reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka GRATULACJE !!!!!!!!
Moja koleżanka też urodziła po 12, właśnie przesłała mi zdjęcie synka, łezka mi się zakręciła, śliczny.
No to która teraz z kolejki do zaciążonych dołącza?

reklama
Mama-mam nadzieję, że się uda i że nie będziemy musieli o dziecko długo walczyć :tak:

zonga mi teraz w lutym "stuknęło " 2 lata starań....mi płeć bez różnicy więc nie celuję w wybrane dni..a mimo to się nie udaje...
ale dziergam cierpliwie w nadziei ,że i mi sie uda...

Monico-dzięki za info!!

ANECZKA mega gratki dzielna mamo:))
masz już swoją wyczekaną Ninkę :))
NINKO witamy Ciebie słonko nasze :)))

bbciotki ściskają i w stópki całują :)

Witajcie Dziewczyny!

Muszę częściej zaglądać bo macie tempo w pisaniu kobitki :-).

Aneczko gratuluję córeczki z całego serca :-). Ile ja bym dała aby przywitać moja córeczkę na świecie ech ... Ale to nic dzięki Wam wierzę , że moje marzenie się spełni.

Pozostałym dziewczynom życzę pieknych owulacji, pozytywnych testów owulacyjnych no a przede wszystkim II kresek.

:no: pogoda nie zachęca do podróży a zaraz muszę się zrywać z pracy bo jadę z moim pierworodnym do Poznania.

Miłego śnieżnego dnia dziewczyny :-)

Karola hejka..tak ,tak my płodne w posty jesteś my:) hahahaa
w Poznaniu masakrycznie sypie.....i wieje jak smok;/

Bella doczekamy sie i my-zobaczysz..
Ty jutro sikaj bo skoro Aneczka rozpakowana to może Ty na Jej miejsce wskoczysz;))

Kate co u Ciebie???

Pirania -za Tobą też naleśniczki chodzą ??bardzo proszę -z nutellą lub syropem klonowym

Truskafffka gdzie jesteś ??? :))

Aneczka
gratulacje3.gif

matko ale u nas sniezyca jechalam z mama szukac nowych mebli i musiala sie cofnac bo tir zablokowal droge i pol godziny stalam w korku pare km i nic sie nie ruszalo i pojechalismy do domu;/ gdyby oni chociaz posypali piachem albo cos;/ porazka na maksa;/

WITAM:)

ANECZKA
GRATULACJE!!!!!!masz już córeczke w ramionach ach :))))
MISS wiesz ze ja plamiłam na brązowo w dzień @ gdzie oczywiście jak widac jestem w ciaży ;))także kciuki mocne!!!

Mama czy mieszkacie w Poznaniu ?
No to coś mi się wydaję , że muszę wyjechać jeszcze szybciej bo muszę przejechać pół Poznania.
Zaczęłam zaopatrywać się we wszystkie niezbędne asortymenta potrzebne do zmajstrowania córeczki :-). Będę się sposobić:-DNie ukrywam jeszcze te wszystkie witaminy , suplementy , PH, testy owulacyjne wydają mi się obce ale zaraz obędę się ze wszystkim. No i muszę co najważniejsze urobić mojego mężulka na 3 dzieciątko:-). No i dałam radę z suwaczkami ;-). Pozdrawiam

reklama
Patrysia witaj kobietko:))

Daria no dokładnie-u nas też nieposypane...........

Karola tak,mam do Poznania rzut beretem...a nawet pół rzutu ..miałam dziś do superfarmu jechać do King Crossa(kończy mi sie Omega 3) ale nie ruszam sie -noł łej..

Ostatnia edycja:
Do góry