reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kosmo- to ja obserwowalam sluz rowniez wewnatrz...i wlasnie wewnatrz nie bylo go za bardzo!!!!!
no ale jak widac i z nikla ilosci sluzu plemniczki dadza rade:)))))

A co z nasza
BeatKa????? ma ktoras z Was kontakt z nia?

reklama
jestem po pracy..
wszystkim Wam kochane dzięki za wsparcie ,ale...znam swój organizm -u mnie zawsze przed@ tempka spada 2 dni i ..własnie dostałam @
czyli cykl trwał 24dni bo dzis miałam 25 d.c.....

ręce opadaja ,ale co...trzeba sie szarpać dalej!!

Axarai mega &&&& za Ciebie :):):)
cos czuje fasollę :)

pozdrawiam Was wszystkie i zmykam do Poznania -zakupów ciąg dalszy:)

jestem po pracy..
wszystkim Wam kochane dzięki za wsparcie ,ale...znam swój organizm -u mnie zawsze przed@ tempka spada 2 dni i ..własnie dostałam @
czyli cykl trwał 24dni bo dzis miałam 25 d.c.....

ręce opadaja ,ale co...trzeba sie szarpać dalej!!

Axarai mega &&&& za Ciebie :):):)
cos czuje fasollę :)

pozdrawiam Was wszystkie i zmykam do Poznania -zakupów ciąg dalszy:)

To udanych zakupów, przykro mi, że się nie udało, miałam nadzieję, że ten spadek temp jednak nie będzie świadczył o nadchodzącej @

w końcu się uda zobaczysz! Super, że masz już 2 dzieciaczków, czasami myślę o tych, które latami starają się o pierwsze dziecko. Ich rozczarowanie kiedy miesiączka przychodzi musi być ogromne.

mama ojej:-( ale nie martw sie, juz wktorce sie uda:tak: zobacz ile tu pozytywnej energii na tym forum. no musi sie juz wrotce udac:tak:Ty wiesz ze ja nieustanie trzymam kciukasy:tak:

axari a Ty co sie nakrecasz? pamietasz- myslismy pozytywnie!:tak: wiem ze nie jest latwo myslec pozatywnie ale przynajmniej sie staramy:tak: trzymam dalej kciuki:tak:

Witaj Axarai. u mnie 2dc, ale tak jak juz pisalam nie doluje sie, bo przeczytaniu wszystkich informacji na tym forum do tej pory zdecydowanie za malo sie staralam na dziewczynke. takze ja sie sie jeszcze troszke poucze a potem bedziemy dzialac :-)
ale za ciebie trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&&& i tez mam przeczucie ze ci sie udalo !!!!!!!

reklama
axari przesylam Tobie ciazowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
pozostalym dziewczynom tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobra a taraz ja troche poprosze bo ja tez potrzebujaca:-D

Do góry