reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kosmo cuda na kiju z tymi testami :/;)
zobacze jaka jutro bedzie tempka..jeśli nie spadnie to zacznę brac lutkę chyba a w poniedziałek pojadę na betę..nie może być tak ,że @ brak,test z I i co????? ciąża urojona??????????????
ehhhhh
e070.gif
głowa boli od tego myślenia..

pamiętam ,że z synem (.)(.) dały o sobie znac w 24d.c. bo czułam mrowienie i były nabrzmiałe a teraz nicccc-zero!

Pirania to bardzo proszę o atrakcyjną cenę :))) i dorzuć do Sylka ;) i tak muszę kupic bo nie mam..

Aneczka cześć kochana i dzięki ...
mam nadzieję ,że jutro się wszystko wyjaśni ,żebym już Wam nie truła......bo nie będziecie mnie lubić
i047.gif

Ostatnia edycja:
reklama
aneczko tak przeloze wizyte, jak sie da:tak:

mama moja przyjaciolka byla na 100% pewna ze nie jest w ciazy bo nie miala zadnych objawow, zupelnie inaczej niz przy wczesniejszych 2 ciazach. test zrobila dopiero po 2 dniach po @, okazalo sie ze jest w ciazy:tak:

Ostatnia edycja:
Pirania ;))) Ty żadnego testu owu nie rób ;) tylko jak Ci zostały to dorzuć do mojej paczuszki z Sylkiem a ja Ci przelew zrobię :)))
a ta moja kreska jak pisałam nie była taka jak testowa tylko trochę jaśniejsza..
co prawda dziwne,że w ogóle się pojawila..

mi raz 3 testy wyszły pozytywne owulacyjne 2 intensywnie mocno fioletowe kreseczki okres mi się spóźniała i bylam pewna ze ciążą i sie rozczarowałam;/

ale moze u ciebie byc ciaza bo duzo dziewczyna sie sprawdzilo:)

Daria, a ciążowy wtedy robiłaś? Może to jednak była ciąża ale biochemiczna? Podobno 50-60% to ciąże biochemiczne, dziewczyny nawet nie wiedza, że były w ciąży gdyż z reguły testuje się w terminie okresu bądź później a tu po prostu wypada @ i człowiek myśli, że ciąży nie było.

oj dziewczyny coś mi sie wydaje ,że @ na zakręcie-jestem taaaakaa nerwowa ,że sama ze sobą wytrzymac nie mogę-wrrr! a tak to mam tylko przez @..

chyba dziś likier czekoladowy pójdzie w ruch...

kupiłam test 3 dni po terminie co wtedy mialam pozytywne owulacyjne ale dostalam wtedy mocne krwawienie ;/ i testu nie wykorzystalam;/ ja od dzis zaczynam od nowa staranka:)

Daria, więc duże prawdopodobieństwo, że była to ciąża biochemiczna. Ja być może też raz w takiej byłam, w terminie prawdopodobnej implantacji zarodka poleciało dosłownie kilka kropel żywej krwi (nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam) a w terminie okresu po prostu wypadła mi @, testów jednak wtedy nie robiłam (to był pierwszy cykl starań kiedy planowałam pierwszą ciążę, w drugim cyklu już zaszłam :-)). Trzymam mocno kciuki za Twoje nowe staranka! &&&&&&&&

reklama
Do góry