reklama
pierogatka
Fanka BB :)
MissBella
Fanka BB :)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Mama-mam nadzieję, że się uda i że nie będziemy musieli o dziecko długo walczyć
zonga mi teraz w lutym "stuknęło " 2 lata starań....mi płeć bez różnicy więc nie celuję w wybrane dni..a mimo to się nie udaje...
ale dziergam cierpliwie w nadziei ,że i mi sie uda...
Monico-dzięki za info!!
ANECZKA mega gratki dzielna mamo)
masz już swoją wyczekaną Ninkę )
NINKO witamy Ciebie słonko nasze ))
bbciotki ściskają i w stópki całują
Witajcie Dziewczyny!
Muszę częściej zaglądać bo macie tempo w pisaniu kobitki :-).
Aneczko gratuluję córeczki z całego serca :-). Ile ja bym dała aby przywitać moja córeczkę na świecie ech ... Ale to nic dzięki Wam wierzę , że moje marzenie się spełni.
Pozostałym dziewczynom życzę pieknych owulacji, pozytywnych testów owulacyjnych no a przede wszystkim II kresek.
pogoda nie zachęca do podróży a zaraz muszę się zrywać z pracy bo jadę z moim pierworodnym do Poznania.
Miłego śnieżnego dnia dziewczyny :-)
Muszę częściej zaglądać bo macie tempo w pisaniu kobitki :-).
Aneczko gratuluję córeczki z całego serca :-). Ile ja bym dała aby przywitać moja córeczkę na świecie ech ... Ale to nic dzięki Wam wierzę , że moje marzenie się spełni.
Pozostałym dziewczynom życzę pieknych owulacji, pozytywnych testów owulacyjnych no a przede wszystkim II kresek.
pogoda nie zachęca do podróży a zaraz muszę się zrywać z pracy bo jadę z moim pierworodnym do Poznania.
Miłego śnieżnego dnia dziewczyny :-)
mama05
Karola hejka..tak ,tak my płodne w posty jesteś my hahahaa
w Poznaniu masakrycznie sypie.....i wieje jak smok;/
Bella doczekamy sie i my-zobaczysz..
Ty jutro sikaj bo skoro Aneczka rozpakowana to może Ty na Jej miejsce wskoczysz)
Kate co u Ciebie???
Pirania -za Tobą też naleśniczki chodzą ??bardzo proszę -z nutellą lub syropem klonowym
Truskafffka gdzie jesteś ??? )
w Poznaniu masakrycznie sypie.....i wieje jak smok;/
Bella doczekamy sie i my-zobaczysz..
Ty jutro sikaj bo skoro Aneczka rozpakowana to może Ty na Jej miejsce wskoczysz)
Kate co u Ciebie???
Pirania -za Tobą też naleśniczki chodzą ??bardzo proszę -z nutellą lub syropem klonowym
Truskafffka gdzie jesteś ??? )
P
patrysia*
Gość
WITAM
ANECZKA GRATULACJE!!!!!!masz już córeczke w ramionach ach )))
MISS wiesz ze ja plamiłam na brązowo w dzień @ gdzie oczywiście jak widac jestem w ciaży )także kciuki mocne!!!
ANECZKA GRATULACJE!!!!!!masz już córeczke w ramionach ach )))
MISS wiesz ze ja plamiłam na brązowo w dzień @ gdzie oczywiście jak widac jestem w ciaży )także kciuki mocne!!!
Mama czy mieszkacie w Poznaniu ?
No to coś mi się wydaję , że muszę wyjechać jeszcze szybciej bo muszę przejechać pół Poznania.
Zaczęłam zaopatrywać się we wszystkie niezbędne asortymenta potrzebne do zmajstrowania córeczki :-). Będę się sposobićNie ukrywam jeszcze te wszystkie witaminy , suplementy , PH, testy owulacyjne wydają mi się obce ale zaraz obędę się ze wszystkim. No i muszę co najważniejsze urobić mojego mężulka na 3 dzieciątko:-). No i dałam radę z suwaczkami ;-). Pozdrawiam
No to coś mi się wydaję , że muszę wyjechać jeszcze szybciej bo muszę przejechać pół Poznania.
Zaczęłam zaopatrywać się we wszystkie niezbędne asortymenta potrzebne do zmajstrowania córeczki :-). Będę się sposobićNie ukrywam jeszcze te wszystkie witaminy , suplementy , PH, testy owulacyjne wydają mi się obce ale zaraz obędę się ze wszystkim. No i muszę co najważniejsze urobić mojego mężulka na 3 dzieciątko:-). No i dałam radę z suwaczkami ;-). Pozdrawiam
reklama
mama05
Patrysia witaj kobietko)
Daria no dokładnie-u nas też nieposypane...........
Karola tak,mam do Poznania rzut beretem...a nawet pół rzutu ..miałam dziś do superfarmu jechać do King Crossa(kończy mi sie Omega 3) ale nie ruszam sie -noł łej..
Daria no dokładnie-u nas też nieposypane...........
Karola tak,mam do Poznania rzut beretem...a nawet pół rzutu ..miałam dziś do superfarmu jechać do King Crossa(kończy mi sie Omega 3) ale nie ruszam sie -noł łej..
Ostatnia edycja:
Podziel się: