reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pierogatka, synek mojej koleżaki nie planowany, młodsza córeczka ma dopiero 2 latka także to była wpadka totalnie nie planowana.
Tusia ja zlikwidowałam suwaczek bo się skończył, zawsze mam 28-29 dni a teraz nie wiem ile potrwa bo owulka jak wogóle była to na pewno dużo później. Jak dostanę @ to stworze na pewno nowy. Mam dziś 31 dc
Piranha poratuj jakimś linkiem do wapna, bo tamtego calcium Citrate nie ma a mi zostało mało tabletek, biorę już po jednej.

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania no jak miło mi to czytać ...
ten biały to jak Einstein wyglada hahahaaa-jak na niego spojrzałam to uśmiech sam na twarzy sie pojawił;))

Agulek ja wczoraj wstawiałam,ale juz faktycznie nie ma aukcji...

Piranha dzięki.

My zaczynamy starania w kwietniu. Od stycznia biorę kwas foliowy. I staram się zdrowo odżywiać ale różnie mi z tym wychodzi:zawstydzona/y: Chciałabym żeby drugie dziecko okazało się córeczką i zrobiłabym tym samym prezent mężowi,gdyż w jego rodzinie od dwóch pokoleń nie urodziła się, żadna kobietka:szok:

o jaki piękny przepis na córeczkę:)
tak sobie czytam i chyba wiele rzeczy nieświadomie robiliśmy, że mamy aż trzy córki:)
teraz Piranho trzeba kota ogonem obrócić i starać się o syna:)
tylko normy suplementów nieznane, ale może coś znajdziesz w swoich zapiskach?:-)
u mnie kurczak się piecze na obiad a takiego mi smaka na naleśniki zrobiłyście...hehehe. mniam.

Ostatnia edycja:
Zonga witaj i powodzenia...

Pirania

u mnie normalnie zamieć jak na Syberii masakra...a ja zaraz muszę po Dominika jechać

Ilaczek naleśniki jeszcze zostały-częstować ;)???

Ostatnia edycja:
ilaczek dla Ciebie i reszty staraczek planujących synka szykuję właśnie wytyczne, o suplementach też będzie :-), pewnie dopiero wieczorkiem będę mieć czas by coś popisać bo synek marudzi nieziemsko i skupić się na niczym nie mogę ;-) (jak z córki też taka maruda będzie to ja przedwcześnie osiwieję ;-)). Za mną naleśniki od kilku tygodni już chodzą :-)

reklama
Do góry