reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha Witaj forumowa Wyrocznio:-) Mam nadzieję że się Tobie udała śliczna córeczka, że pozostałym dziewczynom tez się uda (a Tym co chcą synka to synka rzecz jasna;-)) i że mi też się uda:-) Ok to będę brała jeszcze folik.
A niech se to moje PH z wiekiem spada, mnie tam nie zależy, żeby było wysokie:-)
Aż zapomniałam edytować sorrki:zawstydzona/y:

reklama
axarai rozumiem.. :) i ja ci tego życzę. @ niet. Ty bedziesz wyczekiwała pozytywnego testu a ja dopiero bede zaczynała starania... :happy2:

Miłego wieczoru życzę Wam
Macie plany na sylwestra?????

Kinga E, to my prawie tak samo:-) Ja teraz pierwszy cykl bez zabezpieczenia pojechałam:-)
Ja Sylwester spędzę przed Skypem, z moim M z drugiej strony, samej to nie chce mi się wyjść.
Fajnie by było, jak przez Skypa też można by, przesłać co nieco:-)

teleportacja żołnierzyków!!!:-):tak: no no. ciekawie by było...:cool2:

a my z mężem idziemy do znajomych i zaraz po sylwku ma mnie zalać @ :sorry2:

Kinga to super, Pożegnanie Starego Roku i powitanie Nowego z nowymi Marzeniami:-) To się będzie działo:tak: Same staranka są super i tak sobie myślę, ze sexik co 2 dni najrzadziej, i nie ma bata, żeby nie trafić:-)
Ja to mam jeszcze tyłozgięcie macicy, i mam nadzieje, że będzie ok:-D

też mam tyłozgięcie... :] pozycje ułatwiające przeniknięcie plemniczków są najlepsze dla kobiet z tym broblemem:zawstydzona/y::-) no ale warto się poświęcić myślę.
U nas seksik to co dzinnie a nawet dwa razy dzienie czasem:-p mąż uwielbia ja zresztą też.. trzeba to wykorzystać bo jeszcze mu kiedyś przejdzie ochota i co:szok: ;-) :-D

Witam nowe staraczki serdecznie. :)
Czarodziejka nie zazdroszczę przygody z kolęda.
Apropo kolędy mąż opowiadał mi że u nich kolęda zawsze od lat była w Sylwestra. Był umówiony ze mną bo gdzieś tam szliśmy więc wypatrywał księdza , stoi na podwórku i mówi na cały głos- KURDE GDZIE TEN KSIĄDZ???
Na co ksiądz wychodzi zza winkla i mówi- już idę już idę.;)

Nie pisałam wcześniej dziewczyny bo... Rano wstałam i było mi dziwnie niedobrze, za chwilę wymioty więc mówię zatrułam się kolacją. LEze i doszła mega biegunka potem cały dzień wymioty aż do teraz :(
Jeszcze od rana nie wyszłam z łóżka bo ból brzucha niesamowity i te wymioty. Nic nie jadłam więc już nie ma czym.
Dobrze że mąż ma urlop i dziećmi się zajął bo ja jak z krzyża zdjęta. Pewnie jakiś rota mnie dopadł :(
Nie wiem co będzie dalej bo Sylwester robimy u nas i ma być 10 osób. Trzeba coś zrobić ugotować jakieś zakupy itp.
Dziś mieliśmy być na obiedzie u męża kuzynki ale wiadomo jak wyszło.
Trzymajcie kciuki żeby mi szybko przeszło.:(

reklama
Mi lekarz mówił, że najlepiej zadek, że tak powiem wypiąć:-) Jak z Kackiem się staraliśmy, to właśnie w ten sposób:tak: Widzę ze moja najmłodsza pociecha, to prawie w wieku Twojej:-) Ja to chciałabym, żeby różnica była nie za ;-)duża

Do góry