reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agulek hahahaha-no to się cieszę ,że zmotywowana się poczułas ;))

Edyta przyjemności na zakupach ;)

ja zaraz ruszam do Superfarmu-forumka z innego wątku poprosiła mnie o pewnie zakup więc jadę ;)

reklama
Hej:blink: widzę, że przygotowania do świąt pełną parą idą, ja juz też okna umyłam i zadowolona jestem bo myślałam, że nie dam rady dzisiaj:-p choinka jeszcze nie rozłożona, ale z tym poczekam na męża. Tyle pracy przed świętami ahhhh ale my kobitki jak zwykle damy radę:-D wiecie co dziś zauważylam może pomożecie okres dostałam tydzien temu w sobotę, skończył się wt/śr a dzisiaj znów krwawie, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło i nie wiem czy to coś niepokojącego, aha miesiączka po odstawieniu tabletek i już nie biorę

jestem jestem
melduje sie w dwupaku
jakos ostatnio nie maialm czasu pisac
bylam dzis na usg
mala nadal glowka w dol ale jeszcze nie w kanale
wazy 3060 czyli nieco ponad 3kg
ginka mowi ze nie powinna do porodu wazyc wiecej niz 3700-4kg jak dla mnie super
pokazywala mi wloski z czego sie ciesze ma dlugie i fajnie sterczaly w wodach
szyjka jeszcze dluga wiec narazie sie nie zapowiada na wczesniejszy porod
BeatKo piekne wiesci:))))
Jestem pod wrazeniem jak szybko Twoja ciaza minela...jeszcze 2 tygodnie i "na legalu" mozesz rodzic:)))) Juz bedziesz w terminie:)
Sciskam Cie ogromnie:) Jeszcze w swieta mozesz sie naszamac czego chcesz bo po porodzie dieta:))))
buziaki

Coś mi nie wychodzi to wysyłanie wiadomości do Was:-p napiszcie proszę co o tym myślicie, czy to jest ten sylk o którym pisałyście, na stronce jest napisane, że można zamówić dzwoniąc lub pisząc do nich.

Dido
Serdecznie gratuluję Kochana;):-)
Wiem jak się musisz cieszyć, ja to o mało nie wyskoczyłam z siebie:-D:-D:-D
Teraz pozostało nam tylko czekać na następne potwierdzenia i oby nic się nie zmieniało;)
Pozdrawiam serdecznie;):cool2:

Noemi chętnie bym Ci pomogła, ale kompletnie sie na tym nie znam Piranha nam zamówiła Sylk. Kochane jaka u Was pogoda? U nas ciągle pada i pada...

Jeśli chodzi o te paski do mierzenia ph zakupiłam takie tańsze z allegro MERC i jakoś dziwnie się wynik odczytuje na nich.... no chyba ze mam wysokie ph czyli ok 6 - 6,5 .... więc może znajdziecie coś innego to dajcie znać;)

jestem ..wrócilismy w superfarmu..jakie tłumy to pisac nie muszę..
zakupiłam sobie Centrum A-Z,magnez +B6 400mg..no i test ciążowy-niech sobie 1 w szafce leży..

Natusia ja Ci z paskami nie pomoge bo ja ich nie będę robić.

Pirania zrobiłam dziś ten test owu i wyszły II kreski ale ta testowa słabsza trochę od kontrolnej..myślę ,że gdybym była w ciąży to wyszły by 2 mega mocne co?:)

w każdym razie jak tylko przyjdzie @ Tom zamawia to co wczoraj powstawiałaś ,czekam na Sylka i działamy dalej;)

reklama
Ja z paskami tez nie pomoge,trzeba poczekac na Piranhe ona sie na tym zna :tak:

Mama skoro w ciazy nie jestes i jestes po owulce to dlaczego na tescie wyszly Ci II kreski ??:eek:

Do góry