reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeszcze chciałam Wam tylko powiedzieć , że ogromnie się cieszę ,że znalazłam Wasze forum. Rozumiecie doskonale, że marzenia, potrzeba posiadania dzieciątka konkretnej płci są na tyle silne, że nawet rozpatruje się poczęcie trzeciego dzieciątka i nikt tego nie oceni. Ja muszę się Wam przyznać, że nikomu jeszcze o tym nie mówiłam , że gdzieś tam w tyle głowy chodzi mi po głowie trzecie dzieciątko.( oczywiście oprócz męża). Wręcz boję się o tym komuś mówić. Czy to mamie, rodzinie czy przyjaciołom. Mam wrażenie, że nie zrozumieliby tego. Ja wiem, że dwójka to dużo pracy z trzecim wiadomo ale ta córeczka ....:-). Zmykam na dzisiaj.

Aneczko serdecznie gratuluję kochana :-) :-) :-)
Nineczko witamy na świecie :-)

Ja też jak przeczytałam to miałam łezki i uśmiech od ucha do ucha :-) Ogromnie mnie cieszą takie informacje, także czekam na kolejne informacje dziewczynki :-)

Missbella ja tam jakoś mam przeczucie że u Ciebie to sie zakończy + na końcu :-) Ja też miałam mega cień cienia i jak sie potem okazało był + :-) A mój mąż na ten cień cienia powiedział że nic tu nie widzi hehehe

Mój Antek dzisiaj zbojkotował i nie miał popołudniowej drzemki :-( Pewnie uśnie mi w samochodzie jak bede po Julka jechała albo jak na angielski będziemy jechać . Ale zawsze tak jest jak mam dużo pracy - a do tego mój D dzisiaj ma spotkanie z kolegami wiec ciekawe ile potrwa wieczorne usypianie :szok: Ostatnio Antek nie chce zasypiać i trwa to nawet 1-1,5h Ogólnie MASAKRA

Dziś jechałam do przedszkola 5km przez ponad pół godziny :-(
Teraz przestało padać ucieszyłam sie - a zaraz mam jechać do przedszkola po Julka patrze teraz w okno i znów SYPIE kurde .

Właśnie tez miałam napisac odnośnie Calcium Citrate że jest ta polska strona - to Ci sami u których kupowałam na allegro. Zadałam im pytanie dlaczego na allegro nie ma Calcium , bo w sklepie internetowym mają- zobaczymy co odpowiedzą.

Ja mam pytanie odnośnie witaminy C bo musze dokupić - czy lepsza jest ta firmy NOW C-500 lub C-1000 czy firmy Puritan`s Pride C-1000(ta jest z bioflawonoidami i dziką różą). Piranha ratuj ;-)

Bels (oglądałam wczoraj Zmierzch i jak widzę Twój nick to aż chce sie tak napisać hahaha)
bardzo proszę częstuj się :))3 z nutellą i 1 z serkiem waniliowym;))

Karola nie mów-nie zrozumieją ...
ja to przerabiałam i teraz żałuję...
jak masz 1 dziecko to każdy pyta kiedy drugie....ale jak masz 2 i mówisz ,że chcesz trzecie to już ...patologia...
daj sobie spokój-Twoja psychika na tym skorzysta ;)
mi nawet gin od 7boleści powiedział ,że proponuje wizyte u psychiatry bo to nienormalne tak chcieć kolejnego dziecka!!!!!!!!!!!!!

Aneczko gratulacje!!!! Ucałuj małą księżniczkę od wszystkich nas. Pewnie jesteś mega szczęśliwa.

Kurcze mam nadzieję, że wszystkie tutaj doczekamy się narodzin naszych wymarzonych księżniczek i małych muszkieterów. widzę, że grupa planujących synków powoli się powiększa, super!
U nas dzisiaj wali śniegiem strasznie. A mnie się ciągle chce spać. wstyd przyznać ale w wieczór walentynkowy głównie drzemałam:no: nic to za rok sobie odbiję:-)
Pozdrawiam

AAA i jeden naleśnik poproszę! ja ciężarna jestem to bez kolejki się wpycham, a co!:-p

To znowu ja..:cool2:

Miło mi poinformować, że o 12.30 przyszla na świat Ninka, córeczka Aneczki. Waży 3620 i 57 cm.
Więc wieeeeeelkie Graaatulacje!!!!!:-D:-D:-D:-D
547.jpg

Aneczko Przeogromne GRATULACJE dla Ciebie i dla NInKi:)))

Dziewczyny ale u nas sypie...od rana juz dwa razy odsniezalam a sniegu wciaz przybywa!!!!
Moje urwisy o dziwo dzisiaj grzeczni...no ale tfu tfu

reklama
Do góry