reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dido kobieto zlituj sie - jak tam po USG??? Ja wierzę że przyniesieś nam tu super RÓŻOWE wieści :-)

Agulek narazie znalazłam paski MERCK ale 85zł+przesyłka :-(

daria ja robiłam testy owu około 12 w dzień a jak potem 2x dziennie to ok 12 a potem około 19

reklama
agulek, można do staranek choć ja brałam do 2 kresek na teście ciążowym :-), póki zarodek nie zagnieździ się w endometrium macicy to w końcu nie pobiera żadnych składników z naszej krwi, B-Complexu bym jednak nie przerywała aż to pozytywnego testu.

Daria, moje testy najlepiej wychodziły wieczorem ...i to późnym wieczorem rzędu godz. 22 :-)

Nullka też patrzyłam te za 85zł, kurcze a swoją drogą to nie tanie te nasze planowania:-D jejku aby tylko udane.
No to dido wielgachne gratulacje. Super. Ale tu wysyp dziewczynek. No i prosimy o różowe fluidy i przypomnij staranka.

DIDO GRATULUJĘ:-D

dawaj fluidki kochana :tak:

missbella-jesteśmy z jednego miesiaca i roku.;-)
mama05-sliczna z ciebie babka i z dobrym serduszkiem.
paula-ja tez niespię po nocach z tego samego powodu;)

dido GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet niewiesz jak sie ciesze, tak bardzo pozytywnie Ci zazdroszcze
SUPER SUPER SUPER!!!
az mi sie normalnie oczy zeszlily:tak:
a dlaczego w 90%?

Agulek masz racje nie tanie - jak zaczęłam podliczać te wszystkie witaminku, testy owu, sylk itd to juz niezła sumka mi wyszła.
Ale jakby z tego miał być taki rezultat jak dziś u DIDO to warte każdej ceny.

DIDO ogromne gratulacje !!!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę że Tobie także sie udało :-)
Te nasze planowanie jest niesamowite - też chciałabym uzyskać taki rezultat a czy tak sie stanie - czas pokaże.
Czasami mam ochote zrezygnować i zostać przy dwójce dzieci (szczególnie po tym poronieniu) ale jak czytam kolejny Wasz wynik USG DZIEWCZYNKA to znowu nachodza myśli - jak nie spróbuje to bede żałowac dso końca życia ;-)

reklama
Czasami mam ochote zrezygnować i zostać przy dwójce dzieci (szczególnie po tym poronieniu) ale jak czytam kolejny Wasz wynik USG DZIEWCZYNKA to znowu nachodza myśli - jak nie spróbuje to bede żałowac dso końca życia
wink2.gif
a wiesz Nulko mam tez identyczne mysli ;-)
bo i aniołka w serduszku :-(

Do góry