reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Edyta nie nastawiaj mnie tu na bociana bo później bede płakać...:)poczekam
e158.gif
w końcu sie wyjaśni-testów więcej nie mam więc nie bede testować..jedynie tempka zostaje..

Bella ja używałam elektroniczych ale coś mi wariowały;/ teraz jadę już długo na klasycznym rtęciowym;)

byłam po Zuzę i po zakupy..

reklama
Jestem i ja:-)
ale tylko na chwile bo szykuje obiad
mama dziekuje ze pytasz:**dzisiaj jestem w koncu wyspana
choc to moje dziecie nadal tak pozno chodzi spac
ja sie pytam co sie z nim dzieje:baffled::confused:
mama mam nadzieje ze sie rozczarujesz...
ale tym razem pozytywnie:rofl2:w postaci II na tescie:-)

a tak w ogole to witam wszystkich i zycze milego dnia

Paula dzięki :))
no i fajnie,że wyspana w końcu-od razu świat inaczej wygląda co??:)
moje bąki chodzą spac o 19.30 i to bez dyskusji...od zawsze tak chodzą i nie znają innego "scenariusz" nawet jak w gościach jesteśmy to Zuza przychodzi i mówi-mamo,kobieto ,chcę juz spać ;)))

Edyta salfazin to preparat cynkowy z witaminami,ma w składzie:
wit C
cynk
wit E
wit B6
dziką różę
wit A

Witam i ja chociaż czasu mało bo dużo pracy mam.

Agulek-79 calcium citrate nie było u tego sprzedawcy bo wczoraj wieczorem kupiłam ostatnie 2 szt ;-) ale już dziś wystawili kolejną aukcje :-) Kupiłam też Witaminę C 500mg (bede łykac po 2 tabletki)

Tylko mam pytanie jesli bede łykac calcium citrate + witC to ten B-Complex też do tego dołączyć?? I który lepszy B-50 czy B-100?? Aaaa i rozumiem oddzielnie folik tak? Bo folik to ja juz od czerwca łykam.

Jeśli chodzi o wiek to wszystkie w podobnym wieku jestesmy , bo ja w maju skończę 34 lata (matko jak to brzmi ??? ) :szok: dlatego w moim założeniu dla mnie to ostatni dzwonek na dziecko

Ostatnia edycja:
Nulka ja mam 32 skończone ,mąż 39...od 2 lat dziergamy i zakładałam,że do 32 się "wyrobię " z porodem a tu nadal w ciąży nie jestem...ale działam dalej.

Bella czyli ostatnia 2 z przodu:))

mama05 juz kilka lat temu postanowiłam sobie, że do 30-stki zajdę w ciążę. Nieststy nie wyrobiłam się bo w 2012 roku rocznikowo będę miała 30 lat... Urodziny mam w sierpniu więc może do tego czasu będę w końcu szczęśliwą mamą Zuzy albo jakiegoś innego fasolka :-)

Nulka mojemu T.19 kwietnia stuknie 40 a mi 27 lipca 33...ja nie wiem gdzie ten czas tak pędzi
c008.gif
c008.gif
c008.gif

Bella ja rodziłam Zuzę jak skończyłam 26 a Domisia 28lat..
myślałam ,że wcześniej będę mama ,ale ...pierwsze dziecko stracilismy w 9t.c. potem rok walki o kolejną ciążę..
i tak zeszło ,że dopiero 31 sierpnia 2005 roku usłyszałam pierwsze kwilenie mojego dziecka...
3720g i 53 cm,urodzona w 38t.c. przy pomocy kleszczy bo była 2 razy owinieta pępowiną ..

NIGDY nie zapomne Jej spojrzenia.................................MAMO JESTEM...KOCHAJ MNIE!
tyle mówiły Jej oczka-zakochałam sie na zabój ,emocje-radość,duma,wszech ogarniające szczęście spowodowały,że sama płakałam jak nie wiem co:)

reklama
Nullka dzięki szybko zadzwoniłam do męża nie zdążył jeszcze tamtych zamówić,ufffffffffff ma mi te kupić. Rano ich nie było na pewno. Ja się już też pogubiłam co kupić:szok: A paski kupiłaś?

Do góry