reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja za godzinkę mam wizytę z chłopakami u lekarza, jak jednemu trochę przeszło to u drugiego ze zdwojoną siła się pojawiło choróbsko:zawstydzona/y: Kurcze niech trochę przymrozi te wirusy.

Oj,jak ja dobrze to znam...jeden nie zdąży porządnie wyzrowieć a już drugi zaczyna...też mam nadzieję że wkrótce przymrozi bo w takiej aurze jak teraz te wszystkie wirusiska się mają bardzo dobrze :no:
Dużo zdrówka dla dzieciaczków,oby szybko pokonali choróbsko :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny! Synek ostatnio strasznie późno zasypia i potem śpi prawie do 10 :-)

Ciekawe jak tam Dido, ja cały czas trzymam kciuki i czekam na pozytywne, różowe wieści.

mama05
, Sylk już jedzie :-) (oto jego statusik: "Your item, posted on 12/12/11 with reference RF441564841GB has been passed to the overseas postal service for delivery in POLAND.") i będę gorąco trzymać kciuki za Twój następny cykl! Nafaszeruj M macą, L-karnityną i witaminkami i MUSI się udać! A nie myślałaś o B-Complexie, może jak raz też Ci pomoże? Ja też starałam się w jedne z najpłodniejszych dni w cyklu i cały czas zastanawiałam się dlaczego nic z tego nie wychodzi, dopiero wspomagacze dla mnie i M odwróciły bieg wydarzeń :-) Znajoma strasznie długo się starała i pomimo iż wyniki miała dobre a wykresiki wręcz wzorowe to nie udawało się, zaszła od razu w pierwszym cyklu z CLO, nie myślałaś o tym?

Pirania kochana..ja mam syna po Clo i też w pierwszym cyklu z Clo(a starałam sie prawie rok i dopiero Clo pomogło) zaszłam.
teraz miałam chyba z 10 cylki z Clo i .....:(

a b-complex pewnie zakupię...jak już @ przyjdzie to wybieram sie do superfarmu..
czyli Sylk doszedł do Ciebie :))
a kiedy wysyłasz do nas ??:))

mama05-sliczna z ciebie babka i z dobrym serduszkiem.

Tusia dziękuję kochana:)) :**

Didoooo-gggggrrrraaatuuuluuuję!!!
ależ super!! :):):)
pogłaskać córcię :)

Edyta u nas na plusie 3 , szaro , ponuro i ....depresyjnie. Dwa lata temu przeprowadzaliśmy się do swojego domu dokładnie o tej porze i było śnieżne , nocami temp. -25 stopni, brrrr, pamiętam jak pierwszej nocy zmarzliśmy:-D

Mama05, wierzę głęboko, że niebawem Ci się uda! Sylku jeszcze u mnie nie ma ale wnioskując z opisu na trackingu to przekroczył już polską granicę (teraz pewnie przed świętami kiedy wszyscy wysyłają sobie życzenia i prezenty to poczta jest przeciążona i wolniej pracuje :-(), jak tylko będzie u mnie to od razu wysyłam do Was paczuszki, nawet koperty bąbelkowe w tym celu już zamówiłam :-) ...jestem pewna, że w następnym cyklu zadziałasz już z Sylkiem :-)
Co do moich przeczuć w sprawie płci to właśnie sobie uświadomiłam, że nawet suwaczek wybrałam podświadomie niebieski :-D

Pirania -tak,tak ,już doczytałam,że Sylk jedzie :)) a nie ,że już dojechał;) tak to jest jak sie w pośpiechu czyta:))
się liter najadłam ;)))

ja póki co jeszcze @ nie mam więc liczę ,że zanim się dni płodne (jeśli takie mam!!!) zaczną to Sylk juz bedzie w domostwie ;)
dziś mam 15dfl-czyli widzisz ,że z fl mam wszystko si..
jest 27d.c. a cykle z reguły 25 dniowe,czaseeem 26 lub 27..ale tempka spadła więc @ jest za rogiem.

pozwolisz ,że jednak potrzymam &&&&&&&&&&&& za Twoją córcie ;)))

Edyta,Paula,Nulka i reszta ekipy -witajcie :)

Mama05, kciuki jak najbardziej wskazane i wielkie dzięki za nie! :-) To może jak raz jak dowitaminizujesz mocno swojego M (L-karnityną, macą, witaminą E 400iu, witaminą C i tym Salfazinem) to się uda? Ja jeszcze dawałam mojemu B-50 gdyż czytałam, że tez bardzo poprawia jakość żołnierzyków. Czytałam, że płodność facetów z wiekiem też spada i jakość nasienia może się bardzo pogorszyć, ja jestem pewna, że u mnie właśnie to (plus witamina B6 dla mnie) poskutkowało (a mój ma 32 latka wiec nie jest jakiś wiekowy :-D). Czytałam też, że spermatogeneza trwa 3 miesiące więc zaleca się witaminizowanie swojego M przez nie krótszy okres (przez przynajmniej dwa, trzy miesiące zatem płodność mężczyzny może być wciąż obniżona, coś w tym jest gdyż udało się w 2 albo 3 miesiącu brania przez M powyższych suplementów :-)).

Ostatnia edycja:
Pirania -dzięki ,zaraz pozapisuję te wszystkie nazwy,wezmę worek kasy ;)) i pojadę kupić ..\
mój ma 39 więc już wiekowy:)))))

wiesz...zastanawiam się czy może sobie tego cyklu nie odpuszczę z działaniami,ale bedę faszerować Toma wit.bo wiadomo,że sperma potrzebuje 100 dni więc mi też dobrze zrobi odpoczynek od robienia dziecka..a witaminki swoje zrobią..

mój wcześniej brał l-karnitynę,salfazin,wit C,cynk+selen,folik i w listopadzie zaszłam....
może faktycznie trzeba Mu wiecej witamin ????????

Mama05, mam naprawdę głębokie przeczucie, że to właśnie Wam pomoże za co trzymam z całego serca kciuki! Cyklu bym nie odpuszczała bo nic nie tracisz a może jak raz się uda! :-) Ja te suplementy kupowałam na Allegro gdyż w aptekach ciężko dostać takie duże dawki.

reklama
Pirania dzięki Ci dobra kobieto:))
nie śmiej się ,ale ja na all nigdy nie zamawiałam -jak już to Tom a ja nie umiem..nie mam potrzeby i nie umiem-wiem ,dziwna jestem..

jak pojadę do Superfarmuto kupię
dla siebie :
omega 3
b-complex
castagnus
oczywiście SYLK:))

dla Toma:
l-karnitynę
witC
wit E
B -50

salfazin jeszcze ma...

coś jeszcze do listy dorzucić??

Tusia -na krótką metę pewnie tak,potem może się za dużo "nazbierać" tych witamin w organizmie..

Do góry