reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
CZARODZIEJKA hahahaaa..
boki mam na gładko zaczesane i podpięte a cały przód od połowy głowy do czoła natapirowany i ułożony;)))
wyglądam typowo imprezowo...chciała mi dac brokat ,ale nie chciałam...

Mama -no wiesz co....odkurzac w takiej fryzurze:)))))) Musi to niezle wygladac:)))))
Truskaffka - Witaj
Boszeee a ja dzisiaj taki fredzel jestem...nic mi sie nie chce bleeee

Kate - robilam nim pomiary ale nie planowalam wg baby compa bo musiala bym kochac sie z malzem w sama owulka a to niekoniecznie na dziewczynke....chociaz u mnie nie sprawdzil sie nawet odstep....no ale to inna kwestia:))))

nooo...nadrobione

Gal tak, ziółka będę mieć dzisiaj, mężulo mi załatwi :-D
Mama dacie radę, dacie... ja już po nocach śnie o waszych II kreseczkach &&&&&&&&&&&
nieźle się już napracowałaś od rana...a ja rano to lubię .. SPAĆ!!
chcę zobaczyć cię w całej okazałości, niech mężulo przed imprezą fotkę strzeli!!!!
i kochana...za to że czekałaś...
MissBella miłego wypoczynku :happy2:
Kinga cytat piękny...aż mi ciary przeszły, &&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!
Czrodziejka no właśnie, ja tak miałam, że mi włoski wrastały masakrycznie:no: dałam sobie spokój i działam maszynką
a wiesz..że człowiek dla włąsnego zdrowia psychicznego powinien czasem sobie robić dzień lenia:cool2:
Daria jesteś mistrzem wyszukiwania testów:-D
sprawdzę w domu na młodym
Nullka o żesz...to zajefajna impreza wam się szykuje!!
Kate tulę mocno, z nami czas miło i szybciej płynie..więc zaglądaj często;-)
Piranha ujć paskudny wirus, oby szybko przeszło

hej dziewczynki, miłego dnia, witam Was, już popołudniowo:-)
Piranha- dużo zdrówka dla Was, teraz podobno panują różengo rodzaju jelitówki
Mama05- życzę udanej imprezy i poprosimy zdjęcie irokeza, koniecznie!
Kingusia, o przepis poproszę, koniecznie, weekend się zbliża to może się zmobilizuję jak to takie proste:-p
Truskaffko, kwiecień się zbliża wilkiemi krokami. Starszak się usamodzielnił, czas na kolejnego niesamodzielnego maluszka, co ma mamusia za dużo odpoczywać:-)
Missbella, udanego weekendu w górach

Dzięki dziewczyny za Waszą wiarę, że w moim brzuchu zamiieszkała córeczka, ale ja akurat myślę, że jest inaczej. Wszystkie testy (z wyj cyklu jonasa i tego intelligender ale ja w ten drugi akurat nie wierzę) wskazuje, że to chłopak. Nawet ten test Darii z włosami mówi, że to będzie chłopak, żadnen z moich synków nie ma włosów z tytłu głowy w szpic. Staram się na razie o tym nie myśleć. Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Truskafffka dziękufka za kwiatka ;)))
no ja też rano uwielbiam spac ,ale trzeba było dzieci porozwozić...nie ma wybacz..7.20 wychodzimy z domu;/;/

Czarodziejka nie zdążyłam rano ogarnąć to teraz musiałam...
a szczerze Ci powiem ,że ja tez dziś bleeee jestem..najchętniej poszłabym spać ,żeby ranek odespać...
ale jak juz fryzura zrobiona to lipaaaa..

Patrysia dzięki kochana;)

Do góry