać @ i nie ma, tempka cały czas na tym samym poziomie 36,9 - ja nie testowałam bo spisałam cykl na straty i byłam pewna że ok 17:00 przylezie wredota
szyjka teraz wysoko i zamknięta aż przekręcona ....hmm ?? nie wiem jak to wytłumaczyć .... jaka powinna być przed @ ??
----------------
kiedyś sobie badałam tempkę rownież wieczorem i przed @ spadała a dziś jest nadal wysoka 37,5
no cóż - nie pozostaje mi nic innego jak czekąc

co sądzicie o tym ??

MissBella - a ja nadal wierzę w Twój cykl ponieważ uważam że Twoja tempka jest za wysoko na rozkręcanie się @ .... czasami na początku ciąży też są plamienia ... robiłaś test ??

bettsie ja miałam Ci napisać na 28dni, ale napiszę tutaj że ja mam przeczucie że u Ciebie może być jednak + na końcu . Zrobiłabym jutro rano testa a jak nie jutro to w piątek :-)

reklama
Do góry