reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DIDO GRATULACJE !!!!!!!!Juz ci zazdroszcze (POZYTYWNIE OCZYWISCIE)
Kupilam dzisiaj MAGVIT B6,podobno najlepiej sie wchlania (w jelitach a nie w żołądku) i GOLD-VIT C 1000 forte....Podobno te reklamowane preparaty są słabo wchłanialne....

reklama
noworodek440.jpeg
DIDO Megaśne Gratulacje!!!!:)

Dido, moje OGROMNE GRATULACJE!!! Byłam pewna, że Ci się uda!!! Przesyłaj nam różowe fluidki! :-)

Beatko, uwielbiam tą fotkę, którą wkleiłaś, nawet wykupiłam eBay template z nią i zawsze ją wstawiam na moich aukcjach eBay :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:biggrin2:
Lapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moje staranka:
A wiec przytulanka byly 8,10 i 11(wieczorem).
Mierzrzylam codziennie temp.termometrem rteciowym,bo te elektryczne sie u mnie nie sprawdzaly.
Owulacja z moich odczuc i obserwacji 15dc rano,a wiec zachowane 3,5 dnia.
Testy owulacyjne robilam tez od pol roku,zeby zobaczyc co i jak.
Testy kupowalam przewaznie w aptece-fakt stracilam na nie majatek,ale warto bylo.
W tym cyklu co zaszlam stosowalam rownoczesnie te testy z buzka.
Od pol roku dieta typowo dziewczynkowa:obiadalam sie nabialem itd.
Bralam tylko i wylacznie folik zadnych innych sumplementow.
A propo kalendarza chinskiego i innych nie sprawdzil sie,wedlug nich mial byc chlopak.:-p
A wiec w kalendarze nie wierze.
Nie zakwaszalam sie niczym.
A moj M nie bral kompletnie nic.
A propo wrozki bylam u jednej To ona przepowiedziala mi kiedys,ze bede miala blizniaki.
Wogole przepowiedziala mi wiekszosc rzeczy,ktore sie wydarzyly.
A teraz jak bylam na wakacjach w Polsce,poszlam do niej.
Rozlozyla karty(a ja jej nic nie mowilam o moich planach) i powiedziala,ze do 4 tygodni albo miesiecy bede w ciazy i urodze corke.
I to wlasnie w Polsce poczela sie nasza corcia.W goracy sierpniowy dzien:biggrin2:
Rowno 4 tygodnie co do dnia od wizyty u wrozki zrobilam test ciazowy i ujrzalam dwie piekne kreseczki:tak:

Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y:

kosmopolitan-90%,bo dopoki sie nie urodzi nikt ci nie da 100%.
A pomylki sie zdarzaja.
Pisalam chyba juz.Mojej kolezance do dnia porodu lekarze mowili,ze bedzie chlopczyk.A dzis tuli Maje.

Ostatnia edycja:
Ja swoją porcyjkę już złapałam i trzymam w zapasie. Wiecie co takie sytuacje utwierdzają mnie , że warto planować i mieć marzenia!!!! Zobaczcie czekamy już na tyle nowych "naszych" forumowych potwierdzonych dziewczynek: Hania, Zuzia, Ninka chyba Ania i maleństwo Dido no właśnie przedstaw nam ją, a i jeszcze nie potwierdzone córeczki ale my wiemy swoje Kosmo i Piranhi. Kogoś pominęłam? Nie ma chyba takiego drugiego forum:-D

dido ale super:):):):) nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo:) lapie wszystkie fluidki, bardzo, bardzo mi sa potrzebne:tak:
a powiedz czy robilas ta wrozbe z obraczka nad brzuchem? aaaaaa i jakie tetno ma Twoja coreczka?

reklama
Hej :-)
ja tylko na chwilke wlecialam zeby zobacztc wiesci od Dido

Dido wiedzialam:-):-):-Dsuuuper wiadomosc!!!!
ciesze sie razem z toba;-)
Gratuluje córeczki!!!

Do góry